Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai/tamponai/higieniniai paketai

QUOTE(Gustuke @ 2008 08 05, 20:32)
o kaip jie atrodo?libresse dažniausiai tik žalius mačiau g.gif

va tokie:) http://www.libresse....Normal_Clip.jpg
o ir kainuoja nedaug, atrodo 2,2Lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 07 rugpjūčio 2008 - 17:58
Libresse su šilku kasdienai - super;)
Atsakyti
QUOTE(RUPUTUPU @ 2008 05 25, 08:03)
Aš tai dabar labai susidomėjau medvilniniais įklotais. Yra tokia kompanija WINALITE, Įklotai LOVE MOON. Ši firma  garsi visame pasaulyje, tik pas mus deja dar nera parduodama pardutuvėse, o turbūt ir nebus. Nebus parduodama parduotuvėse dėl labai paprastos priežasties, užsidedamų antkainių, nes įklotai nepigūs perkant tiesiai iš sandėlio. 1 pakelio kaina apie 14 Lt.
Įklotai yra minkštučiai, švelnučiai iš medvilnės. Kiekvienas įklotas turi anijonine juostele, kurios pagalba yra pritraukiamos bakterijos ir tai padeda mažinti uždegiminius procesus, bei kraujospūdį mėnesinių metu. Kikeviename pakelyje yra testas, kurio pagalba galima susižinoti ar nėra prasidėjas uždegiminis procesas  thumbup.gif .
Gal kas dar bandėte šios firmos produkciją ir galite parašyti savo atisliepimus?

Susidomejau ir as jais. Bet niekaip nerandu kur butu galima ju uzsisakyti internetu. Visur tik info apie juos, o apie nusipirkima nieko. O gal cia tik as nerandu? blink.gif Gal zinot kur ju nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2008 08 06, 23:13)
Man ginekologe sake, kad always yra patys blogiausi, jie naikina tipo mikroflora (as visada juos naudojau), patare naudoti Libres. Perku Libres skirtus nakciai su 6 lasais.

Man tai always tokie faini, na tai gal reikės pereiti ant Libres? g.gif Na net nežinau na jei taip ginekologė sakė kad jie “blogi„ tai ji geriau žino mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikavaida @ 2008 08 08, 12:09)
Man tai always tokie faini, na tai gal reikės pereiti ant Libres?  g.gif  Na net nežinau na jei taip ginekologė sakė kad jie “blogi„ tai ji geriau žino  mirksiukas.gif

Dar norėčiau paklausti mačiau parduotuvėje Libres ten nupiešta su ramunėlėmis, bet ne naturela kažin kaip jie? g.gif
O gal kas naturela bandėt?

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 08 07, 19:47)
Susidomejau ir as jais. Bet niekaip nerandu kur butu galima ju uzsisakyti internetu. Visur tik info apie juos, o apie nusipirkima nieko. O gal cia tik as nerandu?  blink.gif  Gal zinot kur ju nusipirkti?

as ju turiu thumbup.gif ir galiu pasakyti kaip juos isigyti,paskambinkit 860104443 AIDA
Atsakyti
aidakurs, ir kokie atsiliepimai apie juos? Siaip ne Lietuvoj as esu. Bet gal reikes bandyt paskambinti. Nes internete jokios info neradau..
Atsakyti
QUOTE(RUPUTUPU @ 2008 05 25, 10:03)
Aš tai dabar labai susidomėjau medvilniniais įklotais. Yra tokia kompanija WINALITE, Įklotai LOVE MOON. Ši firma  garsi visame pasaulyje, tik pas mus deja dar nera parduodama pardutuvėse, o turbūt ir nebus. Nebus parduodama parduotuvėse dėl labai paprastos priežasties, užsidedamų antkainių, nes įklotai nepigūs perkant tiesiai iš sandėlio. 1 pakelio kaina apie 14 Lt.
Įklotai yra minkštučiai, švelnučiai iš medvilnės. Kiekvienas įklotas turi anijonine juostele, kurios pagalba yra pritraukiamos bakterijos ir tai padeda mažinti uždegiminius procesus, bei kraujospūdį mėnesinių metu. Kikeviename pakelyje yra testas, kurio pagalba galima susižinoti ar nėra prasidėjas uždegiminis procesas  thumbup.gif .
Gal kas dar bandėte šios firmos produkciją ir galite parašyti savo atisliepimus?

TAIP BANDZIAU IR AS,LABAI PATENKINTA IR NEBESINORI JOKIU KITU,KAIP TIK SIOMIS DIENOMIS JIE PASIEKE LIETUVA IR MES JAU GALIME JU ISIGYTI!!BET LABAI MAZAI,NES KOL KAS DAR GAUTA LABAI MAZA SIUNTA JU .UZ MENESIO BUS DAUGIAU IR TIKIUOSI,KAD LABAI GREITAI MES JU TURESIME TIEK,KAD UZTEKTU VISOMS NORINCIOMS DAR NEZINANCIOMS ,KAIP JU ISIGYTI GALIU PADETI 860104443 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ereta @ 2008 08 09, 00:36)
aidakurs, ir kokie atsiliepimai apie juos? Siaip ne Lietuvoj as esu. Bet gal reikes bandyt paskambinti. Nes internete jokios info neradau..

VISA INFORMACIJA YRA www.winalite.lt kol kas lietuviu kalba informacijos nera daug,bet pakankamai,jeigu suprantate rusu tai paspauskite ant rusu psl.ten jos rasite daugiau.Jie tikrai labai geri,tai analogu neturintis uzpatentuotas produktas,su anijonine juostele (apie anijonus daugiau info galima rasti per google).Kaip jau rasiau siomis dienomis jau dalis siuntos pasieke Lietuva,su laiku bus vis daugiau,patariu isigyti visoms,nes kokybe ir kompfortas verti musu thumbup.gif
Atsakyti
apie mooncup pirmą karta išgirdau... reiks pabandyti... labai įdomu... nes mano labai negausios būna...
Atsakyti
dazniausiai naudoju iklotus.Visa laika tik always, nes atrodo, kad kiti visi nepatikimi, tepantys rubus smile.gif taciau staigiai prireikus ju negavau ir nusipirkau bella melyna pakeli. Jauciasi akivaizdus skirtumas - pastarieji tokie minkstuciai, svelnuciai ir jokio pratekejimo smile.gif ko nepalyginsi su always, nors ir sitie man buvo patys patys ...
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 08 07, 19:47)
Susidomejau ir as jais. Bet niekaip nerandu kur butu galima ju uzsisakyti internetu. Visur tik info apie juos, o apie nusipirkima nieko. O gal cia tik as nerandu?  blink.gif  Gal zinot kur ju nusipirkti?

Kiek man žinoma jie tik šiom dienom pasirodė Lt. O įsigyti galima per platintojus. Tinklinis marketingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aidakurs @ 2008 08 09, 00:52)
TAIP BANDZIAU IR AS,LABAI PATENKINTA IR NEBESINORI JOKIU KITU,KAIP TIK SIOMIS DIENOMIS JIE PASIEKE LIETUVA IR MES JAU GALIME JU  ISIGYTI!!BET LABAI MAZAI,NES KOL KAS DAR GAUTA LABAI MAZA SIUNTA JU .UZ MENESIO BUS DAUGIAU IR TIKIUOSI,KAD LABAI GREITAI MES JU TURESIME TIEK,KAD UZTEKTU VISOMS NORINCIOMS      DAR NEZINANCIOMS ,KAIP JU ISIGYTI GALIU  PADETI  860104443    mirksiukas.gif

tikrai įdomu smile.gif
tik dėl pirkimo nelabai supratau, kažkaip čia buvo rašyta, kad vienas pakelis kainuoja apie 14 Lt, о tinklapy rašo, kad jie parduodami " dideliais rinkiniais:
<<Higieniniai įklotai „Love Moon" parduodami lagaminėliuose:
10 pakuočių dieninių įklotų po 10 vnt.
4 pakuotės naktinių įklotų po 8 vnt.
5 pakuotės kasdieninių įklotų po 30 vnt. 19 „sveikatos" testų >>

tai galima tik įsivaizduot kiek visas toks rinkinys kainuotų doh.gif
Atsakyti
Tų Love moon paketų ir čia yra smile.gif
Atsakyti