zinai Garbaliuk, visa ka mes darom, kaip galvojam , kaip elgiames atsispindi musu vaikuose..ir taip, kaip tu suprasi ta nuoguma, kaip ji pateikinesi, kaip pati jausies - taip ir tavo vaikas tai priims..
Manyciau, ir tave apsirengusia tavo triju menesiu vaikutis sekioja akimis..ar ne taip ?
man patiko sis straipsnis, manyciau jis labai gerai sudelioja visus akcentus..aiskinantis sia tema..
http://www.austejosb...kuma-lietuvoje/
quote=Garbaliukas,2011 05 13, 16:41]
Ne ne,jokio atviro nuogumo pries vaika neturetu buti.As pamenu,kaip mama mane vesdavosi i viesaja pirti ir ten daygybe nuogu motereliu budavo.Jau tada supratau,kad kazkis nepadorus tas vaizdas.Tai privatu,asmeniska.dar mano berniukas tik 3 menesiu,bet jau matau,kaip akim sekioja,tai niekada prie jo nenusirengineju.
[/quote]
QUOTE(Garbaliukas @ 2011 05 13, 16:41)
Tai privatu,asmeniska.dar mano berniukas tik 3 menesiu,bet jau matau,kaip akim sekioja,tai niekada prie jo nenusirengineju.
Nepykit, mirsiu nepamiršiu

na mano patirtis tokia...niekada nemaniau kad reikia daryti is nuogo kuno tabu, todel ir nedariau, todel dabar paaugliui sunui nera problemos apie brendima pasneket ir viska paaiskint. Dabar kai jau jis didesnis stengiuos nebe taip atvirai persirengunet, bet jei kada jis ibega i vonia, o as persirengineju, tai vel gi visa tai yra naturalu, juk rengiames visi. Nepastebejau nei kad jis traumuotas, nei kad jam sukeliu kazkoki padidinta susidomejima...tiesiog mes visi naturaliai esam tokie,
kokie esam

nevaisktom nuogi,bet ir nesislepiam. B paciam nepatogu visiskai nuogam pries mazge makaluotis
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 09 05, 09:28)
man patiko sis straipsnis, manyciau jis labai gerai sudelioja visus akcentus..aiskinantis sia tema..
Nuostabus straipsnis, dekui

specialiai nevaikstau aisku, bet ir nesislepiu
man atrodo geriau to neslepti, paskui ir soko nebus, jei kada pamatys

QUOTE(Garbaliukas @ 2011 05 13, 16:41)
Ne ne,jokio atviro nuogumo pries vaika neturetu buti.As pamenu,kaip mama mane vesdavosi i viesaja pirti ir ten daygybe nuogu motereliu budavo.Jau tada supratau,kad kazkis nepadorus tas vaizdas.Tai privatu,asmeniska.dar mano berniukas tik 3 menesiu,bet jau matau,kaip akim sekioja,tai niekada prie jo nenusirengineju.
O tai kaip tokiu atveju vaiką pamaitinti pienuku?

Kartais aš, kartais MB maudosi su vaiku vonioj ir tikrai neslepiam savo nuogumo. Po namus nuogi nevaikštom, bet persirenginėdami irgi nebėgam į kitą kambarį nuo vaiko slėpdamiesi.
kiekvienas vaikas visa informacija greit priima ir skaitau tai nenormalu vaikscioti nuogai prie vaiko

Juk kunas - naturalus dalykas, nereikia vaikui diegti komplekso. Vyras nusidemonstruoja, taciau mudvi su dukryte (2.5 m) kartais ir maudomes kartu, kartais ir mato mane vaikstant nuoga. Niekad nenustebo, nepaklause, nes jai tai naturalu. Tarkim, prie vandens, jos nelaikau nuogos, taciau namuose kitaip. Dukryte nuoga net miega geriau nuoga, ir tikrai nematau tame nieko blogo. Nenoriu kad mano vaikas uzaugtu komplekuotas
Visiškai nuogi namie nevaikštom. Bet miegam nuogi, naktį nesirengiu kai reikia pasodint ant puoduko ar apkamšyt, kai persirenginėjam nesislapstom, nekreipiam dėmesio kad mažė aplink laksto.
Dabar nuogiem pavaikščiot nelabai ir gautūsi, nes kai dukra nenori rengtis sakom, kad atskris varna ir išlesios pilvą ir kutenam tartum lestų, tai dabar vos tik pamato pliką pilvą šaukia kar kar
tada aiškinu, kad tuoj apsirengsiu ir varna nepamatys
O kai pradės kilt klausimai tada ir aiškinsim kas ir kur tinka ir kodėl iš vonios mama gali išeiti atsagstytu chalatu, o į kiemą taip apsirengus neina.
Dabar nuogiem pavaikščiot nelabai ir gautūsi, nes kai dukra nenori rengtis sakom, kad atskris varna ir išlesios pilvą ir kutenam tartum lestų, tai dabar vos tik pamato pliką pilvą šaukia kar kar

O kai pradės kilt klausimai tada ir aiškinsim kas ir kur tinka ir kodėl iš vonios mama gali išeiti atsagstytu chalatu, o į kiemą taip apsirengus neina.