QUOTE(chypsa @ 2012 07 04, 15:22)
mes rinkomės firmos Varkojis,medinius su aliuminio apdaila, pas juos apkaustai, furnitura Rotofrank, pusėtina sakyčiau, bet mums tiko.Kai dėsitės langus, paprašykit, kad į stiklo paketus,tarp stiklų, dėtų ne tas metalines juosteles, o plastikines. Atliko laiku, kokybiškai esam patenkiti. Megrame kaina kandžiojasi ir reklama juodai varo ir apkalba kitus gamintojus... Ką tokio baisaus matėt pas kitus languose, kad lėkėt neatsisukdama. Papūgų, palmių nebuvo ofise ar kava nepavaišino ar šukuosenos nepagyrė, juokingai slamba truputį tas lakstymas
Už visą kitą informaciją +100
o ka maciau kitur kad lekiau neatsisukdama ?
as tai zmogus paprastas tai jokiu papugu, palmiu ir kavos gerinejimo niekada ir nesitikejau !!!kas yra sukuosena tai mano plaukai irgi nesusidure su tokiu reikalu ! o kas yra klijuoti ruzavom gelytem nagai
sukelia!
..............
taigi domino mane tik langai o ne visi kt blizguciai! ty kai ateini i firma ir joje uzsiemusi sekretore(kaip jus ir issireisket ) su kava kaip papuga ir ruzavais nagais ir tt, nelabai gali tau kazka papasakoti apie savo parduodamus langus,tai jau iskarto nori istos firmos begti! kt var ;kai atidarai langa o ten plastikas netvarkingai padarytas,atrodo negi negaletu bent sitoje vietoje padaryti dailiai ir tvarkingai ...arba man nepatiko juodos pvc langu gumeles...as asm noreciau sviesiu, tai sako kad visiems juodos patinka ,jus cia pirma sugalvojot kad juodos jums negrazu
?
dar testi ... cia kalbejau apie pvc langus ,o mediniai visi langai man buvo
jokiu nusiskundimu kaip ir nepastebejau,bet daug firmu ir neaplakiau...ir laikas ribojo ir seip ne vyra gi rinkausi o tik langus...
del stumdomo lango as turiu stumdomas medines tarasos duris 2400X2300 man tai jos liux ! as asm norejau tokio lango kaip garmoske, bet vyras nenorejo, as stumdomom esu labai patenkinta
!