Sudomino tie puodeliai (nors niekad nesu naudojusi tamponų, tai nežinau, ar priprasčiau ).
Irena, būk gera, apšviesk - o kas kiek laiko reikia jį keisti? Kažkodėl man sunku save įsivaizduoti darbe keičiančią ir plaunančią - gal čia labiau tinka toms, kurios turi privatesnį sanmazgą...
QUOTE(sygyta @ 2007 02 24, 01:30)
man kojos linskta vien i juos paziurejus neisivaizduoju kaip nesijaucia,cia gi koks geras 5 cm skersmens.ar klystu.ir cia tipo labai sveika? sorry tikrai neskaiciau visko kas ten parasyta
Man ir linksta kojos,įsidėt tai gal dar nieko,jį galima suspaust,bet kai prisipildo kai reikės išsiimti
Na,kad sveika tai labai abejoju.Keičiamas 2-3kartus per parą-tai reiškia kas 12-8val.Taigi bakterijų veisykla baisi.Juk ir tamponus rekomenduojama keisti maždaug kas 3-4val.,kad neprisidaugintų per daug bakterijų,taigi jos išskiria toxinus,kurie rezorbuojasi į organizmą.
Na bet kiekvieno teisė rinktis
Skamba šiurpokai... O kaip kokioj kelionėj? Išlipai iš automobilio, pabėgėjai į mišką, išpylei ir vėl tokį... įsidėjai? Paketą tai dar gali pasikeist ir be apsiplovimo ar servetėle pasivalius... Normaliom sąlygom tai tikriausiai galima keist kas kelios val., nebūtinai laukt pusdienį ir bakterijas augint... Gal kokia naudojanti atsirastų ir apšviestų?
Įdomus ir tas grąžinimas po 3 mėn., jei netiko. Tai ką, tą patį paskui kitai parduoda? Kad ir kaip dezinfekuotų, na jau atleiskit...
Įdomus ir tas grąžinimas po 3 mėn., jei netiko. Tai ką, tą patį paskui kitai parduoda? Kad ir kaip dezinfekuotų, na jau atleiskit...
QUOTE(biologė @ 2007 02 24, 12:34)
O kaip kokioj kelionėj? Išlipai iš automobilio, pabėgėjai į mišką, išpylei ir vėl tokį... įsidėjai? Paketą tai dar gali pasikeist ir be apsiplovimo ar servetėle pasivalius...
O paketą, ką, galima pabėgėjus į mišką išmest ir kitą įsidėt? Turbūt kelionėj kaip ir su paketais - sustojai degalinėj ar kavinėj ir nuėjus į wc pasikeiti/išsiplauni Ir su drėgna servėtėle tikriausiai įmanoma vidų pavalyt
Man įdomiau, o kaip su kvapais?
QUOTE(flight @ 2007 02 24, 12:41)
O paketą, ką, galima pabėgėjus į mišką išmest ir kitą įsidėt? Turbūt kelionėj kaip ir su paketais - sustojai degalinėj ar kavinėj ir nuėjus į wc pasikeiti/išsiplauni Ir su drėgna servėtėle tikriausiai įmanoma vidų pavalyt
isplauni? pavalai?
man kazko cia sterilumu nekvepia.ypac krano vandeniu praplaunant
QUOTE(sygyta @ 2007 02 24, 13:02)
man kazko cia sterilumu nekvepia.ypac krano vandeniu praplaunant
Tai tada, jei negalima krano vandeniu ar servėtėlėm praplauti, ir darbe be šansų tokiais naudotis - tik namie?
QUOTE(flight @ 2007 02 24, 13:29)
Tai tada, jei negalima krano vandeniu ar servėtėlėm praplauti, ir darbe be šansų tokiais naudotis - tik namie?
na as nesuprantu kaip toki daikta per tokias dienas galima kisti dra karta.dieve,gal as ir klystu,kol nepabandzius taip ir sakau.neisivaizduoju save darbe kriauklei plaunant.man tokie dalykai vienkartiniai turi buti ka as zinau gal isbandzius kitaip snekeciau
QUOTE(Veila @ 2007 02 24, 14:57)
a tai pas jumi kriauklės darbe atskiros? Taip ir įsivaizduoju vaizdelį, kaip nešu tą puodelį išplaut į kriauklę ir kokia kolegė užeina
o kol jį išimčiau tai jaučiu išvis Kruvinąja Mere patapčiau
o kol jį išimčiau tai jaučiu išvis Kruvinąja Mere patapčiau
na daug kur kriaukles atskiros tualetu kabinos ir isejus kriaukles daug kur gali rast,traukiniu stotyse,kino teatruose visur
QUOTE(sygyta @ 2007 02 24, 16:07)
na daug kur kriaukles atskiros tualetu kabinos ir isejus kriaukles daug kur gali rast,traukiniu stotyse,kino teatruose visur
na tai nebent jei kiekvienam kriauklė stovi
o pas mane išėjus iš kabinos jau nebe atskiros kriauklės, tad procesas būtų komplikuotas
Papildyta:
o tai kaip- išeiti iš kabinos, išsiplauti ir vėl grįžti įsidėti? O kaip tuo metu kai plauni būti? Ar čia kelis reikia turėti?
QUOTE(Veila @ 2007 02 24, 15:25)
na tai nebent jei kiekvienam kriauklė stovi
o pas mane išėjus iš kabinos jau nebe atskiros kriauklės, tad procesas būtų komplikuotas
Papildyta:
o tai kaip- išeiti iš kabinos, išsiplauti ir vėl grįžti įsidėti? O kaip tuo metu kai plauni būti? Ar čia kelis reikia turėti?
Papildyta:
tai as apie tapati masciau reiketu ten graziai delnuka laikyti o su kita rankute plauti
kai rasiau atskiros tai ir turejau omeny atskirai nuo tualeto kabinu,visiems bendrai,oba ir dar su dziovintuvu galetume issidziovint
na gal pabandyt ir sutikciau gal tada kitaip kalbeciau
QUOTE(sygyta @ 2007 02 24, 16:31)
reiketu ten graziai delnuka laikyti o su kita rankute plauti
oi negaliu
QUOTE(sygyta @ 2007 02 24, 16:31)
kai rasiau atskiros tai ir turejau omeny atskirai nuo tualeto kabinu,visiems bendrai,oba ir dar su dziovintuvu galetume issidziovint
rimc, taigi su džiovintuvu dar greičiau visas procesas vyktu.
Jei vdrug į Lietuvą šį stebuklą atveš ir sugalvosi išbandyt, tai pranešk kaip sekėsi tą puodynę- surinktuvą naudot, mažu ir aš norėč