Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Tina* @ 2007 09 07, 09:46)
Irodymai mano parase, kur foto smile.gif

Tina, perziurejau tavo foto, maciau - turi hibridine aviete... patinka ji tau? Ar ji dekoratyvi, ar daugiau del uogu auginama, ir koks skonis?

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 07, 11:08)
Kada reikia iškasti kanas, atsibodo jau man jos, noriu atiduoti suvisam  ax.gif  biggrin.gif

kasti reikia po pirmuju shalnu, kai lapai apshala. As savo irgi shiemet atsikratysiu zalialapiu, pasiliksiu tik raudonlapes, nebegaliu su jom susitvarkyt, kiek prisiveise doh.gif .
Atsakyti
turiu gėliukus, panašius į bijūus, sakė, kad tai jazminaičiai. Ar juos reikia žiemai iškasti? g.gif
Atsakyti
na ne i tema, bet atsizymiu iki kur perskaiciau ir ate iki greiciausiai pirmadienio su MB i zvejyba varom, tik idomu ka as ten veiksiu g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 07, 14:11)
na ne i tema, bet atsizymiu iki kur perskaiciau ir ate iki greiciausiai pirmadienio su MB i zvejyba varom, tik idomu ka as ten veiksiu g.gif  tongue.gif

kaip tai ką, žvejosi, net pavydas sujamė - žiauriai norėčiau pažvejot bigsmile.gif Sėkmės ir prašom grįšt su gerom naujienom, t.y. kad tavo laimikis būtų o-ho-ho biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gelbėkit! Kaip atpažinti mugėje Knifofiją????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 07, 15:36)
Mergaitės, gelbėkit! Kaip atpažinti mugėje Knifofiją?????  g.gif

pasidarai lentelę ant pagaliuko "IEŠKAU KNIFOFIJOS" arba dar geriau "MANYKA IEŠKO KNIFOFIJOS" ir vaikštinėji biggrin.gif yra nemaža tikimybė, kad kažkas pasiūlys knifofiją nusipirkti, o jei pasiseks gausi nemokamai maždaug tokiam pavidale "labas, aš - Knifofija" biggrin.gif
aišku čia tik pašposijau, o kas belieka, kai neturiu nieko rimto pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 rugsėjo 2007 - 14:46
QUOTE(Manyka @ 2007 09 07, 14:36)
Mergaitės, gelbėkit! Kaip atpažinti mugėje Knifofiją?????  g.gif

taigi kazkuri man rods turi jos tel. nr. - gal atsilieps, pashauk garsiau biggrin.gif !
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 07, 16:06)
taigi kazkuri man rods turi jos tel. nr. - gal atsilieps, pashauk garsiau biggrin.gif !

MERGAITĖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GELBĖKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAIP ATPAŽINTI MUGĖJE KNIFOFIJĄ???????????????????????????
Atsakyti
Aš irgi bandysiu nulėkt rytoj į mugę, ale nervai nelaiko-kaip tyčia pinigo nėr doh.gif
Na va, pagaliau aš įsikėliau į kompą savo "gamybos" vaizdus, tai pasidemonstruosiu savo "raitalus"... Dar labai trūksta visokių spalvotų šliaužiančių gėlyčių, bet vaizdas maždaug jau matosi... ax.gif

Akmenimis paslėpėm kanalizacijos šulinį...
user posted image

user posted image

Mano sprigės ir katinai...
user posted image

Papildyta:
Va dar kažkada kalbėjau apie mulčiavimą grikių lukštais,tai jie atrodo taip...
user posted image
user posted image
Atsakyti
burundu, tvarkingai gražu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
burundu, sveikinu su pradzia 4u.gif Gera pradzia puse darbo ax.gif Sakyk jus kartais ne SB gyvenat g.gif Tik as dar patarciau, kas man krito i akis, tai pasleptas sulinis. kazkaip akmenu kruva aukstesne uz salia esancius augaliukus ir juos manyciau uzgozia, ir siek tiek apsunkina vaizda. pabandyk gal nuimti kelis aukstus. Ir nebusiu originali, i vidu ideciau koki vazoneli su zydinciom geltym. Aisku dabar gal jau ir per velu, nebent jei turi kazka,ka galima butu ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 07, 15:44)
pasidarai lentelę ant pagaliuko "IEŠKAU KNIFOFIJOS" arba dar geriau "MANYKA IEŠKO KNIFOFIJOS" ir vaikštinėji biggrin.gif  yra nemaža tikimybė, kad kažkas pasiūlys knifofiją nusipirkti, o jei pasiseks gausi nemokamai maždaug tokiam pavidale "labas, aš - Knifofija" biggrin.gif
aišku čia tik pašposijau, o kas belieka, kai neturiu nieko rimto pasakyti blush2.gif

turiu jos mob, man dave kad pries vaziuojat pasiskambinciau pasakys kur stovi.Parasysiu i az, gal uz tai manes neuzmus... blush2.gif ax.gif
Atsakyti