Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

QUOTE(algiswings @ 2010 06 02, 13:09)
Gal kas gali patarti kuo prisukti laukio palangę prie medinio lango? Išpjova yra, gražiai prisideda, bet paprastas medvaržtis nelabai man patinka, o žiūrėjau kur skardai labai dideli atrodo.

Gal kas nors dejosi langus is langu centro? Mane domina mediniai/aliumininiai langai. Ar jie tikrai pranasesni uz kitus saugumo atzvilgiu?

http://www.ministeri...ininiai-langai/
Atsakyti
na patarkit,m apie medinius langus žinių absoliutus 0, namukas statosi reikia pradėt domėtis...tai kurie geriau mediniai ar mediniai-aliumininiai? kuom jie skiriasi?kurie brangesni? perskaičiau nemažai, bet taip ir nesupratau kurios firmos gamina tikrai kokybiškus langus doh.gif lotuliukas.gif megrame? kas dar?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 06 05, 12:07)
na patarkit,m apie medinius langus žinių absoliutus 0, namukas statosi reikia pradėt domėtis...tai kurie geriau mediniai ar mediniai-aliumininiai? kuom jie skiriasi?kurie brangesni? perskaičiau nemažai, bet taip ir nesupratau kurios firmos gamina tikrai kokybiškus langus  doh.gif  lotuliukas.gif megrame? kas dar?

Firmu nesiulysiu,bet kas liecia aliuminiu dengtus ir paprastus medinius tai skitrumas tamer kad isore bus atsparesne atmosferos poveikiam,nereikes dazyti. Ir dar skirtumas tas kad jie brangesni 30-40 % uz paprastus medinius langus.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 05, 12:43)
Firmu nesiulysiu,bet kas liecia aliuminiu dengtus ir paprastus medinius tai skitrumas tamer kad isore bus atsparesne atmosferos poveikiam,nereikes dazyti. Ir dar skirtumas tas kad jie brangesni 30-40 % uz paprastus medinius langus.

ačiū, supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 06 05, 12:07)
na patarkit,m apie medinius langus žinių absoliutus 0, namukas statosi reikia pradėt domėtis...tai kurie geriau mediniai ar mediniai-aliumininiai? kuom jie skiriasi?kurie brangesni? perskaičiau nemažai, bet taip ir nesupratau kurios firmos gamina tikrai kokybiškus langus  doh.gif  lotuliukas.gif megrame? kas dar?

dar gamina doleta ir rudupis-yra Marijampolej mediniu langu firma(zmones sneka kad neblogi langai pas juos.Ir man tuoj reiks langu-suku galva kokius deti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 06 07, 21:44)
dar gamina doleta ir rudupis-yra Marijampolej mediniu langu firma(zmones sneka kad neblogi langai pas juos.Ir man tuoj reiks langu-suku galva kokius deti g.gif  doh.gif

Jo,jo-parasykit i Doleta jei infarkta norit gauti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 07, 21:56)
Jo,jo-parasykit i Doleta jei infarkta norit gauti  hihihi.gif

oho negi tokie brangininkai? unsure.gif nu pabandysim kreiptis į visas pakeliui pasitaikančias, žiūrėsim kas ką pasiūlys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 07, 20:56)
Jo,jo-parasykit i Doleta jei infarkta norit gauti  hihihi.gif

man Doleta atsiuntė sąmatą 43000, kai mažiausia kitų įmonių sąmata buvo 19000, gaminu Rudupyje tikiuos kokybės, o be to jų šūkis man nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2010 06 08, 20:44)
man Doleta atsiuntė sąmatą 43000, kai mažiausia kitų įmonių sąmata buvo 19000, gaminu Rudupyje tikiuos kokybės, o be to jų šūkis man nerealus smile.gif

Rudupis rimta firma-bandysiu ir as ten apsilankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2010 06 08, 20:44)

Jo.. Doleta man pateike pasiulyma uz 52 000 ,o kita kompanija (firmos nesakysiu kad nebuciau apsauktas) pasiule uz 25000 ir tai dar ne pigiausi langai. Kaunieciu temoje skaiciau kad viena is ju Doleta isvis velniop pasiunte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 09, 08:52)
Jo.. Doleta man pateike pasiulyma uz 52 000 ,o kita kompanija (firmos nesakysiu kad nebuciau apsauktas) pasiule uz 25000 ir tai dar ne pigiausi langai.    Kaunieciu temoje skaiciau kad viena is ju Doleta isvis velniop pasiunte  doh.gif

Doleta turi savo pirkejus ir kiek girdėjau daug dirba ne Lietuvos rinkai.
Gal kas turite isidėję Varkojo langus su jų 92mm profiliu? Verti tų pinigų?
Atsakyti
Doletos marketingo vadovas karta pas mane i objekta atvares buvo, klienturos ieskojo visais budais, siulesi belekaip, bet nieko gero ten jis man nepasiule, ir i jokius klausimus apie medinius langus nesugebejo atsakyt. Visi atsakymai buvo atvaziuok pas mus i ofisa pasnekesim, parodysim. O kai samata atsiunte tai noras reikalu turet isviso dingo.
Atsakyti