as taip pat patebejau, kad magnio diasporal megstamas vaistas paskutini, kai israse jau nebegeriu, mane jau vimdo nuo magnio diasporal
super gyd. kelios dienos pries gimdyma nustate kad pati nepagimdysiu,pirmavo placenta,ko nemate pries sav. kita gyd. taip kad didelis aciu,nes nezinau kuo visa tai galejo pasibaigt
QUOTE(Renata N. @ 2009 11 30, 11:13)
super gyd. kelios dienos pries gimdyma nustate kad pati nepagimdysiu,pirmavo placenta,ko nemate pries sav. kita gyd. taip kad didelis aciu,nes nezinau kuo visa tai galejo pasibaigt
tai gal jis labai normalus gyd. gal ta pirmoji visishka vishta buvo
na bet svarbiausia rezultatas
Gal kas zino, ar sis gydytojas vel dirba Snipiskiu med. centre?
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 02, 11:07)
Gal kas zino, ar sis gydytojas vel dirba Snipiskiu med. centre?
deja, bet nedirba. as pries pora dienu norejau pas ji tam centre uzsirasyti, nes nete maciau, kad jis ten i gydydoju sarasa itrauktas, bet kai paskambinau man pasake, kad ten sena informacija ir jo jau seniai ten nera
Kad Seskinej dirba, tai as seniai zinau. Bet pati prisiregistravusi Snipiskese esu, gaila, kad ten nebedirba...
sveikos,
as pas si gyd dabar vaikstau seskines polik. Nu man jis irgi labai patinka, labai demesingas. Ryt kaip tik einu pas ji
as pas si gyd dabar vaikstau seskines polik. Nu man jis irgi labai patinka, labai demesingas. Ryt kaip tik einu pas ji
QUOTE(Svaja83 @ 2009 11 22, 14:34)
as taip pat patebejau, kad magnio diasporal megstamas vaistas paskutini, kai israse jau nebegeriu, mane jau vimdo nuo magnio diasporal
jau atsiimu zodzius apie magni reikes del jo pasikonsultuoti su gyd.
seip kiek zinau dirba seskineja ka jau ir sakete, as taip pat lankausi pas ji... ir dirba ukmergeje o gal jau ir nebedirba, bet anksciau girdejau kad dirbo.
Smagu, kad jis nustate ko negalejo nustatyti kt gyd. ir nekankino jusu kaip supratau dare CP.