Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Samer Hamoudeh

as taip pat patebejau, kad magnio diasporal megstamas vaistas paskutini, kai israse jau nebegeriu, mane jau vimdo nuo magnio diasporal biggrin.gif
Atsakyti
super gyd. thumbup.gif kelios dienos pries gimdyma nustate kad pati nepagimdysiu,pirmavo placenta,ko nemate pries sav. kita gyd. g.gif taip kad didelis aciu,nes nezinau kuo visa tai galejo pasibaigt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 11 30, 11:13)
super gyd. thumbup.gif kelios dienos pries gimdyma nustate kad pati nepagimdysiu,pirmavo placenta,ko nemate pries sav. kita gyd. g.gif taip kad didelis aciu,nes nezinau kuo visa tai galejo pasibaigt g.gif

tai gal jis labai normalus gyd. gal ta pirmoji visishka vishta buvo biggrin.gif
na bet svarbiausia rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar sis gydytojas vel dirba Snipiskiu med. centre?
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 02, 11:07)
Gal kas zino, ar sis gydytojas vel dirba Snipiskiu med. centre?

deja, bet nedirba. as pries pora dienu norejau pas ji tam centre uzsirasyti, nes nete maciau, kad jis ten i gydydoju sarasa itrauktas, bet kai paskambinau man pasake, kad ten sena informacija ir jo jau seniai ten nera sad.gif
Atsakyti
Sveiki.As irgi ilgai ieskojau daktaro S.Hamoudeh,kol pagaliau radau.Jis dirba Seskines poliklinikoje.Pabandykit paskambinti telefonu 2502009.
Atsakyti
Kad Seskinej dirba, tai as seniai zinau. Bet pati prisiregistravusi Snipiskese esu, gaila, kad ten nebedirba...
Atsakyti
sveikos,

as pas si gyd dabar vaikstau seskines polik. Nu man jis irgi labai patinka, labai demesingas. Ryt kaip tik einu pas ji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusia: 10 gruodžio 2009 - 12:58
QUOTE(Svaja83 @ 2009 11 22, 14:34)
as taip pat patebejau, kad magnio diasporal megstamas vaistas paskutini, kai israse jau nebegeriu, mane jau vimdo nuo magnio diasporal biggrin.gif

jau atsiimu zodzius apie magni reikes del jo pasikonsultuoti su gyd.

seip kiek zinau dirba seskineja ka jau ir sakete, as taip pat lankausi pas ji... ir dirba ukmergeje o gal jau ir nebedirba, bet anksciau girdejau kad dirbo.

Smagu, kad jis nustate ko negalejo nustatyti kt gyd. ir nekankino jusu kaip supratau dare CP.

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 06 sausio 2010 - 23:15
Na ir as negaliu sio daktaro nepagirti smile.gif
Tikrai labai demesingas, profesionalus, konkretus, nesiuntineja bereikalingu tyrimu ir siaip kazkaip labai ramu pas ji lankytis neshtumo metu, jauciuosi tikrai gerai priziurima, mum dar kelios savaiteles liko smile.gif
Atsakyti
Pats geriausias gydytojas. 4u.gif
Ir manau kad musu gydytojai galėtų ir turėtų daug ko išmokti iš jo.
Atsakyti
Man irgi teko jau pas šį gydytoją apsilankyti. Gydytojas tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viską išklausinėja, pasako kas kaip ir be reikalo tikrai nesiunčia nereikalingų tyrimų darytis. smile.gif Būtų įdomu sužinot ar dirba jis kur privačiai ar jau nebe.... Nes būdama pas jį pamiršau paklaust. doh.gif
Atsakyti