Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai/tamponai/higieniniai paketai

Oi man irgi ne prie sirdies tie visokie kasdieniniai iklotai, nenaudoju as ju visai, ir sveikata gera, ir nereikia pinigu svaistyti nebutiniems dalykams.jau geriau tureti 20 kelnaiciu, nei kad poto vaistus pirkti. o per raudonasias dieneles naudoju librese paketus ruzavam pakely, jie man liuksiskiausi, tiek kokybe, tiek kaina.
Atsakyti
kartais issidejus tampona ir atsisedus jauciu ji. Vadinasi per mazai ji istumiau, reikia giliau? smile.gif
Atsakyti
Man tamponai ir labiau tinka,o del iklotu,o ypac kasdieniniu ir dar tu(atseit,kvepianciu ir gerai sugerianciu kvapa) doh.gif didesnio sud..nesu macius.Man asmeniskai naudojant tamponus greiciau baigiasi mmm,per 5d,o su paketais 8d,plaukiu kaip reikalas.
Atsakyti
aš už įklotus, tampaksai gerai tik išskirtinais atvejais - pirtis, baseinas, jūra
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2006 06 19, 21:30)
Man tamponai ir labiau tinka,o del iklotu,o ypac kasdieniniu ir dar tu(atseit,kvepianciu ir gerai sugerianciu kvapa)  doh.gif didesnio sud..nesu macius.Man asmeniskai naudojant tamponus greiciau baigiasi mmm,per 5d,o su paketais 8d,plaukiu kaip reikalas.



drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2006 06 19, 20:30)
Man asmeniskai naudojant tamponus greiciau baigiasi mmm,per 5d,o su paketais 8d,plaukiu kaip reikalas.


Visada maniau, kad tai visiškai nesusiję dalykai. blink.gif
Atsakyti
Na mano mamyte, ilgamete patirtį turinti akušere, tamponiuku vartojimui nepritaria, tik išimtiniais atvejais, kai jau labai reikia verysad.gif nors as anksciau juos labai megau.
o pries kasdieninius iklotus ji kategoriskai pries, anot jos, poniutes ir paneles isivaro tokias alergijas ir egzemas, kad tenka ilgai vargti kol issigydo, jei isvis iki galo issigydo.
Be to, kam jie reikalingi, juk ryte norisi uzsideti svarias naujas kelnaites biggrin.gif
Atsakyti
O man labiausiai patinka tamponai, įsidedu ir net pamirštu, kad man "tos dienos". Įklotus irgi naudoju, bet tik paskutinėmis dienomis, kai kraujo būna visai nedaug tongue.gif
Atsakyti
Man ir labiausiai patiko tamponai niekuo nekenkė ir t.t. ir pan. Tai va panaudojus 4 metus kažkur pakenkė... nebegaliu jų naudoti smile.gif Grįžau prie paketų, nors prieš tai žegnojaus to nedarysiu..
Atsakyti
Aš tik už tamponus,nors taipogi žinau,kad vien tik juos kasdien naudoti yra negerai,tačiau įklotų aš pakęsti negaliu gun_rifle.gif Jokio patogumo,komforto ar dar kažko,išties kaip su pamersu vaikštai;bei mane beria pastoviai,nė vieni atseit nesukeliantys ,alergijos man netinka cray.gif Kai kažkada naudojau įklotus,nuolat buvau pikta ir suirzusi,o tamponiuka įsidedi ir ramu ax.gif ,nereikia dėl nieko jaudintis,svarbiausia rasti tuos,kurie tau yra tinkami 4u.gif Žodžiu,kiekvienam savo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
As irgi tik uz tamponus.Ir is ju visu kazkodel man labiausiai patinka O.B. O paketu pakest negaliu,kai isidedi tai atrodo kad jie krebzda ir visi girdi kai eini.Kai reikejo po gimdymo but su paketais,vos nenumiriau.O dabar ir vel naudoju tamponus ir viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Tik už tamponus! Su hig. paketais niekad taip laisvai nesijauciu kaip su tamponais...
Atsakyti