Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytos daržovės

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2004 01 05, 12:35)
Ar perkate saldytas darzoves?Ash dedu jas i sriuba,troskinius...Bet kazin sveika?Ten prideta brokoliu,kopustusku maziuku(nezinau kaip vadinasi),morku ir t.t...Skaniai atrodo...

Perku šaldytas daržoves žiemą. Pakepu keptuvej su česnaku ir sūriu. be galo skanu.
Atsakyti
Aš jau senokai radau rusiškam forume kaip tokius ruošinukus pasidaryt žiemai iš daržovių. Pabandžiau-patiko. Galima dėti įvairiausias daržoves, o žiemą išimi iš šaldiklio ir į sriubytę... Įkelsiu nuotraukas, kaip tai atrodo, pasinaudojusi www.kuharka.ru receptu...

user posted image user posted image
Atsakyti
Jau uzsaldziau rugstyniu ir shpinatu .Pries shaldydama darzoves blansiruoju labai trumpai . Siais metais l nustebino spinatu derlius . Net tris kilogramus turejau uzshaldyti .
Atsakyti
sveikutes, o sakykit kaip jus saldot darzoves ar maiseliuose ar indeliuose ir daug maz kada? ir ar apverdat ar kaip labai idomu, esu jauna seimininke noriu pameginti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2010 06 05, 19:05)
sveikutes, o sakykit kaip jus saldot darzoves ar maiseliuose ar indeliuose ir daug maz kada? ir ar apverdat ar kaip labai idomu, esu jauna seimininke noriu pameginti  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na as tai tokias kaip morkas, zirnelius, cukinijas, rugstynes susipjaustau ir i maisiukius, nieko neapverdu, o krapus ir petrazoles tai indeliuose pvz nuo margarino - tada paprasciau nei is maisiuko, prasidarau imetu kiek reik ir vel i kamera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(silsta @ 2010 05 20, 08:42)
Aš jau senokai radau rusiškam forume kaip tokius ruošinukus pasidaryt žiemai iš daržovių. Pabandžiau-patiko. Galima dėti įvairiausias daržoves, o žiemą išimi iš šaldiklio ir į sriubytę... Įkelsiu nuotraukas, kaip tai atrodo, pasinaudojusi www.kuharka.ru receptu...

- oho pasirodo ir pomidorus saldo, va cia tai nezinojau ax.gif
Atsakyti
Atsivežiau iš kaimo labai daug jaunų krapiukų. Tai juos nuploviau, apdžiovinau, supjausčiau smulkiai taip, kaip į mišrainę, žodžiu, smulkiai, sudėjau į dėžutes ir į kamerą. Kiekvienais metais taip pasiruošiu krapus, esu tuo patenkinta. Paimi su šaukšteliu kiek reikia, uždarai dėžutę ir vėl į kamerą.... ax.gif
Atsakyti
As irgi pjaustytu krapu shakeliu uzshaldziau 1.2 litro talpos indeli . Kuo shaldomi jaunesni krapai , tuo jie shvelnesni ir minkshtesni . O kol toki kieki supjaustai , kaip kvepia krapais virtuve .
Atsakyti
Aš tai dar ir jaunų svogųnų laiškų prisišaldau,smulkiai supjaustau.ir į maišelį arba induką dedu.Taip pat pernai bandžiau česnaku ,ta kieta kotelį kur auga sėklos ,visa supjaustau ir uzšaldžiau,tai ir į sriubas ir troškinius dėjau.
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2010 06 09, 15:48)
Aš tai dar ir jaunų svogųnų laiškų prisišaldau,smulkiai supjaustau.ir į maišelį arba induką dedu.Taip pat pernai bandžiau česnaku ,ta kieta kotelį kur auga sėklos ,visa supjaustau ir uzšaldžiau,tai ir į sriubas ir troškinius dėjau.

Zydrag 4u.gif
galima užšaldyti ir porus{žaliają dalį į vieną tinka įvairiems troskiniams į kitą baltąjų dalį}
Dar galima laiškinius česnakus,paskui tuos mėlynuosius svogūnų laiskelius plonus}
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 06 09, 23:23)
Zydrag 4u.gif
galima užšaldyti ir porus{žaliają dalį į vieną tinka įvairiems troskiniams į kitą baltąjų dalį}
Dar galima laiškinius česnakus,paskui tuos mėlynuosius svogūnų laiskelius plonus}

4u.gif Mano viena draugė tai daro iš karto miksus ,visko pripjausto ir deda i šaldikli,jai sako taip paprasčiau pasiimei viena induka ir tvarkoje bigsmile.gif
Atsakyti