Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai langai

QUOTE(Monzas @ 2009 01 09, 09:21)
Vakar buvau Hrone, susitikau su vadybiniku, aprodė langų pavyzdžius (medinius ir pastikinius) primygtinai siūlė pirkti medinius langus EURO 84, sakė jie šilčiausi ir geriausi, arba alternatyvus variantas plastikiniai kaustyti aliuminiu. Del medinių langų kaustymo aliuminiu, tai jis sakė tai amžini langai. Sąmatą sakė paskaičiuos per pora dienų, dėl montavimo sakė, jog montuoja tie patys montuotojai, iš Preienų, kaip ir Doletai. Šiandien lėksiu į Doletą, o rytoj į Rūdupį. Kaip susitarę, sąmatų niekas nesiunčia, liepia atvažiuot į ofisą pokalbiui...
Aima, o kodėl nerekomenduotum pirkti langų Hrone?

Samatu Hronas nedave ir mums, kadangi jie supranta, kad gave ju samata jus nuvarysit i kita firma ir rodysit, kad vat siulo uz tiek o jus prasom mums pigiau rolleyes.gif
Tiesiog del aptarnavimo pirmiausia nesiulyciau, montavo viena diena pritruko keliu varztu atvaziavo susuko, dar pritruko plastmasiu kazkokiu dar po keliu dienu vaziavo ir vis tiek tu plastmasiu kaip truksta taip truksta, ai dar vienas stiklo paketas buvo brokuotas, tai ji padare ilgiau nei per menesi, musu namas stovejo be primo auksto lango unsure.gif viena langa sumontavo blogai liko labai didelis tarpas tarp palangiu, tiesiog tas langas buvo per mazas jo verte apie 200lt tai prilipde kazkokia juostele nors prasem perdaryt ir dar pridursiu, kad mes ten turim pazistamu dirbanciu bet tai nieko negelbeja... doh.gif
Ir dar kiek supratau pats hronas tu plastikiniu langu negamina, ten kazkokia imone buvo ant lipduku uzrasyta, jie tik savo rankenas ir tokius skiadrius lipdukus klijuoja ant langu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aima: 09 sausio 2009 - 15:43
[quote=Aima,2009 01 09, 13:40]
Samatu Hronas nedave ir mums, kadangi jie supranta, kad gave ju samata jus nuvarysit i kita firma ir rodysit, kad vat siulo uz tiek o jus prasom mums pigiau rolleyes.gif
Patikėkit kreipiausi gal į 8 firmas, tik dvi nedave samatu. Net gėda klausytis tokioa argumento,kad nunešit kitiems. Nei motai tiems kitiems-ir vienia aiškiai pasakė mums neįdomu ką kiti pasakė
Atsakyti
Na kai as pries naujus metus uzsisakinejau langus tai siunte samatas man i pasta net ir hronas. nesiusdavo ir nereaguodavo anksciau kai pora langu klausdavai - mol pasikele permazas biznis. Visam namui normaliai.
Kitas dalykas del pasiderejimo teko net isgirst tokiu dalyku vienoj brangiausiu firmu (del suprantamu priezasiu neminesiu kuri): pasiziurekit kaip pas konkurentus, pasidomekit, o po to ateikit su mumis pasikalbet. Tikrai susitarsim.
Cia tokia reakcija buvo i mano pastaba, kad mielosios paneles paskaiciavote beveik dvigubai brangiau nei vidurkis pas kitus. Cia aisku akis i aki kalbant. galiausiai vistiek pasirinkau firma su rimciausiom garantijos ir rimciausiu servisu.
Atsakyti
Nu kazkaip keistai jus cia rasot, kad Hronas neduoda samatos. mano pacios vyras dirba Hrone, kiekvienam klientui pateikia ja. aisku, gal ir daro kitom firmoms meskos paslauga. mat kitur nueje pasako is karto Hrono kaina ir kiti noredami uzdirbti pasiulo mazesne.
jei norot, kokiu paskaiciavimu pabandykit man atsiusti. as paklausiu vyro. tikiuosi jis man galvoas nenuims nuo peciu, kad cia parasiau.
Atsakyti
QUOTE(valrammis @ 2009 01 10, 19:46)
Nu kazkaip keistai jus cia rasot, kad Hronas neduoda samatos. mano pacios vyras dirba Hrone, kiekvienam klientui pateikia ja. aisku, gal ir daro kitom firmoms meskos paslauga. mat kitur nueje pasako is karto Hrono kaina ir kiti noredami uzdirbti pasiulo mazesne.
jei norot, kokiu paskaiciavimu pabandykit man atsiusti. as paklausiu vyro. tikiuosi jis man galvoas nenuims nuo peciu, kad cia parasiau.

Nu nedavė,3 dienas skaičiavo dar kone piktas kad skambinau teirautis. Iškart paskaičiavo alseka ir fauga. Dar sąmatas atsiuntė lanlita,sabonis,plaza(po savaitės ir pakrtotinio prašymo). Tiks langai irgi tvarkingai-tik ten kaina ko nenugriuvau.Hronas,Evaldo langai, megrame-psakė tik sumą. Tai vat tiek. Ir beje, pasirinkome ne pigiausius,bet tuos kurie pirmi atsiuntė sąmatą ir vadyba dirbo normliai-rekomendavo o nebruko.Gaila tik kad gamyba ilga-matomai retai važiuoja tai profilių ilgai lauksim.
Ir dar tokia keista patirtis-visi siūlo kuo pigiau,o mums reikėjo dar kad ir būtų kuo geriau.
Atsakyti
Buvau Doletoj, Rūdupy, tai sąmatos maždaug vienodos, dabar sunku išsirinkt kur užsakinėt langus. Beje, Rūdupy įtikino, kad nereikia aliuminiu kaustytų medinių langų, nes paslepiamas visas grožis, o priežiūra nėra jau tokia ypatinga, vistiek langus valom kartą metuose, tai tuo pačiu galima ir rėmus patepti apsaugos priemonėmis, o kartą per 7 metus galima ir perdažyti. vienu žodžiu nusprendėm nekaustyt aliuminiu, vietoj to, užsisakysim vitrinini stumdoma langa, tik jo kaina biski didele.
Gal kas esat susidėję vitrininį stumdomą langą (tiksliai vadinasi prasilenkiančiosios langų sistemos). Ar tikrai jis daug geriau, patogiau, gražiau už paprasta sbalkono duris? Pasidalinkit patirtim ir padėkit apsispręst ar tikrai verta užsisakinėt šią sistemą rolleyes.gif
Atsakyti
as pasirinkau medinius Rudupyje. Kartu su stumdoma vitrina. Apkaustymo aliuminiu neemiau, nes, mano nuomone, tai marketinginis dalykas.. ir labai brangus. Doletos ir Rudupio kainos panasios, bet Doleta nepatiko tuo, kad darydami nuolaidas truputi pagudravo, kai jau turejo zinoti, kad tai man nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 01 14, 11:18)
as pasirinkau medinius Rudupyje. Kartu su stumdoma vitrina. Apkaustymo aliuminiu neemiau, nes, mano nuomone, tai marketinginis dalykas.. ir labai brangus. Doletos ir Rudupio kainos panasios, bet Doleta nepatiko tuo, kad darydami nuolaidas truputi pagudravo, kai jau turejo zinoti, kad tai man nepatinka smile.gif

Galbūt jau sumontavo stumdomą vitriną? Mes irgi renkamės tarp Rūdupio, Agnapolio, Sumedos ir Doletos. Nežinom ar verta rinktis stumdomą vitriną, tiksliau ji vadinasi prasilenkiančios langų sistemos. Agnapolis ir Rūdupis deda Siegenia-Aubi HS-Portal sistemą, Doleta-GU, Sumeda ROTO Patio-Life sistemą.
Jei langus užsisakėte Rūdupyje, tai bus Siegenia HS portalas. Mum irgi jis atrodo priimtiniausias. O galbūt jūs užsisakėt pigesnį variantą, su didesniu slenksčiu ir atkeliamų bei nustumiamų durų sistema, kuri yra pigesnė?
Pasidalinkite savo patirtimi, nes mum labai įdomu, ar esat patenkinti būtent šia sistema ir kodėl būtent iš Rūdupio užsisakėte?
Atsakyti
Mums langus darė alytiškiai "Medienos gaminiai" berods vadinasi, o montavo kauniškiai "Arūno langai"....na mes kauniečiai...abiems firmoms jokių priekaištu neturiu....darėmės medinius pušinius langus, na tokius suskirstytus į šešis kvadratėlius....langai super, tai gražiausia namo dalis 4u.gif gavosi apie 30 kv. kaina apie 22 tūkst. Lt. tuomet kai gaminomės, tai buvo pigiau nei būtų tekę darytis Kaune..ir greičiau...
Atsakyti
Mes kaip tik renkames langus ir kol kas Megrame pasiule geriausia kaina, gal kas esat susidure su sia imone ir jos mediniais langais?
Ar verta moketi keliais tukstanciais daugiau Doletai, Hronui ar Rudupiui? Butume linke kazkiek ir daugiau moketi, kad tik gauti gerus langus...
Atsakyti
Megrame mediniu susidurt neteko, tik su plastikiniais ir gamintais butent dzukijos kaime kazkokiam, gal Pietu Megrame padalinys vadinasi. Zodziu susimokejom kosmosa, o kokybe buvo blogiausia kokia tik esu mates. Aptarnavimas marijampoles padaliny tragiskas taip pat. Trumpai tariant - daugiau niekada.
nzn kur medinius gmina, gal kitam padaliny, gal geriau, bet tik GAL.
Atsakyti
QUOTE(MonikaV @ 2009 01 16, 17:04)
Mes kaip tik renkames langus ir kol kas Megrame pasiule geriausia kaina, gal kas esat susidure su sia imone ir jos mediniais langais?
Ar verta moketi keliais tukstanciais daugiau  Doletai, Hronui ar Rudupiui? Butume linke kazkiek ir daugiau moketi, kad tik gauti gerus langus...

Mums gamina garaziniai meistrai is Megrame medziagu. Kaip tik dabar vyksta pats procesas, tai nelabai galiu ka pasakyti wub.gif Bet man Megrame pasiulymas buvo vienas is priimtinesniu 4u.gif
Atsakyti