Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnoniai drabužėliai

QUOTE(kaktusyte @ 2010 11 23, 22:22)
tikrai nesikandzioja labai svelnus ir mielai nesioja  thumbup.gif
vyras is pradziu nenorejo, bet dabar mielai nesioja vos ne kiekviena diena ir labai dziaugiasi mirksiukas.gif

o ar jie turi kepurių-šalmų?
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2010 11 24, 15:45)
o ar jie turi kepurių-šalmų?

vakar buvau toj parduotuvej, tai nemaciau g.gif
internete yra ju psl. jame nera viso asortimento, taciau yra kontaktuose parduotuves tel.tai galima pasiskambinti ir paklausti
vakar nupirkau mazajai dar bodziuka ir vyrui maikyte be rankoviu thumbup.gif
Atsakyti
Gera tema 4u.gif
As gavau keels bodziukus ir pedkelnytes,drauge nupirki norvegijoje, eteiketeje raso 100proc merino woll, nesiojas puikiai,s nekanda tikrai, bet va demes neissiplauna niekaip.. Ypac va maziuke viduriavo, suvarem ta bodziuka, n sykiu jau skalbiau vistiek neatsiplauna g.gif
Bandysiu dar kazko ieskoti.

Tikrai super dalykas salmukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 11 30, 20:43)
Gera tema  4u.gif
As gavau keels bodziukus ir pedkelnytes,drauge nupirki norvegijoje, eteiketeje raso 100proc merino woll, nesiojas puikiai,s nekanda tikrai, bet va demes neissiplauna niekaip.. Ypac va maziuke viduriavo, suvarem ta bodziuka, n sykiu jau skalbiau vistiek neatsiplauna g.gif
Bandysiu dar kazko ieskoti.

Tikrai super dalykas salmukai  thumbup.gif

as kakiu demes atplaunu itrindama ukiniu muilu su tulzim ir uzpildama verdanciu vandeniu - padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 30, 20:56)
as kakiu demes atplaunu itrindama ukiniu muilu su tulzim ir uzpildama verdanciu vandeniu - padeda mirksiukas.gif

dėl muilo sutinku.
Bet vilną juk reikia skalbti max 40 laipsnių g.gif Nesusitraukia jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 30 lapkričio 2010 - 21:16
QUOTE(Angele @ 2010 11 30, 21:16)
Bet vilną juk reikia skalbti max 40 laipsnių  g.gif  Nesusitraukia jums?

nu visad perku min 2 dydziais didesnius lotuliukas.gif , o jei rimtai - jau geriau biski pasitrauke - nei baisiai demeti blush2.gif , ir as neskalbiu tokioje temperaturoje - tik uzpilu palieku, kai atvesta - perplaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusyte @ 2010 11 25, 10:56)
vakar buvau toj parduotuvej, tai nemaciau  g.gif
internete yra ju psl. jame nera viso asortimento, taciau yra kontaktuose parduotuves tel.tai galima pasiskambinti ir paklausti
vakar nupirkau mazajai dar bodziuka ir vyrui maikyte be rankoviu thumbup.gif

Bandau surasti internetinį tinklapį jų. Gal turit nuorodą. Radau, kad tuo adresu yra parduotuvė jaunylis, šita? Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 30, 21:17)
nu visad perku min 2 dydziais didesnius  lotuliukas.gif , o jei rimtai - jau geriau biski pasitrauke - nei baisiai demeti blush2.gif , ir as neskalbiu tokioje temperaturoje - tik uzpilu palieku, kai atvesta - perplaunu mirksiukas.gif

Didesni, bet man tai gaila buvo megztinio, kuris perpus susitraukė per klaidą išskalbus su kitais drabužiais gal 60 laipsnių doh.gif

Suradau jaunylis.lt, bet asortimento vaikiško visai nieko nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 30 lapkričio 2010 - 21:35
QUOTE(Angele @ 2010 11 30, 21:33)

Didesni, bet man tai gaila buvo megztinio, kuris perpus susitraukė per klaidą išskalbus su kitais drabužiais gal 60 laipsnių  doh.gif

nu skalbiankeje mano skara liko i nosinaite panasi lotuliukas.gif , bet kai tik mirkai - nesivelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 30, 23:39)
nu skalbiankeje mano skara liko i nosinaite panasi lotuliukas.gif , bet kai tik mirkai - nesivelia schmoll.gif

man merino gaminiai isskalbus 40 laipsniu temp susitraukia,as skalbiu rankom,po to dar pamirkau lanoline
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 11 30, 23:33)
Bandau surasti internetinį tinklapį jų. Gal turit nuorodą. Radau, kad tuo adresu yra parduotuvė jaunylis, šita? Ačiū  4u.gif
Papildyta:

Didesni, bet man tai gaila buvo megztinio, kuris perpus susitraukė per klaidą išskalbus su kitais drabužiais gal 60 laipsnių  doh.gif

Suradau jaunylis.lt, bet asortimento vaikiško visai nieko nerodo  doh.gif

taip Jaunylis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 12 01, 09:03)
man merino gaminiai isskalbus 40 laipsniu temp susitraukia,as skalbiu rankom,po to dar pamirkau lanoline

nu skalbiant gal, sakau neskalbiu - tik uzpilu - isskalbiu kai atvesta - nieko blogo nepastebejau - po to aisku mirkau lanoline mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaunylije pirkom apatinę ilgom rankovėm maikyte 120-128 cm už 36 Lt. Šalmų sakė po poros savaičių bus 4u.gif

Beje, kokiom spec priemonėm skalbiat? Kur perkat?
Atsakyti