QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 18:31)
Aš irgi bandysiu nulėkt rytoj į mugę, ale nervai nelaiko-kaip tyčia pinigo nėr
Na va, pagaliau aš įsikėliau į kompą savo "gamybos" vaizdus, tai pasidemonstruosiu savo "raitalus"... Dar labai trūksta visokių spalvotų šliaužiančių gėlyčių, bet vaizdas maždaug jau matosi...
visai grazus raitalai, as tik gal ne taip "giliai" raityciau. Bet va man tai nervai nelaiko kai zmones tokiu graziu akmenu turi
.
O kaimynai kaip arti (pirmoj foto) sklypo ribos, negi ten 3 m yra
?
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 07, 19:40)
Tik as dar patarciau, kas man krito i akis, tai pasleptas sulinis. kazkaip akmenu kruva aukstesne uz salia esancius augaliukus ir juos manyciau uzgozia, ir siek tiek apsunkina vaizda. pabandyk gal nuimti kelis aukstus. Ir nebusiu originali, i vidu ideciau koki vazoneli su zydinciom geltym. Aisku dabar gal jau ir per velu, nebent jei turi kazka,ka galima butu ideti
!
dabar ziuriu jau pardavineja virzius, o spalvu grazumas ivairiausiu, tai tokie mazuliai vazoneliai gal tau tiktu, o ir zydi - kol uzsninga, bei spygliuociams i kompanija labai tinka.
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 07, 19:51)
turiu jos mob, man dave kad pries vaziuojat pasiskambinciau pasakys kur stovi.Parasysiu i az, gal uz tai manes neuzmus...
gal ir neuzmus, jei Manyka nuvaziavus Knifofijai ishkados nepridarys
, o jei ka, teks Knifofijai mobiliaka keist
.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 07, 20:11)
Pernai vejoje pasodinau kupstelį ir į žemę įkasiauspecialią juostą, kad jos taip neplistų ir žolės į jas neitų. Dabar labai patenkinta - tikrai labai gražu.
Reikes isivest i atminti
.