As tai visokius Always ir Alldays naudoju.
Always paketai kažkokia tragedija...guminiai Nebežinau, kokius bebandyti...
QUOTE(s@gute @ 2007 07 28, 16:57)
"Always" aš naudojau tik, kol nebuvo iš ko rinktis. "Libresse" bandei? Man jie visai neblogi. Dar "Naturella" patinka - tik jie visi kvepiantys
Libresse nebandžiau, pabandysim
Čia kažkas rekomendavo BELLA paketus žydrame pakelyje. Pabandžiau Tikrai geri
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 28, 19:33)
Čia kažkas rekomendavo BELLA paketus žydrame pakelyje. Pabandžiau Tikrai geri
Man irgi šitie patinka
QUOTE(Sophi @ 2007 07 28, 17:20)
Dar "Naturella" patinka - tik jie visi kvepiantys
Visada kai perskaitau, kad kvepiantys padedu atgal į lentyną Na net nežinau, ar tiesa, bet skaičiau, kad gali suerzint ta kvapi chemija ir pan.
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 07 28, 20:06)
Visada kai perskaitau, kad kvepiantys padedu atgal į lentyną Na net nežinau, ar tiesa, bet skaičiau, kad gali suerzint ta kvapi chemija ir pan.
Aš irgi apie tai skaičius, bet kaip pirmą kartą pirkau, nežinojau, kad kvepės. Pabandžiau - ir kol kas nieko.
QUOTE(s@gute @ 2007 07 28, 14:57)
yra always sensitive, jie tau irgi sintetiniai?
perku tamponus Tampax, hig. paketus Libres, o kasdienai Cafree
is paketu visada perku Libres,jie skaitos is naturaliu medziagu
aš tai kiekvienai dienai naudoju kasdienius įklotus, na pas man visą laiką gausios išskyros... kitaip lyg ir neišeina
o kurios atsisakėte kasdieninių įklotų, nekeitėt kitokiom priemonėm? Paprasčiausiai kelnaitės ir viskas?
suprantu mano kvaili klausimai na man tiesiog tai neįprasta, nejaugi išties sumažėjo išskyrų? O kvapas?
o kurios atsisakėte kasdieninių įklotų, nekeitėt kitokiom priemonėm? Paprasčiausiai kelnaitės ir viskas?
suprantu mano kvaili klausimai na man tiesiog tai neįprasta, nejaugi išties sumažėjo išskyrų? O kvapas?