Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

Pakalbėkim apie medinių langų "dizainą", formas. Kalbėjote apie savybes, patvarumą ir pan. O gal kas esate pasidarę, nežinau kaip tiksliai išsireikšti, bet langai "suskirstyti" į smulkius langelius. pvz.:

user posted image

Man jie labai gražūs ir jaukūs, bet ar praktiški? Ar kas tokius turite ir esate petankinti? Daug kas gąsdina, kad juos valyti yra didžiausia kančia, kad jie netgi užstoja saulę. Bet kol kas šis argumentas nenugalėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 01 31, 13:18)
Pakalbėkim apie medinių langų "dizainą", formas. Kalbėjote apie savybes, patvarumą ir pan. O gal kas esate pasidarę, nežinau kaip tiksliai išsireikšti, bet langai "suskirstyti" į smulkius langelius. pvz.:

user posted image

Man jie labai gražūs ir jaukūs, bet ar praktiški? Ar kas tokius turite ir esate petankinti? Daug kas gąsdina, kad juos valyti yra didžiausia kančia, kad jie netgi užstoja saulę. Bet kol kas šis argumentas nenugalėjo smile.gif

kas liecia skirtukus, taigi jie dedasi i paketo vidu, ir valai lygiai taip pat kaip be skirtuku.. o jeigu langai mazi ir dar suskirtukais tikrai gali mazoka saules viduje, bet jeigu dideli, tai nemanau , kad cia beda... mirksiukas.gif
Atsakyti
musu nuomojamam name langai su skitukais. jokios sviesos neatima, valymas irgi baike. pas mus padaryta taip, kad skirtukas uzsideda ant lango. T.y. lango reme yra spec, mazos 4 skylutes. skirtukas irgi su 4 skylutem. pridedi skirtuka prie lango (atitaikes skylutes) ir ikisi mazucius kistukus.Wuolia!! langas su perskyrimu. jei nori lango be skirstymo, ismeti lauk tas groteles ir psio biggrin.gif ir valyt labai paprasta, juk skirstyma nuemus turi tiesiog vientisa langa. abu atskirai nuplauni ir vel 'sumontuoji' 4u.gif tikiuos suprantamai paaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 01 31, 14:18)

user posted image

labai brangu. kai norejau daryti suskirstymus, ir kai pamaciau samata, persigalvojau ir dariau vitrinas. o del valymo tai irgi - daug kampiuku, bet plotas mazas, tad jei susitepe ne taip matosi, o didziuli langa gerai isvalyti mano supratimu dar sunkiau, o nekokybiskai isvalytas didelis langas doh.gif ner blogiau... valymo atzvilgiu man labiau patiktu mazesni(nai ne itin mazi)
Papildyta:
QUOTE(el_teide @ 2010 01 31, 17:14)
labai brangu. kai norejau daryti suskirstymus, ir kai pamaciau samata, persigalvojau ir dariau vitrinas. o del valymo tai irgi - daug kampiuku, bet plotas mazas, tad jei susitepe ne taip matosi, o didziuli langa gerai isvalyti mano supratimu dar sunkiau, o nekokybiskai isvalytas didelis langas  doh.gif  ner blogiau... valymo atzvilgiu man labiau patiktu mazesni(nai ne itin mazi)

as kabejau apie lagus suskirstytus medinem pertvarom su mazais stiklo paketais, jei skirtukas visuje man negrazu, o ant virsaus uzklijuoto nemaciau.
Atsakyti
o gal kas turi tamsintus langus?kokie minusai ar pliusai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 01 31, 16:32)
o gal kas turi tamsintus langus?kokie minusai ar pliusai?  ax.gif

turejau langa uztamsinta masinine veidrodine plevele,gerai atrode is gatves nieko nesimatydavo,kambari neprikaitindavo vasara ,tapo daug vesiau.mano akimis vienas minusas buvo- pastoviai atrodo ,kad uz lango apsiniauke ,truputi tamsindavo kambari
Atsakyti
Mes susidėjome medinius langus su skirtukais, labai gražu, labai tinka prie rąstinio namo. Atskirti plotai gavosi nemaži, tai valyt neturėtų sudaryti problemų.
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 31, 16:39)
turejau langa uztamsinta masinine veidrodine plevele,gerai atrode is gatves nieko nesimatydavo,kambari neprikaitindavo vasara ,tapo daug vesiau.mano akimis vienas minusas buvo- pastoviai atrodo ,kad uz lango apsiniauke ,truputi tamsindavo kambari

kazi,o gamykliskai ju kazkaip netonuoja? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(algiswings @ 2010 01 31, 17:23)
Mes susidėjome medinius langus su skirtukais, labai gražu, labai tinka prie rąstinio namo. Atskirti plotai gavosi nemaži, tai valyt neturėtų sudaryti problemų.

Man langai su skirtukais prie rastinio namuko grazu,o kitur kazkaip nesiziuri... Uz vitrinas as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 01 31, 21:53)
kazi,o gamykliskai ju kazkaip netonuoja?  blush2.gif
Papildyta:

Jei uzsakoma iskarta tada gamykliskai stikla padaro tamsinta , tai uzsakinejant langus tik tereikia nurodyti

Man langai su skirtukais prie rastinio namuko grazu,o kitur kazkaip nesiziuri... Uz vitrinas as  ax.gif

Man irgi skirtukai labai grazu , bet cia namas turi buti atitinkamo stiliaus arba kur senamiestyje , ten is keliu tipu juos galima rinktis ar lygus ar biski paraityti , cia jau nuo noru priklauso smile.gif

Kaip sakoma del valymo tai tikrai sudetingiau , bet grozis reikalauja siek tiek prieziuros drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui už nuomones 4u.gif

Net nežinojau, kad būna taip paprastai išimamų skirtukų. Super smile.gif
Pas mus turėtų būti karkasinis nameliukas, su medine išorės apdaila, tai manau tokie langai "neiškris iš konteksto" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 01 31, 22:53)
kazi,o gamykliskai ju kazkaip netonuoja?  blush2.gif

Tai zinoma tonuoja. Yra tamsiai rudo stiklo,yra veidrodinio stiklo. Kaina aisku didoka.
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2010 02 01, 19:04)
Dėkui už nuomones  4u.gif

Net nežinojau, kad būna taip paprastai išimamų skirtukų. Super  smile.gif
Pas mus turėtų būti karkasinis nameliukas, su medine išorės apdaila, tai manau tokie langai "neiškris iš konteksto" smile.gif

Tikrai neiskris is konteksto. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 01, 19:29)
Tai zinoma tonuoja. Yra tamsiai rudo stiklo,yra veidrodinio stiklo. Kaina aisku didoka.
Papildyta:
Tikrai neiskris is konteksto.  rolleyes.gif

sweiki kas pirkote nesenai medinius langus smile.gif kur pirkote kaip issirinkote kokios kainos g.gif
Atsakyti