Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai/tamponai/higieniniai paketai

Ramsius,
cia as minejau, daviau ir nuoruodas nete, bet galiu ir dar karteli  ;) :
http://pacificcoast....oons/moons.html
http://www.lunapads.com/
http://www.gladrags.com/index.html

O beje, belandziodama nete, dar radau toki daikciuka, kaip "puodelis" menesinem. Keistas daiktas, bet gal kas bandet ? Man labai nerealiai atrodo:
http://www.keeper.com/index.html
Atsakyti
vajetau, pazhiurejau i ta "puoduka"....shiurpokai atrodo, sakychiau...kaip naudoti tampona, tai aishku, bet va, kaip ta gumini bruduka ...hhhmmmmm....gal musu anukes juo naudosi ir ish musu pampersiukiu juoksis, bet me pasilieka prie senu priemoniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hmm, bet ar Lietuvoj yra tu medvilniniu pampersiuku?
Atsakyti
ohmy.gif ::)pasiziurejau tuos "originalius" moteru draugus, tai cia naujausios mados ??? ??? Neisivaizduoju kaip ta puoduka naudoti? tikriausiai isikisti i vidu ??? o su tais medvilniniais? Kazkoks vargas. Juk jie "daugkartiniai" tikriausiai ir nieko neuzrakina, tuo paciu ir kvapu ??? ??? Jus naudotumete, jei cia pas mus butu pirkti?
Atsakyti
Dani,
zinok, as tikriausiai pabandyciau... Gal kita vasara ir pasirysiu, nes sia vos istveriu, nesvarbu kiek daznai besikeisciau  :(
O del kvapo "uzrakinimo", tai kad ir vienkartiniai nelabai ka "uzrakina"... Bent jau as, su savo jautria uosle, pati sau nevisai maloniai kvepiu, nekalbant jau apie kitas moteris.

Ramsius, manau, kad Lietuvoj nera tokiu pirk, bet tai ko tu pati negali pasisiut ? Sagute vietoj "knopkutes", susirask kokia skysciuj nepralaidzia medzegele dugnuj - ir pirmyn !!

O "puodelis" tikrai labai ekstravagantiskas  ;D. Kiek skaitau atsiliepimu - labai visos moterys ji giria. Bet toki pasirisciau isbandyt, tik jaigu artima drauge rekomenduotu. Na, gal dar jaigu kas is musu forumo isbandytu...  ;)
Atsakyti
Pas mane iki gimdymo menesines irgi po 6-7 dienas trukdavo. Tai pirkdavau is karto komplekteli: nakciai plonus, dienas plonus normal dydzio ir super dydzio. Visus aisku su sprarneliais. Ir derindavau pagal intensyvuma.  

Naudojau Always, man patinka, kad ir kvapa uzrakina ir kad nejuda niekur, nors zadu prie Libresse pereiti. Po gimdymo pabandziau ir patiko. Bet jie ne taip laikosi vietoje kaip Always ir lipdukai prastesni.

Tampax su aplikatoriumi naudojau pries kokius 5 metus. Ir kaip pirkdavau tik su aplikatoriumi, nes be ju man atrode kazkaip negieniska ir nepatogu..
Ir kasdieninius iklotus anksciau naudojau. Dabar jau nebe. Tik paskutine menesiniu diena.

Turejau pasikartojancias bakterines vaginozes, liaudiskai - "grybelis" arba pienlige. Tai man net 3 ginekologes patare nei tamponais nesinaudoti nei tais iklotais. Be to dar ir igimta kaklelio zaizdele turiu...

Ir kai pries pora metu atsisakiau kasdieniniu iklotu, viskas susitvarke. Net nustebau, kad tai padejo. Dabar jauciuosi ir be ju sausa visa diena.  
Atsakyti
vaje cia jus kaip apie tampax'us pripasakojot, zinot gal ir teisybe, juos naudoju jau kokius 2 metus, viskas buvo gerai.bet va per praeitas ar uzpraeitas moertiskas sventes uzmirsau nakciai tampax'a iessimt ir kita kart lyg nelabai gerai isidejau, tai po to kai bandem su brangiuju pasimylet, aptikekit toks skausmas, nezmoniskas, atdodo lyg tave prievartautu. po to nuejau pas gydytoja ir kaip jus manot kas - maksties uzdegimas, dabar manau reiks reciua tampax'us naudot ir ajuciu, kad reiks libress pabandyt, nes visalaik always'us naudoju, tai issunta, gal rimtai per kieti, reik kitokiu, nu nieko reiks pabandyt
Atsakyti
As tamponus tai naudoju daugiau nei 5 metus. Ir lygtais nieko blogo nevyksta smile.gif
Pastaruoju metu (dar ir pries nestuma) pamegau ob maziausius - jie patys tie net ir pirmomis dienomis
Atsakyti
Nu nieko sau "puodukas"  :o pasiskaiciau naudojima  >:( nu kazkaip sunkiai isivaizduoju as jo "nesiojima" - issiimi - ispili - isplauni - isisdedi. Cia gal susitaupo, bet kazkaip neestetiskai jis man atrodo ???
O kasdieniniai iklotai ir visokios vaginozes-pienliges turi labai dideli rysy. matyt, kazkas ir sukure juos tam, kad kuo dazniau naudoji, tuo dazniau ir daugiau ju reikia. kai nustojau naudoti iklotus - dingo ir visos nesibaigiancias pienliges.
Atsakyti
Aha, su tais įklotais tai tikra tiesa - jei jau pradedu juos naudoti, tai būtinai jau turiu naudoti, nes be jų nebeįmanoma. O va kai kurį ciklą nusprendžiu "nebesiterlioti" su jais - ir, žiūrėk, viskas OK, išskyrų pastebimai sumažėja...
Atsakyti
Kadangi mane alergizuoja, kaip dauguma naudoju "Libresse",bet jie iš tikro prasčiau prisiklijuoja negu "Always".Po nakties dažnai nusisuka į šoną.Taip norėtųsi "natūralių", ta prasme ne "celofanu" dengtų įklotų.Su nostalgija prisimenu pirmąsias mėnesines, kai dar nebuvo įklotų ir tekdavo naudot vatą rolleyes.gif -jokios alergijos.Ir dabar kai labai užalergizuoja-pasinaudoju vata,nors tai ne geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE (silvva @ 2003 08 14, 00:33)
As tamponus tai naudoju daugiau nei 5 metus. Ir lygtais nieko blogo nevyksta smile.gif
Pastaruoju metu (dar ir pries nestuma) pamegau ob maziausius - jie patys tie net ir pirmomis dienomis

Man nuo ob ir kitokiu "kistuku" visada niezulys atsirasdavo. O paskutiniasias menesines pries pastojant irgi kai tamponais pakaisiojau, tai toooooki grybeli isitaisiau, kad tararai tararai ohmy.gif Ir visa nestuma paskui su juo kankinausi.

Dabar tik olveisus naudoju, bet irgi su jais atsargiai reik.

O kazkur skaiciau, kad jei moterys kasdieninius iklotus naudoja, tipo oldeis, tai anksciau ar veliau tokia "svara" joms sukelia grybeli dry.gif
Atsakyti