Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Samer Hamoudeh

QUOTE(Lijyte @ 2010 05 08, 18:28)
Pas Sameri nereikia ilgai laukti, kaip kazkas jau rase, ji moka labai operatyviai dirbti skirdamas demesio kievienai pacientei. Mano nuomone jis labai puikus daktaras.

taip tai as ir rasiau, drinks_cheers.gif tik ar apsimoka keisti poliklinika, jei reikia tik vieno gydytojo konsulatcijos :mirksiukas:galima nueiti privaciai, nezianau tiksliai kur jis ten dar dirba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 08 gegužės 2010 - 17:36
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 08, 17:28)
Pas Sameri nereikia ilgai laukti, kaip kazkas jau rase, ji moka labai operatyviai dirbti skirdamas demesio kievienai pacientei. Mano nuomone jis labai puikus daktaras.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Natalija* @ 2010 05 08, 17:35)
taip tai as ir rasiau, drinks_cheers.gif tik ar apsimoka keisti poliklinika, jei reikia tik vieno gydytojo  konsulatcijos :mirksiukas:galima nueiti privaciai, nezianau tiksliai kur jis ten dar dirba g.gif

g.gif nzn, idomu ar aplamai jis dirba privciai?
Atsakyti
Prisiskaičius gerų atsiliepimų užsirašiau pas šį gydytoją ir esu labai patenkinta. Labai aiškiai ir išsamiai viską paaiškina, už liežuvio traukt nereikia. Džiaugiuosi, kad ir poliklinikose dirba tokie nuostabūs gydytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2010 07 07, 00:56)
drinks_cheers.gif
g.gif nzn, idomu ar aplamai jis dirba privciai?

Dirbo Šnipiškių šeimos medicinos centre, dabar nežianau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 07 07, 21:24)
Dirbo Šnipiškių šeimos medicinos centre, dabar nežianau... 4u.gif

dabar tikrai nedirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 07 07, 14:48)
Prisiskaičius gerų atsiliepimų užsirašiau pas šį gydytoją ir esu labai patenkinta. Labai aiškiai ir išsamiai viską paaiškina, už liežuvio traukt nereikia. Džiaugiuosi, kad ir poliklinikose dirba tokie nuostabūs gydytojai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jau kur nors privaciai dirba sis gydytojas?
Taip reiketu konsultacijos, o vien del to juk nesiregistruosi Seskines poliklinikoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 09 22, 14:43)
Gal jau kur nors privaciai dirba sis gydytojas?
Taip reiketu konsultacijos, o vien del to juk nesiregistruosi Seskines poliklinikoje  doh.gif

dirba Sorpo dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 09 22, 15:04)
dirba Sorpo dar smile.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
siandien buvom pas ji echoskopijoj thumbup.gif superinis daktaras thumbup.gif labai demesingas,labai issamiai viska paaiskina.. visos kitos poliklinikos gydytojos ateina pas ji konsultuotis smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar sitas daktaras priima gimdymus ? Gal jau kur dirba papildomai ?
Esu prisiregistravusi prie Seskines poliklinikos, noreciau, kad priziuretu gimdyma ir saunu butu pas ji gimdyt ax.gif
Atsakyti