Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytos daržovės

As tai karts nuokarto irgi vartoju saldytas darzoves ir vaisius. Ypac kai kokteiliuka koki alkoholini darausi, tai saldytu braskiu vietoj leduku isimetu. Niam niam
Atsakyti
Nu baisiai patogu saldytos darzoves wink.gif . Pameginau nusipirkt, dabar nebegaliu be ju gyvent.
Atsakyti
as irgi labai megstu saldytas darzoves, issiverdu dar bulvyte idedu, susitrinu, ir niam niam, be to kaloriju nedaug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2004 01 05, 11:35)
Ar perkate saldytas darzoves?Ash dedu jas i sriuba,troskinius...Bet kazin sveika?Ten prideta brokoliu,kopustusku maziuku(nezinau kaip vadinasi),morku ir t.t...Skaniai atrodo...

pabandyk verdant kopustus iberti truputi muškato miltelių. Juos galima berti gaminant bet kokį patiekalą iš kbet kokių kopustų, naikina specifinį kvapą.
Atsakyti
4u.gif As tai pat perku ir labai megstu saldytas darzoves, bet girdejau tokius gandus ,kad jas mirko kazkokiuose tirpaluose ,tipo kaip spalvos fiksatorius spalvai isryskinti. Is tikruju HORTEX morkytes palyginus su naturaliom labai jau oranzines. Gal kas girdejot ar tai gali buti tiesa ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Ir as perku saldytas darzoves.Labai patogu,kai norisi kazkokios skanios sriubytes. Visalaik stengiuosi, kad saldyklyje butu. Bet vat stengiuosi pirkti be briuselio kopustu, nelabai mes ju megstam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar IKI parduotuvėje HORTEX naujeną thumbup.gif , daržovių mišinys ir dar viduje maišelyje priekonių įdėta, tai per 10 min. garnyras nuostabus gavosi
Atsakyti
QUOTE(Lemur @ 2005 04 13, 13:55)
4u.gif As tai pat perku ir labai megstu saldytas darzoves, bet girdejau tokius gandus ,kad jas mirko kazkokiuose tirpaluose ,tipo kaip spalvos fiksatorius spalvai isryskinti. Is tikruju HORTEX  morkytes palyginus su naturaliom labai jau oranzines. Gal kas girdejot ar tai gali buti tiesa ? g.gif  g.gif  g.gif

aš tai stengiuos kuo mažiau gandų klausytis, bo kitaip tuoj badu mirsiu biggrin.gif

nors gal jose esantį karotiną kaip nors natūraliai paryškina? (jaučiu, kad nusišneku biškį) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemur @ 2005 04 13, 13:55)
4u.gif As tai pat perku ir labai megstu saldytas darzoves, bet girdejau tokius gandus ,kad jas mirko kazkokiuose tirpaluose ,tipo kaip spalvos fiksatorius spalvai isryskinti. Is tikruju HORTEX  morkytes palyginus su naturaliom labai jau oranzines. Gal kas girdejot ar tai gali buti tiesa ? g.gif  g.gif  g.gif

Su tais fiksatoriais, taip sakant...Aš negirdėjau.Aišku, sukčių visur esama.Pamenu, dar mokykloj buvau, perėjo per Vilnių gandas, kad į daktarinę dešrą tualetinį popierių deda...Daug žmonių patikėjo.
Aš tik tiek žinau, kad daržovės prieš užšaldymą blanširuojamos - trumpam užpilamos verdančiu vandeniu ir po to staiga atšaldomos.Gal kas naudoja tada kaip antioksidatorių citrinos ar askorbininę rūgštį (vit.C), ir iš to kalbos paėjo? Juk ne viena mūsų juos irgi naudojam, cepelinus virdamos, kad bulvės nejuoduotų.
Atsakyti
nežinau kas jum ten ryškiau su tom spalvom blink.gif nu aš savas, namines daržoves kai užšaldau-jos irgi būna tokios pat ryškios kaip ir pirktos blink.gif O šaldytos man ne visos patinka schmoll.gif nes dauguma jų kubeliais sukapotos schmoll.gif o tai man nepatinka-per stambu... dažniausiai perku žirnelius ir brokolius atskirai thumbup.gif dar vat Norfoj vakar pirkau rinkinį-LEČO vadinasi- thumbup.gif sudėty paprikos, svogūno truputis, cukinijos mažyčiai kubeliai ir šparaginių pupelių šiek tiek... dar įmečiau brokolių, patroškinau keptuvėj su dangčiu su trupučiu aliejaus, krūva prieskonių ir gale dar supyliau Rama berods grietinėlę thumbup.gif skanu, valgėm su ryžiais ir žuvim... smile.gif
Atsakyti
kai laiko nėr, mes kartais tokį greitą troškinį darom - skardelę nedidelę vos vos patept aliejum, subert neatšildytą daržovių mišinį iš maišiuko, truputį prieskonių įbert ir į karštą orkaitę. kai jau beveik gatavos, įbert sukapotų petražolių, pašlakstyt sojos padažu arba kas labiau mėgstat grietinę, tai jos šaukštą įmaišyt, dar palaikyt orkaitėj kelias minutes, kol soja arba grietinė įsigers
Atsakyti
Ir as perku saldytas darzoves. Tai gana greitai paruosiamas maist ax.gif as, dabar be ju nebegalim gyventi:)
Atsakyti