QUOTE(kuskusas @ 2009 05 23, 13:00)
ale kai pagalvoji, tai jei vaikutis grazhiai gimsta ir sveikutis, tai visi daktarai geri ash pirmaji kai gimdzhiau tai tik su akushere tariausi... dabar taip pat palnuoju daryt, jei tik neuzshves kaledu ))
nors dabar pagrindinis rupestis suspeti apskritai iki ligonines... sako kad antras gimdymas daug greitesnis ir aktyvesnis... pirma kai gimdzhiau tai supratau kad man saremiai tik po 3 val nuo vandenu nutekejimo. tada ishkart i ligonine...vyras net i wc nesuspejo, mane ishkart ant stalo ir pagimdzhiau... tai 8 val buvau ligoninej 9.20 turejau suneli...
tai kaip dabar spet reikes
nors dabar pagrindinis rupestis suspeti apskritai iki ligonines... sako kad antras gimdymas daug greitesnis ir aktyvesnis... pirma kai gimdzhiau tai supratau kad man saremiai tik po 3 val nuo vandenu nutekejimo. tada ishkart i ligonine...vyras net i wc nesuspejo, mane ishkart ant stalo ir pagimdzhiau... tai 8 val buvau ligoninej 9.20 turejau suneli...
tai kaip dabar spet reikes
aha,as pirmaji irgi greit pagimdziau... maude man pilva puse naktieks,ai apsimiegojus galvuoju,skausmas nepastovus tai ir iki ryto datrauksiu,puikiai issimiegojau,ryte su vyru nuvarem ipas daktara,o pas mane 6 cm atidarimas,jokiu kanciu,greit nuleisdineti vandienis ir jokiu epiduru nes jau velu,tai 4 val ir as jau mama odabar laukiu dvynuku,labai noriu pati gimditi,tai daktaras is manes juokiasi,sako pirma karta girdziu moteri,kuri taip nusiteikus pries cezari,o dar ir su dvynukais.... bet man nesviecia jauciu paciai pagimditi,tai jauciu vaziuosiu irgi nesusitarus,nor s man labai sunku patiketi savo maziukes nepazistamam zmogui,su pirmu vaiksciojau 9 menesius pas ta gyd,as kuri gimdisiu,tai buvo man labai ramu,o dabar ir nezinau ka daryti....