as beveik visada naudoju iklotus. buvau kazkada isidejusi tampona. gal ne taip dejau, nzn, bet labai nesmagiai jauciaus, skaudejo ir galvojau kaip kuo greiciau ji is ten "iskrapstyti"
O as negaliu pakest iklotu, "mano dienos" budavo kaip katorga kazkokia... Labai jau jie man nepatogus Gal nesugebejau paauglystej prisitaikyt prie ju... veliau "atradau" tamponus, baigesi kanciu keliai. Prisimint juos teko kai po gimdymo iskart reikejo su iklotais vaikscioti - buvo kazas baisaus
Tamponai - kitas reikalas . As kaip tik su jais svariau jauciuosi, be to visai nesijunta tos "mano dienos". Cia matyt kaip kam,o as tik uz tamponus
Tamponai - kitas reikalas . As kaip tik su jais svariau jauciuosi, be to visai nesijunta tos "mano dienos". Cia matyt kaip kam,o as tik uz tamponus
QUOTE(morgana @ 2005 02 17, 11:34)
as beveik visada naudoju iklotus. buvau kazkada isidejusi tampona... galvojau kaip kuo greiciau ji is ten "iskrapstyti"
Vat aš irgi noriu kuo greičiau iškrapštyti,tiesiog jaučiu viduje,o dar ta įdėjimo-išėmimo procedūra nemalonu...
QUOTE(alma @ 2005 02 17, 12:07)
Vat aš irgi noriu kuo greičiau iškrapštyti,tiesiog jaučiu viduje,o dar ta įdėjimo-išėmimo procedūra nemalonu...
Pradzioj as irgi jusdavau, tai gydytoja man paaiskino, kad blogai isidedu... Reikia toliau siek tiek stumtelti ir nesijus Ilgainiui "ismokau" ir tikrai nieko nejauciu
Matyt dar ir psichologiskai priimtina tamponus naudoti turi buti
As negaliu tik tamponu naudot, nes labai gausios men.
taigi tenka naudoti ir iklotus, ir tamponus atitinkamomis dienomis
Siaip esu uz tamponus, zymiai patogiau.
taigi tenka naudoti ir iklotus, ir tamponus atitinkamomis dienomis
Siaip esu uz tamponus, zymiai patogiau.
As uz iklotus, labai nejaukiai jausciaus zinodama, kad viduje kazkoks svetimkunis yra
nu as tai nejauciu to svetimkunio, ir man visiskai dzin kad jis yra
nzn kaip jus ji jauciat,
as tai nejauciu, tik va nebent pamirst galima kad sergi
nzn kaip jus ji jauciat,
as tai nejauciu, tik va nebent pamirst galima kad sergi
Naudojau kazkada tamponus,bet labai jau nesmagiai jauciuosi su jais,jausmas,kad siulas nutruks ir neistrauksiu ir pritupt baisu,ir pasilenkt,greiciausiai nemoku as ju isidet vis tik jei kokia svente,ar kazkas panasaus,naudoju tamponus,bet siaip man patogiau su iklotais.
QUOTE(Mally @ 2005 02 17, 13:31)
dar prisiminiau kas erzindavo, kai tamponus naudojau. ogi ju dydziai atitinkantys sirgimo dienas. pradzioj didesni, paskui mazesni. tai neprisipirksi ten tu skirtingu dezuciu. su iklotais ta prasme man patogiau, nes visad vienodi.
tai kad iklotu irgi yra ivairiu, pagal dienas
tai ir ju tada iseina reik pirkt visokiu dydziu.