Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(laurala @ 2007 09 08, 09:01)
Gal galit pasakyti, kas per daiktas tas (net nežinau kaip pavadinti) profiliukas, kuriuo žolytę atitveriat? Kokio jis būna pločio, ar daug į žemę susikiša ir kiek kainuoja to daikto metriukas? Pastebėjau, kad būna žalias, juodas, tai turbūt įvairių spalvų...  ax.gif  4u.gif

To "daikto" ilgis apie 9m, o pločių lygtai yra įvairių. Spalvos- žalia, ruda ir juoda. Kaina- apie 11-17 Lt už ruloniuką (9m.). Visuose senukuose yra mirksiukas.gif Šiaip tai kai žolę plauni, tai jis trukdo- reik giliau kišt...
Atsakyti
idomu kokie atsiliepimai apie paroda,ka nusipirkot,ka matet...ar dar nera grizusiu...ar cia jau AgroBalt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 08, 12:04)
nu kad tvora prie tvoros - tai taip  biggrin.gif , bet nuo tvoros (sklypo ribos) iki statinio turetu buti min 3 metrai.

aaa mat kaip ax.gif

QUOTE(burundu @ 2007 09 08, 12:56)
To "daikto" ilgis ...

Nors tu ka, bet man tas daiktas nepatinka schmoll.gif Gadina vaizda ir tashkas cool.gif Turiu toki, atskyrem darza nuo zolytes, bet mesiu lauk schmoll.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 09 08, 13:11)
...ar cia jau AgroBalt  g.gif

nea, cia dar ne argobalt. Agrobalt kaune... jau ruosiu moralishkai vyra bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif patiko pavadinimas ... tas ,,daiktas" O kai jis kyšo tai man irgi negražu, ale galvoju, jei jį visą sukišus į žemę, ar jis atskirs kažką, ar tada kam jis išvis reikalingas...ar jo funkcija šaknis kažkokių augalų atskirti, kad nesiplėstų, ar formuoti visokius vingiukus? tikiuosi supratot, ką norėjau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 03, 19:21)
o pas mus Lidl svoguniniu geliu ne kvapo nebuvo  irnesakyk.gif , matyt nedaveze iki musu  verysad.gif . Thomas Philipse buvo bais graziu svoguniniu, ir tulpiu visokiu idomiu, bet uz 1€ - tulpiu 5 svog., o tu visu smulkesniu - po 10, dar nepirkau  ax.gif .

Jau yra vida777.. ketvirtadieni buvo.. pati prisigriebiau hiacintu, tulpiu, kroku, narcizu misini.. visi vienos spalvos.. Rinkiniu spalvu visokiu buvo..
O nuo kto ketvirtadienio bus irgi daug svoguniniu.. uz 1.7 euro berods wink.gif
Atsakyti
grazu kai vienos splalvos krokai susodinti
user posted image

cia apie medzio kamiena irgi fainai atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 08, 14:15)
O kai jis kyšo tai man irgi negražu, ale galvoju, jei jį visą sukišus į žemę, ar jis atskirs kažką, ar tada kam jis išvis reikalingas...

Na zinok, ir as nelabai suprantu kam jis ishvis reikalingas. Siaip ikistas i zeme, vargu ar neleis saknim plestis g.gif Puikiausiai pro ji pralenda viskas ir visi. Kiek maciau, tai atsikiria darza tuo daiktu hihihi.gif Ir kaip jau buvo parodyta gelyna, bet visvien jis matosi. Kad ir imti zalia, nebus visvien tokio pat atspalvio kaip veja. Tas pats ir su ruda spalva. Kiek maciau tai pas visus jis kiso dry.gif ai tiesa, pas kaimynka tai irgi tas daiktas yra biggrin.gif Bet jis jai zemes sulaiko, nes gelyne zemes daugiau pripyle.

Wolke, labai grazus vaizdai. Net nemaciau kad yra geltonu kroku unsure.gif Ir as uzsimaniau.Reikes eit i miska ieskot kur ismeciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Na tai turbūt to ,,daikto" man nereikia irnesakyk.gif Jau kad kyšotų tai ačiū, ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 08, 15:41)
Na zinok, ir as nelabai suprantu kam jis ishvis reikalingas. Siaip ikistas i zeme, vargu ar neleis saknim plestis  g.gif Puikiausiai pro ji pralenda viskas ir visi.

nu žinok, aš atskyriau ta juosta savo gėlyną nuo pievos - atsidžiaugt negaliu! aišku, sėklos skraido visur, bet joks varputis, dobilas ir kitos 'slenkančios' bjaurastys per jį nepraeina!
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 07, 12:31)
Tina, perziurejau tavo foto, maciau - turi hibridine aviete... patinka ji tau?

Isdykele labai issamiai atsake, neturiu net ka papildyt. Tik as pati ju nevalgau, o tortus papuost grazu smile.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 07, 21:11)
Aš irgi turiu marias tų aviečių. Kažkada mažulytę atžalytę taip brangiai pirkau, o dabar  doh.gif  Jos gi atžalas leidžia kaip nežinau kas, bet kai sunoksta uogos - vaizdas nuostabus. Skonis keistas - vieniem patinka, kitiem nelabai, bet mano chebrytė jas suvalgo. Kol nepilnai sunokę, tai truputėlį karsteli.
Pernai vejoje pasodinau kupstelį ir į žemę įkasiauspecialią juostą, kad jos taip neplistų ir žolės į jas neitų. Dabar labai patenkinta - tikrai labai gražu.  thumbup.gif

Atsakyti
Norejau pasigirti, kaip graziai suzydo mano sprige ax.gif bet kazkokia nesveikai didele nuotrauka ikelia, kad visa puslapi isklaipo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 08 rugsėjo 2007 - 22:16
Mano sprigės ir katinai...
LABAI GRAŽŪS KATINAI 4u.gif KUR TOKIŲ NUSIPIRKTI?
Atsakyti