Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Samer Hamoudeh

QUOTE(kuskusas @ 2009 05 23, 13:00)
ale kai pagalvoji, tai jei vaikutis grazhiai gimsta ir sveikutis, tai visi daktarai geri smile.gif ash pirmaji kai gimdzhiau tai tik su akushere tariausi... dabar taip pat palnuoju daryt, jei tik neuzshves kaledu smile.gif))
nors dabar pagrindinis rupestis suspeti apskritai iki ligonines... sako kad antras gimdymas daug greitesnis ir aktyvesnis... pirma kai gimdzhiau tai supratau kad man saremiai tik po 3 val nuo vandenu nutekejimo. tada ishkart i ligonine...vyras net i wc nesuspejo, mane ishkart ant stalo ir pagimdzhiau... tai 8 val buvau ligoninej 9.20 turejau suneli...
tai kaip dabar spet reikes  blink.gif  g.gif

aha,as pirmaji irgi greit pagimdziau... maude man pilva puse naktieks,ai apsimiegojus galvuoju,skausmas nepastovus tai ir iki ryto datrauksiu,puikiai issimiegojau,ryte su vyru nuvarem ipas daktara,o pas mane 6 cm atidarimas,jokiu kanciu,greit nuleisdineti vandienis ir jokiu epiduru nes jau velu,tai 4 val ir as jau mama biggrin.gif odabar laukiu dvynuku,labai noriu pati gimditi,tai daktaras is manes juokiasi,sako pirma karta girdziu moteri,kuri taip nusiteikus pries cezari,o dar ir su dvynukais.... lotuliukas.gif bet man nesviecia jauciu paciai pagimditi,tai jauciu vaziuosiu irgi nesusitarus,nor s man labai sunku patiketi savo maziukes nepazistamam zmogui,su pirmu vaiksciojau 9 menesius pas ta gyd,as kuri gimdisiu,tai buvo man labai ramu,o dabar ir nezinau ka daryti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajsotra @ 2009 05 22, 11:05)
as eiciau pas ji ir kiekviena savaite  smile.gif  labai nuotaika pakelia thumbup.gif
o 9 siaip einu kas 3 savaites, priklauso nuo daktaro grafiko, nes galiu lankytis tik vakarais, tai kartais nueinu po 2 savaiciu, kartais ir po 4

o del patekti pas daktara. del jo uzsiregistravau i seskines poliklinika. bet jis atostogavo tuo metu, nuejau pas kita daktare, kad ramiau man butu, o paskui ryte atvaziavau i poliklinika ir paprasiau, kad daktaras priimtu be registracijos ir kad priziuretu nestuma smile.gif  jis nebuvo pries thumbup.gif

o del gimdymo snekejau su daktaru jau, sake, kad jis nepriimineja  verysad.gif  mano vyras sake, kad pas ji gimdyti vaziuotume ir Ukmerge ir i Utena ir byle kur  biggrin.gif

Del gimdymo ta pati ir man sake, kad nepriima gimdymu. radau straipsni internete jis del asmeniniu priezasciu nebepirimineja kaip supratau, nes jo zmona laukiais antro vaikelio tai manau nori pabuti daugiau seimoje. Labai gaila nuliudau ir ash kai jis taip pasake. net nzn galvoju lankytis pas ji o gimdyti pas kita kuri nors tartis. Bet o jei kas nors negerai tfu tfu pradetum kraujuoti ar panasiai tada lekti i ligonine ir kaip dievas duos... m?
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 23, 20:36)
Del gimdymo ta pati ir man sake, kad nepriima gimdymu. radau straipsni internete jis del asmeniniu priezasciu nebepirimineja kaip supratau, nes jo zmona laukiais antro vaikelio tai manau nori pabuti daugiau seimoje. Labai gaila nuliudau ir ash kai jis taip pasake. net nzn galvoju lankytis pas ji o gimdyti pas kita kuri nors tartis. Bet o jei kas nors negerai tfu tfu pradetum kraujuoti ar panasiai tada lekti i ligonine ir kaip dievas duos... m?

tai kad jie jau gal pusmetis kaip turi tą vaikelį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 23 liepos 2009 - 21:02
ar lankosi kas nors pastaruoju metu pas si gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 06, 08:51)
ar lankosi kas nors pastaruoju metu pas si gydytoja?

taip, as lankausi! bet kazka minejo, kad rugsejo vidury dar eis atostogu, gal porai savaichiu...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 06, 12:58)
taip, as lankausi! bet kazka minejo, kad rugsejo vidury dar eis atostogu, gal porai savaichiu...

mirksiukas.gif Aciu uz info. Kaip tau paciai gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 07, 13:19)
mirksiukas.gif Aciu uz info. Kaip tau paciai gydytojas?

man labai patinka! kartais atrodo, kad persistengia su tuo rupesteliu, bet kaip viena karta pasake, kad kalba eina ne apie mama, o apie vaikuti, tai tada man tas rupestelis tapo labai malonus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 10, 21:06)
man labai patinka!  kartais atrodo, kad persistengia su tuo rupesteliu, bet kaip viena karta pasake, kad  kalba eina ne apie mama, o apie vaikuti, tai tada man tas rupestelis tapo labai malonus smile.gif))

Seip man truputi nelabai smagu, pas gydytoja gin vyra eiti, bet taip leme likimas jau nebenoriu metytis ir pati pritariu, kad geras gydytojas. Seip esi teisi jis rupestingas. Ar palieki jam truputi pinigeliu na kaip padeka? m? Jis man l. greitai pazyma suveike dar nedauk savaiciu buvo, manau kita gine galejo pasakyt, kad anksti rashyti ar dar ten tai kita karta kai lankiausi pas ji palikau truputi, kaip dekinguma isreiskiau blush2.gif Labai nesmerkit
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 12, 10:00)
Seip man truputi nelabai smagu, pas gydytoja gin vyra eiti, bet taip leme likimas jau nebenoriu metytis ir pati pritariu, kad geras gydytojas. Seip esi teisi jis rupestingas. Ar palieki jam truputi pinigeliu na kaip padeka? m? Jis man l. greitai pazyma suveike dar nedauk savaiciu buvo, manau kita gine galejo pasakyt, kad anksti rashyti ar dar ten tai kita karta kai lankiausi pas ji palikau truputi, kaip dekinguma isreiskiau blush2.gif Labai nesmerkit

manau kad jis ir be pinigelio labai sukalbamas... kol kas nedaviau nieko, ir galvoju atsidekoti ne pinigeliais o kokiom maloniom smulkmenom jo sheimynai... o ten visokie tortai geles, tai labai juokingai moterishkes atrodo kai braunasi pas ji i kabineta ir grizhta su ta pachia manta:) tai ash palauksiu pabaigos, ir su jau nauju lialiuku pas ji atkeliausiu padekoti, arba kai po gimdymo privalomas vizitas 6-8 sav pas giniu va gal tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 08 12, 13:34)
manau kad jis ir be pinigelio labai sukalbamas... kol kas nedaviau nieko, ir galvoju atsidekoti ne pinigeliais o kokiom maloniom smulkmenom jo sheimynai... o ten visokie tortai geles, tai labai juokingai moterishkes atrodo kai braunasi pas ji  i kabineta ir grizhta su ta pachia manta:) tai ash palauksiu pabaigos, ir su jau nauju lialiuku pas ji atkeliausiu padekoti, arba kai po gimdymo privalomas vizitas 6-8 sav pas giniu va gal tada... g.gif

As tai kazkaip pries ten tortus ar dar kt daiktelius manau pinigeliais kad ir nedauk jiems labiau pravercia. Kur reiks juos savo nuoziura panaudos smile.gif tai ash atsidekojimui daugiau nelabai galiu sau to leisti, nebent kaip tu sakai po visko su vaikiuku kai ateisiu apziurai tai jei bus galimybe rolleyes.gif wub.gif ACIU uz atsakymus.
Atsakyti
Noriu dar kartą pagirti šį gydytoją. Nu jis nerealus, šiandien pas jį buvau - prižiūrės mano antrąjį nestuke.gif Aišku, ne tiek jau daug laiko ir praėjo, bet jis prisimena viską, kokios buvo problemos su pirmuoju nestuke.gif ir t.t. Pakėlė man nuotaiką visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
nu va, pagaliau radau pirie ko prikibti smile.gif ivykiu suvestine pasidariau ir konstatavau fakta, kad ishskyrus diasporali, daugiau nei vienas jo skirtas medikamentas man netiko smile.gif siaubas, kiek pinigu i bala ishmesta... pabandyk ta - netinka, tada ta - vel netinka tai koki shimteli kita tikrai kaip i bala, nu bet ne esme... svarbu vaikuchiui gerai smile.gif
Atsakyti