Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

sveiki noriu suzinoti smile.gif susiradom patinkanty projekta ir norejau paklausti kaip del nuotraukoi kur baseinas tie langai? kaip del silumos? ves muro beveik nera http://www.namuplanai.lt/ATIKA/041233

kokius geriau reiktu deti langus plas. ar medinius? kokiu firmu?
gal kas jau susimontavot panasaus tipo dekinga is anksto smile.gif
Atsakyti
o dejotes selektyvinius langus ar paprasto stiklo, sako be selektyvo nebededa - as man nesinori tamsesnio atspalvio langu... ir taip sviesos mza LT pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 10, 11:31)
o dejotes selektyvinius langus ar paprasto stiklo, sako be selektyvo nebededa - as man nesinori tamsesnio atspalvio langu... ir taip sviesos mza LT pas mus smile.gif

Su selektyvu. Aš esu iš tų pirkėjų, jei mane itikina, kad tai yra tikrai gerai, kodėl gi ne. Norėčiau dar nano priemonėm padengti langą. Kad lango valymas būtų lengvesnis ir restesnis smile.gif

QUOTE(egle.mindaugas @ 2011 09 10, 11:26)
sveiki noriu suzinoti smile.gif susiradom patinkanty projekta ir norejau paklausti kaip del nuotraukoi kur baseinas tie langai? kaip del silumos?  ves muro beveik nera http://www.namuplanai.lt/ATIKA/041233   dekui

Jei kokybiski langai, su mazu silumos laidumu tai viskas gerai.
Šilti mediniai langai - pas juos 110 mm. U Nuo 0,82 iki 0,78 laidumo koficientas. Pas tėvus salone panašus stiklinis kampas, aišku, šildymo namams reikia daugiau, bet kokybiški langai sutaupo. Daug kas priklauso nuo pačio lango mantavimo.
Atsakyti
QUOTE(labasitas @ 2011 09 10, 15:01)
Su selektyvu. Aš esu iš tų pirkėjų, jei mane itikina, kad tai yra tikrai gerai, kodėl gi ne. Norėčiau dar nano priemonėm padengti langą. Kad lango valymas būtų lengvesnis ir restesnis smile.gif

o kaip Jums atrodo tamsumas selektyvinio langu, jei jau sudejo ps Jus? ar kazkiek tamsiau nei pries tai buve paprasti langeliai?
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 10, 15:19)
o kaip Jums atrodo tamsumas selektyvinio langu, jei jau sudejo ps Jus? ar kazkiek tamsiau nei pries tai buve paprasti langeliai?

Jus gal zinote kiek procentu patamseja langas jei jis seliktyvinis?
Atsakyti
pas mus selektyvinis, bet nepasakyciau, kad tamsesnis, sakyciau - toks pat kaip ir paprastas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 10, 15:23)

kazkur internete buvau radusi kad apie 10 proc, kazkur - tai ir suku galva kaip tai realiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2011 09 10, 15:33)
pas mus selektyvinis, bet nepasakyciau, kad tamsesnis, sakyciau - toks pat kaip ir paprastas.

Pas mus taip pat visi selektyviniai, bet kad jie butu tamsesni uz paprastus, tai tikrai nepasakyciau 4u.gif pirma kart girdziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2011 09 10, 18:45)
Pas mus taip pat visi selektyviniai, bet kad jie butu tamsesni uz paprastus, tai tikrai nepasakyciau 4u.gif pirma kart girdziu blush2.gif

tai kad daug kur raso jog maziau saules ir sviesos praleidzia g.gif hmm
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 10, 20:32)
tai kad daug kur raso jog maziau saules ir sviesos praleidzia  g.gif  hmm

jūs ne apie tai mąstote, apie ką reikia mąstyti renkantis langus...mąstyti reiktų apie tai, kaip kuo mažiau šilumos per langus išleisti į lauką - šiuo atveju tai yra lygu išmestiems pinigams, tam ir reikalingi selektyviniai stiklai. Kadangi namuose dažniausiai būna ne vienas langas, o jų daug, tai ir tos šviesos ir saulsė, daugiau nei reikia per tuos selektyvinius stiklus įeina, nusiraminkit, užteks to viso gėrio ir dar šilumą taupysit.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 09 11, 00:18)
jūs ne apie tai mąstote, apie ką reikia mąstyti renkantis langus...mąstyti reiktų apie tai, kaip kuo mažiau šilumos per langus išleisti į lauką - šiuo atveju tai yra lygu išmestiems pinigams, tam ir reikalingi selektyviniai stiklai. Kadangi namuose dažniausiai būna ne vienas langas, o jų daug, tai ir tos šviesos ir saulsė, daugiau nei reikia per tuos selektyvinius stiklus įeina, nusiraminkit, užteks to viso gėrio ir dar šilumą taupysit.

thumbup.gif teisingai,siluma reikia taupyti. Neisivaizduoju lango be seliktyvo. Seip kiek skaitinejau tai langu su seliktyvu sviesos pralaidumas 74%.Sakysiau normaliai. Mentai kai buvo pagave su tamsintais masinos langais sake netgi naturalus stiklas netamsintas nepraleidzia apie 30% sviesos (bet itariu biski perlenke lazda su skaiciais) O seip tai nesu pastebejes kad kambariai butu tamsus nuo seliktyvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 10, 10:31)

Pirma karta girdziu tokia priezasti. Gal jus dar sugalvosite ne paketa detis, o viena stikla ir kuo plonesni tokiu atveju.
Kazko nepajauciau ir net nepagalvojau apie kazkoki tamsuma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 10, 14:23)

Is lauko ziurint tam tikru kampu gal tas atspindys ir matosi, bet kas is to , gal net dar geriau, gaunasi vos ne kaip veidrodiniai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Solopgang @ 2011 09 10, 19:32)
tai kad daug kur raso jog maziau saules ir sviesos praleidzia  g.gif  hmm

Saules silumos tai taip, kaip ir silumos is vidaus maziau praleidzia, taciau sviesos manau jus nepajusite ir tai nesukels NEkomforto
Atsakyti