Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

Kiek kainuoja mediniai langai, ant kiek brangesni uz plastikinius?
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 11 10, 14:41)
Kiek kainuoja mediniai langai, ant kiek brangesni uz plastikinius?

grubiai - perpus brangesni, bet žiūrint kokie Jūsų plastikiniai ir kokių norit medinių. gali būt mažiau, o gali būt ir gerokai daugiau (gal Jūs maumedžio masyvo darysit pvz tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(kazoke @ 2009 10 16, 21:01)
Vienam langų gamintojo puslapyje radau tokios informacijos ir kažkaip suabejojau, ar nereikėtų su langais palaukt pavasario nes dar grindys nebetonuotos ir oro drėgnumas varo į neviltį.
"Labai svarbu, kaip įstatysime medinį langą. Prieš įstatant turi būti atlikti visi statybos darbai, kuriuos atliekant patalpose susikaupia drėgmė: nutinkuotos ir nudažytos sienos bei lubos, užpiltas grindų išlyginamasis sluoksnis. Į naujai statomą namą medinius langus geriausiai įstatinėti vasarą, nes tuomet yra ir mažiausias sąlyginis oro drėgnumas."

Mes irgi pas tave neseniai i nama keiteme , langus tai istikruju mum patare , kad geriau pirma visus darbus "slapius" padaryti ir tik paskui medinius langus deti. Tai pirma nsienas nutinkavo ir grindis isliejo , o paskui langus stateme , nes vienos stumdmos durys buvo tai dabar taip suvede plyteles, kad slenkscio isvis praktiskai nera.

QUOTE(Aronia @ 2009 11 07, 11:02)
Cia, matyt, kalba eina apie vertikalias orlaides. Tokias turiu bute plastikiniuose languose, esu be galo patenkinta.
Taciau i nama pagal projekta privalau statytis medinius langus. Yra zinoma, kad sandarumu mediniai langai su stiklo paketu nenusileidzia plastikiniams. Tai noretusi tokias pat vertikalias orlaides susideti ir i medinius langus. Bet kol kas nerandu firmos, kuri gamintu medinius langus su vertikaliomis orlaidemis. Gal kas zinote tokia firma? Buciau dekinga uz informacija  aciuks.gif

O ta siaura orlaide virsuje nera pakankama vedinimui. Bent jau man sis variantas netinka. Be to, zinau, kad daznai pro ja vejo svilpimas girdisi.

O del orlaidziu tai tikrai zinau , kad MEGRAME MEDIS gamina tokias , mes beje is ten langus ir uzsisakinejom , tai kolkas viskas gerai jokiu problemu nera , ten reikejo pareguliuoti tai susiskambinom atvaziavo vadybininkas pareguliavo ir viskas o daugiau kaip ir nieko. Tik mes uzsakinejome ne is salono o tiesiai is gamyklos , dabar jau ir taip galima smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Zadejau pakomentuoti kai Rudupis jau bus idejes man medinius langus. Taigi langai jau imontuoti ir esu patenkinta jais. Kokybe nepriekaistinga, uzsakymas atlikas laiku. Tikiuosi laikui begant kazkas siaubingo nepasimatys, bet siai dienai dziaugiuosi ir nieko blogo pasakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2009 10 14, 16:20)
Pagamino per beveik sutartą terminą, vėlavo nedaug. Kai atvažiavo įstatyt, tai tas jų vadinamas "vadybininkas" pavaikštinėjo ir dingo, meistrai skubėjo, įstatė tris langus neteisinguose aukščiuose. Statė jų meistrai. Meistrai, tai kaip meistrai, bet apie vadybininkus, vadovus tai susidarėme labai ne kokią nuomonę.
Mediena nekokybiška todėl, kad pašildžius saulei, išsproginėjo dažai tokiom pūslėm, matyt buvo neišdžiovinta, ar per daug sakinga... Kai buvo nurodyti trūkumai ir atsisakyta sumokėti visą sumą, tada ir prasidėjo... Delsimas, slapstymasis. Atvažiavo vietoje su voleliais patepliojo, kai buvo pasakyta kad vistiek blogai, tai išsivežė ir laikė. Ilgai, ilgai...
Gal Jums pasiseks labaiu nei mums.

na cia jau situacija ziauri...isivaizduoju,kiek Jums nervu "suede" doh.gif

Na o as vis masciau,kad tikrai desime medinius langus...Pagrindine priezastis buvo tokia,kad jie man graziau ziurisi blush2.gif Bet dabar jau visai "susibalamutinau"...Nebezinau,kokius pasirinkti...Kaina paskaiciavus tiek vienus,tiek kitus labai daug nesiskiria...Mediniai gaunasi mazdaug 30 proc brangiau g.gif
Atsakyti
Man perkant Aruno languose langus ir duris gavosi kvadratas 600 LT, tai už plastikinius brangiau nei 30 procentų, na aišku daug gražių detalių uždėta, kad atrodytų autentiškai. Tai jei grožio nereikia geriau dėt plastikinius spalvotus ir greit padaro ir pigiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(algiswings @ 2009 12 16, 14:42)
Man perkant Aruno languose langus ir duris gavosi kvadratas 600 LT, tai už plastikinius brangiau nei 30 procentų, na aišku daug gražių detalių uždėta, kad atrodytų autentiškai. Tai jei grožio nereikia geriau dėt plastikinius spalvotus ir greit padaro ir pigiau kainuoja.

kaip kokybe pas tuos Aruno langus. kaip aptarnavimas. Cia ir as turiu pasiulyma tai domiuosi apie imones kaip ir kas?
Atsakyti
Kokybė Aruno langų gera, o aptarnavimas-montavimas kaip ir visų firmų. Tik reikia nusiteikti, kad medinių langų, kaip plastikinių per 2 savaites nepagamins. Man gamino nevisai standartinius, tai daugumoj firmų tokių iš vis nenorėjo daryti...langai su primontuotais praplatinimais rąstiniam namui ir su stiklajuostėm iš abiejų pusių, labai gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(algiswings @ 2009 12 16, 22:10)
Kokybė Aruno langų gera, o aptarnavimas-montavimas kaip ir visų firmų. Tik reikia nusiteikti, kad medinių langų, kaip plastikinių per 2 savaites nepagamins. Man gamino nevisai standartinius, tai daugumoj firmų tokių iš vis nenorėjo daryti...langai su primontuotais praplatinimais rąstiniam namui ir su stiklajuostėm iš abiejų pusių, labai gražiai atrodo.

butu labai idomu pamatyti blush2.gif gal nuotraukele imestumet?
Atsakyti
sveiki,
papasakosiu ir as apie medinius langus... mes juos dejomes trijuose butuose skirtingais metais, pas skirtingus gamintojus gaminomes...
pirmus medinius langus su stiklo paketais issidejome 1995 metais, tai dabar tame bute mastau pakeisti visus i plastikinius, bo taip traukia ju net pareguliuoti negalima...
kitus dejomes kokiais 1999 m. reiklas panasus, o trecius susidejome apie 2002 metus... galui pasakyti jog po kurio laiko ju visu problema vienoda. mediena issivaiksto ir tu ju nei pareguliuosi, nei ka... ir pucia ir rasoja...
dabar nusprendziau viena langa pabandymui salciausiame kambaryje pakeisti plastikiniu ir padaryti virsuje "fortke", kad taip nerasotu, nes nuo to rasojimo po kurio laiko pradeda pelyti silikonas prie stiklo ir palange...
Visad buvau tik uz medinius langus, bet po tokios patirties ieskau kitokio sprendimo ir pradedu tiketi jog gal tikrai verta plastikinius detis...
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 12 22, 10:36)
sveiki,
papasakosiu ir as apie medinius langus... mes juos dejomes trijuose butuose skirtingais metais, pas skirtingus gamintojus gaminomes...
pirmus medinius langus su stiklo paketais issidejome  1995 metais, tai dabar tame bute mastau  pakeisti visus i plastikinius, bo taip traukia ju net pareguliuoti negalima...
kitus dejomes kokiais 1999 m. reiklas panasus, o trecius susidejome apie 2002 metus... galui pasakyti jog po kurio laiko ju visu problema vienoda. mediena issivaiksto ir  tu ju nei pareguliuosi, nei ka... ir pucia  ir rasoja...
dabar nusprendziau viena langa pabandymui salciausiame kambaryje pakeisti plastikiniu ir padaryti virsuje  "fortke", kad taip nerasotu, nes nuo to rasojimo po kurio laiko pradeda pelyti silikonas prie stiklo ir palange...
Visad buvau tik uz medinius langus, bet po tokios patirties ieskau kitokio sprendimo ir pradedu tiketi jog gal tikrai verta plastikinius detis...

Trūksta tam tikros informacijos- kieno gamybos langai. Pas mus Doletos lanagai-įstatyti gerai, nepučia, neperšala. Deja. Pas giminaičius įstatyti plastikiniai Faugos -prie lango sėdėti nepatartina. Taip kad asmeninė patirtis gali būti l.skirtinga.
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2009 12 22, 12:50)
Trūksta tam tikros informacijos- kieno gamybos langai. Pas mus Doletos lanagai-įstatyti gerai, nepučia, neperšala. Deja. Pas giminaičius įstatyti plastikiniai Faugos -prie lango sėdėti nepatartina. Taip kad asmeninė patirtis  gali būti l.skirtinga.

pirmieji bu gaminti Alsoje, nezinau ar dar gyvuoja si imone, bet ji buvo pirmoji kuri pradejo, antru neatsimenu kas, treti sabonio langai buvo...
Atsakyti