Auginu dvi dukrytes . Nematau nieko blogo kad mane ar vyra mato nuogus (kai maudomes, persirengiame), tik va kad tecio pimpaliuko svarbu kad vyresnioji nematytu. Darzelyje sake dukra kad berniukai rodo pimpiliukus mergaitem arba vienas kitiems, tad smalsuma realizuoja vaikas kitur jei namie tai tabu

Neturime polinkio po namus maklinėti nuogi
Su dukryte kartu einame maudytis, turime vonia, bet būnu su triusikėliais
Nes jai dabar viskas įdomu ir viską norisi paliesti
Tai gi neduosiu vaikui žaisti su savo lūpom

Mano sūnui 16 mėn. bet stengiuos nuoga jam nesirodyti

Manau, kad nedera
Auginam dukrytę, tai mane yra mačiusi duše besimaudančią, specialiai nevaikštinėju pusnuogė
, tačiau ir nesigėdyju kaip kažko baisaus. O va vyras nesirodo nuogas

Prie vaiko nebūnu nuoga, nebent įbėga į kambarį, kai persirengiu, bet gi nebėgsiu slėptis tokiu atveju
, vyras irgi nevaiksto nuogas, o su trumpikem.

Dukryte dar maza, bet MB vis tiek jau nuo gimimo gedijasi pries ja buti nuogas. As vaikstau, nematau cia nieko blogo. Mama vaiksciodavo, nuo to iskrypele netapau
Bet gal vis tiek bus didesne, nenoresiu pries ja nut nusirengusi manau

Kai man persirenginėjant užsuka į kambarį, slėptis nebėgu
tačiau nuoga irgi nesidemonstruoju. Jeigu kažką pamato, tai pamato, tame nieko blogo nematau. Paklausia - paaiškinu

Aš irgi nesislepiu, bet ir nedemosntruoju
Tik turiu problemą, kai būnam pas MB mamą, jinai nusiprausus iš vonios visada išeina plikais (.) ir šluostuosi kambary.. man tai kažkaip dzin, neinu ir nežiūriu, bet nenoriu, kad taip elgtųsį mažąjam matant..

Auginame dukrytę. Vyras prieš ją nuogas niekad nesirodydavo, o mane matydavo nebent persirenginėjant ar prausiantis iki kokių 2m 4mėn.
Sakyčiau, kad nereikia vaikui daryti iš to tabu, tiesiog nebūtina anksčiau laiko matyt priešingos lyties tėvelį ar mamytę nuogą, bet ir neperlenkti lazdos su "nudizmu"
Sakyčiau, kad nereikia vaikui daryti iš to tabu, tiesiog nebūtina anksčiau laiko matyt priešingos lyties tėvelį ar mamytę nuogą, bet ir neperlenkti lazdos su "nudizmu"

Aš nesislepiu, bet ir po namus nevaikštau nuoga. Mano vyresneliui 7 m., ir buna atvejų, kai jis ieina į vonią, kai aš maudausi. bet jis nekreipia dėmesio ir net nežiūri. Nors viską puikiausiai jau suranta ir pats, kai gryzta nusimaudęs užsidengia ar pan. O mažiausiam 1,5 m., tai yra buvę atvejų, kad nėra kur palikti vaiko, tai nešuosi į vonią ir jį. Jis žaidzia su ivairiais buteliukais ir dėmesio jokio.
Mano manymu juo daugiau slapstaisi, juo vaikam sužadini smalsumą.
Mano manymu juo daugiau slapstaisi, juo vaikam sužadini smalsumą.