Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnoniai drabužėliai

QUOTE(songaila @ 2011 08 25, 08:46)
Aš gavau nusipirkti vilnonius trauzus vaikiškus. Dabar studijuoju, ar jie skirti ant pampio dėti ar jau kaip triusikučius dėvėti  g.gif.

Mes turim kelnaites vilnones,bet jos akivaizdžiai ne ant pamperso dedamos 4u.gif labai patinka mums vilnos,šilko rūbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ar kuri nors LT parduotuve prekiauja JANUS firmos vilnoniais gaminiais?
Labai giria sia firma, tik niekur nerandu pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukė @ 2011 10 07, 14:32)
Ar kuri nors LT parduotuve prekiauja JANUS firmos vilnoniais gaminiais?
Labai giria sia firma, tik niekur nerandu pirkti. 4u.gif

ČIA yra, galima pirkti internetu ir jų parduotuvėje Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Aciu. Ar Janus vilnoniai drabuziai susitraukia kaip ir kiti?
Nes skaiciui, kad lygtai ne.

Tiesiog matavomes 80 dydzio bodziuka ir vaikas skesta, nors medvilninius bodziuks visu firmu jau 80 nesiojame.
Ar jis specialiai toks padidintas, taip sakant su rezervu, kad po skalbimo dar susitrauks?
Atsakyti
Sveikos,

savaitgali padariau atradima - pasirodo DEVOLD firmos merino vilnos rubeliai siuvami Lietuvoje, Panevezyje. Tai as ten ir apsilankiau ax.gif Parduotuvele nedidele, taciau kaip pirka karta lankantis, pasirinkimo tikrai uzteko! Tai rekomenduoju uzsukti mirksiukas.gif
Tiesa, ten yra ir gaminiu su "broku", bet as jo kazkaip nepastebejau... o kaina zenkliai mazesne thumbup.gif tikiuosi si info JUMS bus naudinga 4u.gif
Gaila, kad as pati is Vilniaus ir nezinau kada dar turesiu proga ten uzsukti, o specialiai juk nevaziuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@IW@ @ 2011 11 01, 23:11)
Sveikos,

savaitgali padariau atradima - pasirodo DEVOLD firmos merino vilnos rubeliai siuvami Lietuvoje, Panevezyje. Tai as ten ir apsilankiau ax.gif Parduotuvele nedidele, taciau kaip pirka karta lankantis, pasirinkimo tikrai uzteko! Tai rekomenduoju uzsukti  mirksiukas.gif
Tiesa, ten yra ir gaminiu su "broku", bet as jo kazkaip nepastebejau... o kaina zenkliai mazesne thumbup.gif tikiuosi si info JUMS bus naudinga 4u.gif
Gaila, kad as pati is Vilniaus ir nezinau kada dar turesiu proga ten uzsukti, o specialiai juk nevaziuosi unsure.gif

Sveiki, gal galit adresiuką parašyti ar kaip vadinasi parduotuvėlė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 11 02, 10:46)
Sveiki, gal galit adresiuką parašyti ar kaip vadinasi parduotuvėlė? bigsmile.gif

Laba,

prasom 4u.gif
DEVOLD, UAB
Paliūniškio g. 15, LT-35114, PANEVĖŽYS (45) 501618
I-V 10-18
VI 10-14
Atsakyti
aš taip pat sergu šia manija, tad mažiuko visi apatiniai-naktiniai rūbeliai tik vilnoniniao tokiu metų laiku....
turime keleta 100% apatinių maikučių, kurių vidus - medvilninis, o išorė 100% vilnonė.
Tik šiais metais šitą atradimą padariau ir labai džiaugiuosi...
vaikas ir basom kojytėm po namus pabėgioja - jokio kosuliuko, jokio snargliuko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Susidomėjau apatiniais vilnoniais rūbeliais.Nužiūrėjau tokią savo vaikui http://www.rasakila....neliai-1059.htm Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti dydžius? Ar platūs ar ne?Mano vaikas yra smulkus.Pvz.Pagal UK dydžius, tai nešioja 1,5/2 dydžio marškinėlius-tai tik tik, o 2/3 dydžio truputį rankovės ilgesnės.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2011 11 15, 11:27)
Sveikos,
Susidomėjau apatiniais vilnoniais rūbeliais.Nužiūrėjau tokią savo vaikui http://www.rasakila....neliai-1059.htm  Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti dydžius? Ar platūs ar ne?Mano vaikas yra smulkus.Pvz.Pagal UK dydžius, tai nešioja 1,5/2 dydžio marškinėlius-tai tik tik, o 2/3 dydžio truputį rankovės ilgesnės.
Ačiū  4u.gif

Engel'is- pamazintas, mano nuomone.
Man labai patinka (kainos ir kokybes santykis biggrin.gif ) sitas modeliukas. Jis- tik vilna. As perku siek tiek didesnius vilnos/ silko-vilnos rubelius, nes kaina ne 5 lt, todel norisi, kad ilgesniam laikui butu. Kaip pavyzdi galiu pasakyt- mano berniukas 116 ugio, bet perku tokia maikute 128 ugiui. Ir nieko, rankoves galima truputi palenkt, ir tikrai ne per ilgas mirksiukas.gif Man vilna- nerealus dalykas, nesezoninis. Nesiojam "all year round" thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kur užmatėte pėdkelnių su vilna pusantrų- dviejų metų vaikams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 11 17, 14:22)
Gal kur užmatėte pėdkelnių su vilna pusantrų- dviejų metų vaikams? 4u.gif

Mes tokias pernai pirkome, tik buvo 9 litais pigesnės g.gif
http://www.assorti.l...o-86-92-cmbr-16
tai visai nieko, kitokių nesam turėję, tai nėr su kuo palyginti..
Atsakyti