Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

[quote=zojux,2011 05 17, 22:46]
Nesakau, kad reikia šiandien ir dabar, prašau parekomenduoti tik sukalbamus gamintojus, Kaune. Nes tokia kaina medinio 150x150 lango man uz 1000 lt. netinka.
Apie ta Rudupi tai nekokie atsiliepimai. Gal be jų dar Kaune kas nors ką nors "padabnai" gamina, nusilakuosiu pati smile.gif
[/quote]
Jus gal pradzioje apsispreskite ko norite. Arba gal dekites plastikinius ir nesukite sau galvos, nes ir pigiai ir gerai niekada nebus.

ir tarp kitko, koks jums skirtumas, kad gamintojas butu is Kauno, juk ir ju vadybininkai mobilus ir pristatyma galima susitarti arba tai buna iskaiciuota. O kuriame mieste gamins tai koks skirtumas, nbent esate Kauno Sodros valdininkas, kuriam aktualu kad mokesciai liktu Kaune lotuliukas.gif
[/quote]
Jus pataikete tiesiai i desimtuka VMI dirbu, man labai svarbu ir mokesciai ir sodra biggrin.gif ir Kauna labai myliu.
Man nereik, kad atvežtų, pati pasiimsiu ir įsistatysiu, kad tik gerai pagamintų ir už protingą kainą. Plastikiniai atpuola smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 17 gegužės 2011 - 23:04
[quote=Lariana,2011 05 18, 00:03]
Jus gal pradzioje apsispreskite ko norite. Arba gal dekites plastikinius ir nesukite sau galvos, nes ir pigiai ir gerai niekada nebus.

ir tarp kitko, koks jums skirtumas, kad gamintojas butu is Kauno, juk ir ju vadybininkai mobilus ir pristatyma galima susitarti arba tai buna iskaiciuota. O kuriame mieste gamins tai koks skirtumas, nbent esate Kauno Sodros valdininkas, kuriam aktualu kad mokesciai liktu Kaune lotuliukas.gif
[/quote]
Jus pataikete tiesiai i desimtuka VMI dirbu, man labai svarbu ir mokesciai ir sodra biggrin.gif ir Kauna labai myliu.
Man nereik, kad atvežtų, pati pasiimsiu ir įsistatysiu, kad tik gerai pagamintų ir už protingą kainą. Plastikiniai atpuola smile.gif
[/quote]

444 litai uz kvadrata jum netinka? Tai pamirskit medinius langus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 18 gegužės 2011 - 06:56
Sveiki,
Pabandykit 869879113 4u.gif
Antanas, gal pavyks ka sutarti, o kokybe tikrai geresne nei Rudupio turesit 4u.gif Issamesne info gausit telefonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 18 gegužės 2011 - 14:30
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 05 18, 14:26)
Sveiki,
Pabandykit 869879113  4u.gif
Antanas, gal pavyks ka sutarti, o kokybe tikrai geresne nei Rudupio turesit  4u.gif Issamesne info gausit telefonu  4u.gif

Aciu uz info mirksiukas.gif , bandysim
Atsakyti
Kam prireiktu mediniu langu, duru... yra ir plastikiniu...
Susidejom patys, foto rasit psl, viskas thumbup.gif
Gamintojas buvusi Hrono mediniu langu gamykla, dziaugiuosi kad nesusigundziau kitais gamintojais... 4u.gif

www.mldt.lt
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 05 20, 11:08)
Susidejom patys, foto rasit psl, viskas  thumbup.gif 
Gamintojas buvusi Hrono mediniu langu gamykla, dziaugiuosi kad nesusigundziau kitais gamintojais...  4u.gif

www.mldt.lt

gal galetumet pakomentuot kuo geriau nei kitu firmu sie mediniai langai?
firmu daug, nezinau net kur kreiptis g.gif
kolks patikimiausi man megrame kazkodel atrodo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
dar klausimas del langu, o kokai spalva dazytus renkates? ar tik laukuotus? gal parodyti turite kaip atrodo jau istatyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 06 26, 16:36)
dar klausimas del langu, o kokai spalva dazytus renkates? ar tik laukuotus? gal parodyti turite kaip atrodo jau istatyti?  blush2.gif

Mes statemes Megrame Medis medinius langus, spalva pasirinkomryskiai oranzine (pagal RAL) 4u.gif Po kol kas dar nera padarytas fasadas tai istatyti oranziniai langai pas mus atrodo gan drasiai biggrin.gif Bet kai uzsides tinkas ir kita apdaila turetu but grazu 4u.gif blush2.gif Galesiu veliau ikelti pora foto 4u.gif Vidu emem balinta pusi, tai man labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes ir galvojame apie medinius langus savo namukui.
Neseniai buvau susitikusi su vienos gerai žinomos firmos vadybininku, tai nustebino dviem klausimais. Pirmas kad iš esmės nėra skirtumo nei garantijai nei tarnavimo laikui ar langai iš kietmedžio ar iš pušies blink.gif kažkaip visad galvojau kad kietmedžio ilgaamžiškesni ir pan. Nesakau akd pušies blogai bet perki tokius ir susitaikai kad moki pigiau ir gauni kito lygio produkta ar brangiau ir geresnės kokybės. žodžiu net nesiūlė kietmedžio. g.gif
Ar čia pažiūrėjęs i mane nusprendė kad neįpirksiu lotuliukas.gif doh.gif

O kitas klausimas ar teisius vadybininkas ir kaip jūs darėte - jau skaičiau ir čia kad rekomenduoja langus (ne šiaip rekomenduoja o primigtynai vos ne liepia) langus dėti kai baigti šlapi darbai name.. g.gif kada dėjot langus?
Atsakyti
jau skaičiau ir čia kad rekomenduoja langus (ne šiaip rekomenduoja o primigtynai vos ne liepia) langus dėti kai baigti šlapi darbai name..  g.gif kada dėjot langus?

Sveiki. Va sitas reikalas ir man opi tema.Nors kiti sako ,kad viskas imanoma .Vedinant ir paliekant neuztinkuotus plotus prie paciu langu.Bet mano moteriskui protu nesuvokiama kaip. Dabar nezinau ka rinktis ,nes darbus darau etapais ir slapi darbai dar nebaigti. Langus reikia sudeti ,kad kokie tipeliais laidu ar kitu dalykeliu neisnesiotu.
Atsakyti
QUOTE(leaona @ 2011 07 01, 15:29)
Sveiki.  Va sitas reikalas ir man opi tema.Nors kiti sako ,kad viskas imanoma .Vedinant ir paliekant neuztinkuotus plotus prie paciu langu.Bet mano moteriskui protu nesuvokiama kaip. Dabar nezinau ka rinktis ,nes darbus darau etapais ir slapi darbai dar nebaigti. Langus reikia sudeti ,kad kokie tipeliais laidu ar kitu dalykeliu neisnesiotu.

Galiu papasakoti ką išsiaiškinau apklausinėjus visus pažįstamus ir žinoma tų pačių gamintojų vadybininkus - taip rekomenduoja dėti langus pabaigus šlapius darbus, taip yra geriau langams. Galima statyti galingus spec. drėgmės surinkėjus, daryti skresvėjį. Žodžiu norint ir turint finansų viskas įmanoma..

Išties dabar jau svarstom apie plastikinius deja.. visa šita problematika labai atbaido doh.gif ir dar tai kad jei medinius tai tik kaustytus aliuminiu - pažiūrėjau iš arčiau pietinėj pusėj medinius langus po 5 metų - nu reikia jau dažyti.. Mes nesam tokie pareigingi kad laiku perdažytumėm ar pateptumėm spec pieneliu.
Tad stoviu ties kryžkele...
Atsakyti
Pas mus rudupio sudėti,vaizdas, kokybė, ir patys langais superiniai, neturiu nei vieno priekaišto nei langams, nei montavimui.
Dėl montavimo, montavom po tinkavimo, tinkuotojai grįš apdirbti aplink langus, nėra čia jokios problemos dėl to. O užkaltais langais lentom atlikom name krūvas darbų smile.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2011 05 20, 11:08)
Susidejom patys, foto rasit psl, viskas  thumbup.gif 
Gamintojas buvusi Hrono mediniu langu gamykla, dziaugiuosi kad nesusigundziau kitais gamintojais...  4u.gif

www.mldt.lt

šilumos laidumo koeficientai nieko gero šio gamintojo.
Atsakyti