Na man kaip ir Rigedorai,jau kaip atvaziuoja pusseseres is Raudondvario,tai 7 dienoms...4-5 dienas tai "plaukiu". Ir tinka tik Always tada. Kasdien naudoju irgi Alldays pralaidzius orui,stringams-Libbresse.
Tiesa,del tamponu.Kazkada naudojau ir buvau labai patenkinta Tampax.Taciau kaip aplinkui pazystamos pradejo gultis i ligonones del pilvapleves uzdegimu sukeltu nuo tamponu,dingo noras naudoti,nebent extra atvejais.Na ir gydytoja nepatare naudot ju,sake negerai daznai. ???
visi tie iklotai tai tik nuotaikos gadinimasis,pykino vien nuo vaizdo :-X ;D naudoju tamponus(o.b, o veliau ir iki dabar tampax) nuo 16 metu,o metus pries pastojant tai ant tiek aptingau, kad net nakti miegodavau su tamponu.jokiu problemu del ju nebuvo, gal del to, kad keiciu labai daznai, net nakti, kadangi myzne esu, tai daznai i tulika lekiu ;D gausios dienos buna pirma arba dar ir antra, o likusios 3-4 tai "gelytes" ;D o ir skausmingos jos man tik retsykiais budavo .
aaa tiesa, pastojus pradejau naudoti kasdieninius iklotus KOTEX, visi kiti pritrina ir alergizuoja.nors tie Kotex ir neskirti stringams, bet puikiai jiems tinka 8)
siaip labai megstu experimentuoti, prisiperku visokiu rusiu, bet galiausiai visviena gyztu prie savo iprastuju ;D
aaa tiesa, pastojus pradejau naudoti kasdieninius iklotus KOTEX, visi kiti pritrina ir alergizuoja.nors tie Kotex ir neskirti stringams, bet puikiai jiems tinka 8)
siaip labai megstu experimentuoti, prisiperku visokiu rusiu, bet galiausiai visviena gyztu prie savo iprastuju ;D
Oi vos ne kone visos kad ispeike Allways..o man jie labiausiai patinka..ir kiekvienai dienai Alldays..na tik stringams renkuosi Carefree tanga..nu liuks tokie...
pries pastojant man pirma "Raudondvario" diena budavo kosmariska..be vaistu tai visa diena kankindavausi..be proto nugara skaudedavo..tualete valandu valandas praleisdavau..tpfu..tpfu..po gimdymo tu ziauriu skausmu nebeliko,bet vistiek nekas buna pirma dienele...
o kai paskaiciau,kad vienai tesiasi tik viena diena..na jei tai normalu,tai rimtaj pavydziu...nereikia kankintis...
o del visu OB tai ir as girdejau,kad labai daug merginu iligonines atsigule..as tai naudoju tik einant maudytis i ezeriuka ar jura..
pries pastojant man pirma "Raudondvario" diena budavo kosmariska..be vaistu tai visa diena kankindavausi..be proto nugara skaudedavo..tualete valandu valandas praleisdavau..tpfu..tpfu..po gimdymo tu ziauriu skausmu nebeliko,bet vistiek nekas buna pirma dienele...
o kai paskaiciau,kad vienai tesiasi tik viena diena..na jei tai normalu,tai rimtaj pavydziu...nereikia kankintis...
o del visu OB tai ir as girdejau,kad labai daug merginu iligonines atsigule..as tai naudoju tik einant maudytis i ezeriuka ar jura..
pasirodo ne man vienai allways nepatinka. nuo to celofano issunta oda. tom dienom tinka bet kokie iklotai, tik pavirsius turi buti medvilninis ar popierinis. kadangi menesines buvo senokai (jau metai kaip nesirgau ;D - nestumas, zindymas), atrodo, kad pries nestuma bella naudojau. ir nebrangus ir odos neerzino.
tamponus naudoti labai patogu. tik man jie sukelia bjauria problema - skausmingi lytiniai santykiai. tiksliai nezinau, kas ir kaip. ar tamponai perdaug isdziovindavo ta vietele (gamtos suredyta taip, kad ten visad kaip ir burnoj dregna, o tamponai sugeria visus skyscius, ju nerusiuodami :-X ), ar kokios gerosios bakterijos zuvo. kai tik nustojau naudoti tamponus viskas susitvarke.
kasdienai nenaudoju jokiu iklotu. o kam jie reikalingi? juk kelnaites ir taip kasdien keiciam.
tamponus naudoti labai patogu. tik man jie sukelia bjauria problema - skausmingi lytiniai santykiai. tiksliai nezinau, kas ir kaip. ar tamponai perdaug isdziovindavo ta vietele (gamtos suredyta taip, kad ten visad kaip ir burnoj dregna, o tamponai sugeria visus skyscius, ju nerusiuodami :-X ), ar kokios gerosios bakterijos zuvo. kai tik nustojau naudoti tamponus viskas susitvarke.
kasdienai nenaudoju jokiu iklotu. o kam jie reikalingi? juk kelnaites ir taip kasdien keiciam.
Man Allways - irgi ne kas, nors anksčiau būtent juos naudodavau. Betpo gimdymo, kai paketų reikėjo daugiau nei mėnesį, persimečiau ant mėlynų "Bella Perfecta". Ir neblogi, ir nebrangūs (nes gaila daug pinigų sukišti atsiprašant į gerą vietą tiesiogine rpasme :-/).
Rigedora, o tu nemėginai tomis dienomis naudoti tuos paketus, kur skirti po gimdymo? Jie tikrai nemažai sugeria. Brangesni, tiesa, už paprastus, bet vis kartais būtų išeitis, nereiktų taip į tualetą lakstyti...
Rigedora, o tu nemėginai tomis dienomis naudoti tuos paketus, kur skirti po gimdymo? Jie tikrai nemažai sugeria. Brangesni, tiesa, už paprastus, bet vis kartais būtų išeitis, nereiktų taip į tualetą lakstyti...
Laurencija, mėginau, tik jie labai nepatogūs kasdienai... o ir nepigūs.... man jau ir taip daug išeina, kai paskaičiuoju kiek per ten išleidžiu >
QUOTE |
O negi niekas ir jusu tamponu nenaudojat? Juk tai 100 kartu patogiau. |
Kelis kartus buvau nusipirkus O.B. Visai kitas jausmas, nei su paketais. Tik reik juos naudoti pagal instrukcijas (keist kas 2-3 val, isikist nuplautom, svariom rankomis ir t.t.). Nes siaip fiziologiskai yra gamtos suredyta, kad organizmas valosi ir viskas turi isteket, + dar silta ir dregna - pats tas bakterijoms daugintis. O paskui ir ivairiu ligu galima isivaryti .
QUOTE |
Ar patikėsit, jei pasakysiu, kad pas mane raudonom dienom būna trys sluoksniai: super plius tampax, vatos sluoksnis kažkur delno dydžio ir tas storasis didysys Always... Ir visa tai man atlaiko ne daugiau trijų valandų.... |
Tai gal pas tave problemos su kraujo kresejimu ??? Reiktu pasidaryt kraujo kresumo ir kresejimo tyrima...
As pati naudoju Libresse paketus ir iklotus. Po visi bandymu, jie vieninteliai issiskyre savo svelnumu, ne celofaniniai, is naturaliu medziagu pagaminta. Ir kaip pastebejau, kad nakti (kas visoms aktualu) labai retai prateka pro sona ar prieki (nugara), nebent jau jis pilnas . Ne taip kaip su Always .
Pagal tyrimus, moterims truksta ziniu apie tai, kaip daznai reikia keisti hig. paketus . Neteisingas suvokimas, kad jei paketai sugeria 3x daugiau, tai ir juos galima keisti 3x reciau. Ir kaip tik uzsimenama, kad reik keisti kas 3-4 val, nelaikyti ilgiau kaip 6 val. Visada reikia plauti rankas pries ir po hig. paketo keitimo.
Jei esu ne namie, tai dazniausiai nusiperku dregnu serveteliu intymiai higienai ir apsisluostau pries pasikeiciant paketa .
Pagal tyrimus, moterims truksta ziniu apie tai, kaip daznai reikia keisti hig. paketus . Neteisingas suvokimas, kad jei paketai sugeria 3x daugiau, tai ir juos galima keisti 3x reciau. Ir kaip tik uzsimenama, kad reik keisti kas 3-4 val, nelaikyti ilgiau kaip 6 val. Visada reikia plauti rankas pries ir po hig. paketo keitimo.
Jei esu ne namie, tai dazniausiai nusiperku dregnu serveteliu intymiai higienai ir apsisluostau pries pasikeiciant paketa .
nu jei 6 val nekeisi paketo, koks kvapas turetu but? :-[
Kasdienai nauji "Carefree" [smiley=vo.gif] Jie orui pralaidus svelnuciai ir kvepia. Kai juos pabandziau is karto Alldays atsisakiau, bet Juodi Carefree nepatiko (su celofanu).
Oi, kokiu as tik nenaudoju!! Kasdieniniai- dazniauisiai libresse- balti ir juodi. O per menstruacijas- libresse, tamponai (kai einu pasilinksmyti) arba bella (pigesni ir visai neblogi). Nemegstu always.
Labai megau o.b., kol neisidejau spirales. Daktare sake, kad jie isdziovina gleivine ir spirales ''zilka'' gali pridziuti prie tampono. Dabar naudoju tik Libresse. Allwais nepatiko.