Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnoniai drabužėliai

QUOTE(Acne @ 2010 12 01, 19:46)
Jaunylije pirkom apatinę ilgom rankovėm maikyte 120-128 cm už 36  Lt. Šalmų sakė po poros savaičių bus  4u.gif

Beje, kokiom spec priemonėm skalbiat? Kur perkat?

Naudoju sonet skalbiklį vilnoniams drabužiams. Nuo šiandien Rimi kaip tik ekologiškoms sonett valymo priemonėms 25proc, tik įdomu ar skalbikliams taiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 11 30, 22:16)
dėl muilo sutinku.
Bet vilną juk reikia skalbti max 40 laipsnių  g.gif  Nesusitraukia jums?

Man puikiausiai nusivale kakiai su siltu vandeniu ir Ringuva tulzies muilu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.

Pasirodo ir Lietuvoi gamina vilnonius rūbelius. Peunuts firma, tik pirkti Norvegijoje, nežinau ar pas mus prekiauja. Tuim apatine maikute ilgom rankovėm, golfiuka esam patenkinti, visai nekanda. Ant golfiuko etiketės, yra ekologiškas ženklas.
Nors nėra 100 % vilnos. Didysis taip pat, nenusimauna vilnonių apatinių, 100 % merino vilna. ax.gif
Aš darausi maniakė, vilnelės.
Atsakyti
Mano vaikai labai "jautrūs"- tet merino vilnos nesileidžia uždedami, o juk pats didžiausias efektas- tai juos nešioti ant nuogo kūno- tik tada persiduoda visos savybės.
Perskaičiau, kad iš visų vilnų "nekanda" tik kašmyras.Bandžiau ieškoti siūlų, bet išsamiau pasiaiškinus išaiškėjo, kad... ORIGINALAUS ir tikro kašmyro siūlų pas mus nėra (nes 100g kainuoja apie 50lt!).Bandžiau ieškoti internete užsienyje, bet mažiau nei 100euru megztuku neradau....

Bet Vaiku Pasaulio parodoje pamačiau Oscar et Valentine kašmyro gaminius ir nupirkau....Negaliu atsidžiaugti- ir stilingi, ir šilti.Jau mano "liga" užsikrete visos drauges- geriau tureti maziau, bet geresnius.

Sutinku,kad 200lt moketi uz megztuka nera mazai, bet baisus ir "vienkartiniai" megztukai Zaroje ar Lindexe kainuoja puse tiek, o kai zinau, kiek kainuoja patys siulai- kaina visai normali.

Jei tureciau leliuka- net nedvejociau, mano kaimyne jau menuo tik kasmyriniu slaiuztinuku suneli rengia (tik pampersas, tapukai ir kepuryte), tai juokiasi, kad viena karta investavo, o visu kitu rubeliu jai net nereikia....
Atsakyti
Pirkau is Rasakilos vilnos-silko glaustinuke, kelnytes (Engel). Vaikis iskart isimylejo (o nauja ruba uzvilkti siaip sunku). thumbup.gif
Kadangi pirkau internetu, tai bijodama pamazinti dydi pirkau tycia didesni (vietoj 86/92, net 96/104). Jau planavau uzsakyti vilnos-silko gaminiu daugiau, tik mazesnio dydzio, nes "apsmukes" i darzeli neis gi. Paskaiciau cia, kad jums susitrauke merilo vilnos gaminiai, tai ir svarstau dabar, gal verta viska visgi pirkt to didesnio dydzio...
O gal vilnos-silko gaminiai nesitraukia?

Svarstau dar pirkti is ten pat pedkelnes vilnos-medvilnes. Brangu, bet...
gal nesiosis geriau. Nes dabar devim paprastas, kur 80proc. medvilne. Toks vaizdelis, kad tos medvilnes po skalbimu keliu lieka labai jau nedaug...ir "sviecia kiaurai" tos pedkelnes.
Gal sakau ilgaamziskesnes, patvaresnes butu sios, tai "apsimoketu".
Gal kas nesiojot pedkelnes is vilnos-medvilnes? Kaip skalbiat? Ar traukiasi?
Ar blunka spalvos?
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2011 02 26, 08:24)
Kadangi pirkau internetu, tai bijodama pamazinti dydi pirkau tycia didesni (vietoj 86/92, net 96/104). Jau planavau uzsakyti vilnos-silko gaminiu daugiau, tik mazesnio dydzio, nes "apsmukes" i darzeli neis gi. Paskaiciau cia, kad jums susitrauke merilo vilnos gaminiai, tai ir svarstau dabar, gal verta viska visgi pirkt to didesnio dydzio...
O gal vilnos-silko gaminiai nesitraukia?
Svarstau dar pirkti is ten pat pedkelnes vilnos-medvilnes. Brangu, bet...
gal nesiosis geriau. Nes dabar devim paprastas, kur 80proc. medvilne. Toks vaizdelis, kad tos medvilnes po skalbimu keliu lieka labai jau nedaug...ir "sviecia kiaurai" tos pedkelnes.
Gal sakau ilgaamziskesnes, patvaresnes butu sios, tai "apsimoketu".
Gal kas nesiojot pedkelnes is vilnos-medvilnes? Kaip skalbiat? Ar traukiasi?
Ar blunka spalvos?

As visada perku kartais net dviem dydziais didesnius rubelius ir tas apsmukimas man zaviai atrodo, maikutes rankoves atraitoju, o apsmukusios virsutines kelnytes man grazu blush2.gif bet virsutines kaip treningiukai, va o del perdkelniu tai man jos visiskai nepatiko, noreciau,kad butent jos butu aptemptos,taciau mums jos visada budavo beformes,apsmukusios,nutysusius verysad.gif daugiau neprikciau cool.gif
Vilnos-silko, vilnos gaminiai traukiasi, jau patikrinta biggrin.gif nors ir skalbiant rankomis ir su joms skirtomis priemonemis, ta prasme per ilga laika pasitraukia, bet ne iskarto.....
Atsakyti
pirkau Vilniuje parduotuveje "Jaunylis" laisves pr. vilnoniu rubeliu sau ir vaikiukui ir vyrui, siaip kainos labai geros nesikandzioje ir dar 100% merino vilnute. ir kokybe sakyciau super...mielos prie kuno silta ir gera. thumbup.gif

Atsakyti
aurumlana.lt
dar porą dienų geros nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
Mano mažasis gavo dovanų HM vilnonių smėlinukų ir plonyčių kelnyčių, labai patiko. Ir kas įdomiausia, skalbdavau skalbimo mašinoje ir nesitraukdavo. Visą žiemą vilkėjo tuos rūbelius wub.gif

Dabar ieškau plonyčių vilnonių kojinių vaikams už padorią kainą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 15 birželio 2011 - 13:55
gal kuri esat pirkus tiesiogiai is janus.no?
isimylejau sias kelnytes wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mes naudojam Cosilana firmos (Ekomama) maikytes, bodžiukus. 4u.gif Labai man patiko, kur sudėtyje yra ir vilnos, iš šilko, ir medvilnės, nes labai švelnūs. Mano mažylis sirgalius, tai vien tik medvilnės maikyčių atsisakėm.
Atsakyti
Aš gavau nusipirkti vilnonius trauzus vaikiškus. Dabar studijuoju, ar jie skirti ant pampio dėti ar jau kaip triusikučius dėvėti g.gif.
Atsakyti