QUOTE(stellcis @ 2005 02 17, 14:35)
Mano dukrytei 2metukai, sunku pasakyti, ar pas ja jau yra gedos nuogumui jausmas... Pati miegu ir daznai vaikstau nuoga

Ir niekada del to nekompleksuodavau ir nepagalvodavau, kad tame yra kazkas blogo... Bet... Dabar pastebejau, kad kai nusirengiu, ji sushunka mazdaug :"wow" ar "oho", tai kazkaip vercia suglumti... Arba puola atseginet marskinius ar mauti lauk kelnaites, nori paciupti uz spenelio ar dar kur

Na va, tai ir nezinau, ar tai tinkama ir ka ji galvoja ir kaip viska suvokia

Tai gal reiktu kazkaip vengti to nuogumo?
Mano pupa panasaus amziaus irgi taip pat elgesi. Jai labai linksma budavo paciupt uz spenelio ar kruties

Budavo net ir kai apsirengus as, sumasto ignybt i krutine, pvz, kai pasilenkiu jai batus apaut

Tuo metu jai labai idomus tie "mamos bumbuliukai" buvo. Tai vienu metu nesirengdavau prie jos, stengdavausi nusisukt ir pan. Slepdavausi, bet taip kad ji nesuprastu, kad slepiu kazka

Kad nesukelt didesnio susidomejimo. Irgi budavo ir suksniu, ir komentaru, kai rengiuosi. Paprasciausiai vaikas atrado, kad visi mes skirtingi. Po to naturaliai tas susidomejimas isnyko

Dabar mano krutine vadina bumbulais, o savo bumbuliukais

Nezinau, is kur cia tokie terminai

Bet nuogi mes tikrai, kai ji mato, nevaikstom, ypac tetis. Ir siaip man nepriimtinas tas plikinejimas, kad ir visai mazu vaiku. Viesoj vietoj (pliaze ar pan.) tik su kelnaitem, ypac kai yra svetimu. Ypac man nepatinka tie prie juros lakstantys pliki 3-4 m. vaikai, gi jau nemazi

Be to ir nehigieniska. Maniske ir sode baseinelyje su maudymosi kelnaitemis mirkdavo