Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(vida777 @ 2007 09 07, 11:31)
Tina, perziurejau tavo foto, maciau - turi hibridine aviete... patinka ji tau? Ar ji dekoratyvi, ar daugiau del uogu auginama, ir koks skonis?

Aš irgi turiu marias tų aviečių. Kažkada mažulytę atžalytę taip brangiai pirkau, o dabar doh.gif Jos gi atžalas leidžia kaip nežinau kas, bet kai sunoksta uogos - vaizdas nuostabus. Skonis keistas - vieniem patinka, kitiem nelabai, bet mano chebrytė jas suvalgo. Kol nepilnai sunokę, tai truputėlį karsteli.
Pernai vejoje pasodinau kupstelį ir į žemę įkasiauspecialią juostą, kad jos taip neplistų ir žolės į jas neitų. Dabar labai patenkinta - tikrai labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 07, 20:40)
burundu, sveikinu su pradzia  4u.gif Gera pradzia puse darbo  ax.gif Sakyk jus kartais ne SB gyvenat  g.gif Tik as dar patarciau, kas man krito i akis, tai pasleptas sulinis. kazkaip akmenu kruva aukstesne uz salia esancius augaliukus ir juos manyciau uzgozia, ir siek tiek apsunkina vaizda. pabandyk gal nuimti kelis aukstus. Ir nebusiu originali, i vidu ideciau koki vazoneli su zydinciom geltym. Aisku dabar gal jau ir per velu, nebent jei turi kazka,ka galima butu ideti  ax.gif

Tikrai taip- sodų bendrijoj, o iš ko supratai g.gif tongue.gif O dėl tų akmenų, tai jei ikišiu vazončiką kokį, tai ne tas stiliukas gal g.gif nu nežinau- aš tai masčiau tą šulinio dangtį tamsiai žaliai nudažyti, kad įsilietų į aplinką, bet paskui kažkaip apsigalvojau-akys priprato lotuliukas.gif Dar turiu mintį tą šulinio dangtį kokiom perkūnropėm užsodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 21:11)
Tikrai taip- sodų bendrijoj, o iš ko supratai  g.gif  tongue.gif

Is elektros tinklu stulpu lotuliukas.gif Ir namelis kaiminystej geltonas, toks sodiskai mielas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 07, 20:51)
turiu jos mob, man dave kad pries vaziuojat pasiskambinciau pasakys kur stovi.Parasysiu i az, gal uz tai manes neuzmus... blush2.gif  ax.gif

4u.gif neturėtų hihihi.gif jei ką, versk viską ant manęs! supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 18:31)
Aš irgi bandysiu nulėkt rytoj į mugę, ale nervai nelaiko-kaip tyčia pinigo nėr  doh.gif
Na va, pagaliau aš įsikėliau į kompą savo "gamybos" vaizdus, tai pasidemonstruosiu savo "raitalus"... Dar labai trūksta visokių spalvotų šliaužiančių gėlyčių, bet vaizdas maždaug jau matosi... ax.gif
user posted image

visai grazus raitalai, as tik gal ne taip "giliai" raityciau. Bet va man tai nervai nelaiko kai zmones tokiu graziu akmenu turi blush2.gif .
O kaimynai kaip arti (pirmoj foto) sklypo ribos, negi ten 3 m yra g.gif ?

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 07, 19:40)
Tik as dar patarciau, kas man krito i akis, tai pasleptas sulinis. kazkaip akmenu kruva aukstesne uz salia esancius augaliukus ir juos manyciau uzgozia, ir siek tiek apsunkina vaizda. pabandyk gal nuimti kelis aukstus. Ir nebusiu originali, i vidu ideciau koki vazoneli su zydinciom geltym. Aisku dabar gal jau ir per velu, nebent jei turi kazka,ka galima butu ideti  ax.gif

drinks_cheers.gif !
dabar ziuriu jau pardavineja virzius, o spalvu grazumas ivairiausiu, tai tokie mazuliai vazoneliai gal tau tiktu, o ir zydi - kol uzsninga, bei spygliuociams i kompanija labai tinka.

QUOTE(ARasytee @ 2007 09 07, 19:51)
turiu jos mob, man dave kad pries vaziuojat pasiskambinciau pasakys kur stovi.Parasysiu i az, gal uz tai manes neuzmus... blush2.gif  ax.gif

gal ir neuzmus, jei Manyka nuvaziavus Knifofijai ishkados nepridarys lotuliukas.gif , o jei ka, teks Knifofijai mobiliaka keist biggrin.gif .

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 07, 20:11)
Pernai vejoje pasodinau kupstelį ir į žemę įkasiauspecialią juostą, kad jos taip neplistų ir žolės į jas neitų. Dabar labai patenkinta - tikrai labai gražu.  thumbup.gif

Reikes isivest i atminti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 07, 22:22)
Bet va man tai nervai nelaiko kai zmones tokiu graziu akmenu turi blush2.gif .
drinks_cheers.gif !
dabar ziuriu jau pardavineja virzius, o spalvu grazumas ivairiausiu, tai tokie mazuliai vazoneliai gal tau tiktu, o ir zydi - kol uzsninga, bei spygliuociams i kompanija labai tinka.

Akmenis mes su mamka jau iš rudens laukuose nusižiūrėjom, tai laukėm kol užsnigs, kad su rogutėm galėtume parsitempti, o tai kitaip-niekaip lotuliukas.gif
O dėl kaimynų, tai sklypo pardavėja (iš kurios mes pirkom) padarė "zapadlo"- davė kaimynui sutikimą arčiau ribos statyti...bet kai tvorą pasidarysim gal ne taip arti atrodys...
Viržiukas pas mane visgi yra bigsmile.gif (kairiame apatiniame kampe, tik jų buvo trys,o išgyveno tik vienas verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 07, 22:22)
drinks_cheers.gif !

3 metrai... dry.gif Pas mus, musu tvora - kaimynu tvora. Jokio tarpo nera schmoll.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 07, 21:27)
4u.gif  neturėtų  hihihi.gif  jei ką, versk viską ant manęs! supermama.gif

issiunciau, jau turejai gaut.

Kaip visad graziu cia vaizdeliu yra.

varysiu ryt parodon,ropiu pirk smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, grožio mylėtojos, labai jūs čia smagiai tvarkotės smile.gif Gal galit pasakyti, kas per daiktas tas (net nežinau kaip pavadinti) profiliukas, kuriuo žolytę atitveriat? Kokio jis būna pločio, ar daug į žemę susikiša ir kiek kainuoja to daikto metriukas? Pastebėjau, kad būna žalias, juodas, tai turbūt įvairių spalvų... Ir iš tikrųjų jis tam skirtas? Ar turi jis matytis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 08, 09:01)
Sveikutės, grožio mylėtojos, labai jūs čia smagiai tvarkotės  smile.gif  Gal galit pasakyti, kas per daiktas tas (net nežinau kaip pavadinti) profiliukas, kuriuo žolytę atitveriat? Kokio jis būna pločio, ar daug į žemę susikiša ir kiek kainuoja to daikto metriukas? Pastebėjau, kad būna žalias, juodas, tai turbūt įvairių spalvų... Ir iš tikrųjų jis tam skirtas? Ar turi jis matytis?  ax.gif  4u.gif

Man teko matyt dviejų pločių šitą daiktą,cm nepasakysiu,neatkreipiau dėmesio.O parsiduoda jis ne metrais,būna ruloniukais po kažkiek metrų.Matytis jo neturi,kai įkasi į žemę.Na bent jau man gražiau,kai nesimato. Esu mačius maximoj,bet aišku jų yra visose sodo reikmenų parduotuvėse.

Nu nežinau ar aš čia aiškiai suvėliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 07, 21:59)
3 metrai... dry.gif Pas mus, musu tvora - kaimynu tvora. Jokio tarpo nera  schmoll.gif  doh.gif  doh.gif

nu kad tvora prie tvoros - tai taip biggrin.gif , bet nuo tvoros (sklypo ribos) iki statinio turetu buti min 3 metrai.
Papildyta:
QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 21:50)
O dėl kaimynų, tai sklypo pardavėja (iš kurios mes pirkom) padarė "zapadlo"- davė kaimynui sutikimą arčiau ribos statyti...bet kai tvorą pasidarysim gal ne taip arti atrodys...
user posted image

labai grazu wub.gif , man patinka, kai mulcias yra skirtingu fakturu.
Nu mat kaip reikia viska apsiziuret pries perkant, o tai paskui visokiu netiketumu gali sulaukt doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 rugsėjo 2007 - 11:05
QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 21:50)
Akmenis mes su mamka jau iš rudens laukuose nusižiūrėjom, tai laukėm kol užsnigs, kad su rogutėm galėtume parsitempti, o tai kitaip-niekaip lotuliukas.gif
Viržiukas pas mane visgi yra bigsmile.gif (kairiame apatiniame kampe, tik jų buvo trys,o išgyveno tik vienas verysad.gif

Labai patiko burundu kūryba thumbup.gif O apie viržių auginimą paskaityk paskutinėse "Sodo spalvose" - yra nedidelis straipsniukas. Ir jie gražiai papuoš tavo darželį wub.gif
Atsakyti