Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(jolaxus @ 2007 09 06, 10:09)
roundapas naikina praktiškai viską ir tas kur paminėjai taip pat. Gal tieisiog jos stambesnės tai reikia daugiau laiko. O negi jos visai gyvybingai atrodo? gal šiek tiek apvyto vistik? jei bent kažkiek pavytę, tai reiškia roundapas jau pradėjo savo darbą, tik poveikis ne taip ryškiai matosi kaip ant smulkesnių žolių

nu vakar ziuūrejau ziurejau ir labai arti, ale man atrodo jos ne trupucio nepagelte g.gif o va visokios bvalandos tai ryskiai gelsta blush2.gif Nu palauksiu dar ir paziuresiu, o jei ne, tai jai orai va tokie grazus dar karta nupurksiu negi gaila tongue.gif nedidelis ten plotelis, tai as saziningai nupurskiau su purskikliu kur langams valyt. Nu atsitupus praejau, nes kaip sakiau ten nedidelis plotelis. Bet rezulatu dar vakar neizvelgiau g.gif Nu dar roundapo liko, tai galesiu dar pakartot, o atrodo ir dozes tikrai nepamazinau pagal instrukcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 09 06, 15:36)
nu vakar ziuūrejau ziurejau ir labai arti, ale man atrodo jos ne trupucio nepagelte g.gif o va visokios bvalandos tai ryskiai gelsta blush2.gif Nu palauksiu dar ir paziuresiu, o jei ne, tai jai orai va tokie grazus dar karta nupurksiu negi gaila tongue.gif  nedidelis ten plotelis, tai as saziningai nupurskiau su purskikliu kur langams valyt. Nu atsitupus praejau, nes kaip sakiau ten nedidelis plotelis. Bet rezulatu dar vakar neizvelgiau g.gif  Nu dar roundapo liko, tai galesiu dar pakartot, o atrodo ir dozes tikrai nepamazinau pagal instrukcija g.gif

o tu ne pagal spalvą, o pagal gyvybingumą įsižiūrėk, jei apvytę, pageibę tokios (nors spalvos ir nepakeitę), tai turėtų vėluodamas bet suveikt dar roundupas. O jei tikrai atrodo lyg niekur nieko, tai padidink koncentraciją, tik jei su tuo mažu purškikliu purkšti, tai labai atsargiai kvėpuok, nes ta bjaurastis įkvėpus gali negerumų pridaryt...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 05, 22:02)
Pas mane tricyrtis prazydo smile.gif
user posted image

vaaaau koks grozis wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 06, 09:03)
Ar daznai perki maximoj (senukuose) augaliukus  g.gif Jerau marau , man tai nepasiseke, vieninteli karta pirkau seniuose pakeli kardeliu. Tai suzydejo 4 is 4 svoguneliu ivairiom paprastom spalvom, ir ne kvapo tokios kuri parodyta ant etiketes  unsure.gif Tai dabar prieinu prie stendu, seile pavarvinu i etiketes ir nueinu  unsure.gif

pas mane su kalijomkazkokia nesamine doh.gif kur turejo but raudona, velniai zino kokia spalva g.gif o kur turejo but balta, tai zalsvai zydi unsure.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2007 09 06, 11:05)
ar roundapas naikina usnis, kiaulpienes ir trauklapius g.gif  Nupurskem plota, kur kitamet veja zadam sodint, tai ziuriu visokios zoles nugelto, o va tos 3 kur isvardinau, kaip zaliavo, tai zaliuoja. instrukcijoje parasyta, kad pradedda gelsti po 5-10 dienu, nu gal 10 dienu dar nepraejo, bet kokios 7 tai tikrai ir vakar ziurejau atidziai, taui atrodo, kad tu va 3 piktzoliu ne krastelis nenugeltes. tai sakau gal netinka, nes instrukcijoj parasyta, kad tinka vienskilciams ri dviskilciams, bet man tai nieko nesako g.gif  blush2.gif

as dar purksciau, bet siaip jau ne sezonas rondapui g.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 09 06, 11:29)
cia viena is geltonu (seip grazi,todel ir labai nepykstu  ax.gif  lotuliukas.gif )

nu man ji labai wub.gif thumbup.gif

as noriu roziu bet bijau su jomis uzsiimti, na baisiai gaila kai jos nudziusta, bet manau reiktu koki syki pameginti, bet is maximos tai jau tikrai nepirksiu, nes atsiliepimu tai ne kokiu girdejau, siaip jau sako, kad jos neprigyja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 06, 10:27)
Taip, nuo penktadienio

Kaip jus reikės atpažinti, Knifofija? ax.gif
Atsakyti
O penktadieni nuo ryto paroda?Jei pupa i darza nuvezuz atvaziuociau gal per anksti...cia butu apie 8.30,,, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 09 06, 13:50)
O rododendrų neauginat? Kažin kodėl nesuka pumpurų?

auginam,pas mane visi patvoriai rododendrais apsodinti,bet kad jie su pumpurais,nelabai zinau ka patarti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 06 rugsėjo 2007 - 20:29
Ir pas mane kazkaip du sukrove, o vienas ne unsure.gif Ir azalija berods kuria rodziau irgi be pumpuru unsure.gif
Uztat pagaliau prazydo kanos bigsmile.gif Visos blink.gif Nors super tankiai pasodintos assa.gif Pagaliau, pirma karta mano kiemely zydi kanos yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 06, 15:41)
bet is maximos tai jau tikrai nepirksiu, nes atsiliepimu tai ne kokiu girdejau, siaip jau sako, kad jos neprigyja schmoll.gif

Pas mane prigijo ir jau ziemojo 2 metus. Irodymai mano parase, kur foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 07, 10:46)
Pas mane prigijo ir jau ziemojo 2 metus. Irodymai mano parase, kur foto smile.gif

jauciu reik su tavim varyt i maxima apsipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
o paskui kas bus? Žiūrėsit, kuris augalėlis pagal tikimybių teoriją daugiausiai atitiks paveikslėlį ? lotuliukas.gif tongue.gif
Kada reikia iškasti kanas, atsibodo jau man jos, noriu atiduoti suvisam ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 07, 12:08)

Kada reikia iškasti kanas, atsibodo jau man jos, noriu atiduoti suvisam  ax.gif  biggrin.gif

blink.gif Tu ka??? Jos gi dar zydi pilnu tempu. Manau reikia ishkasineti kaip ir jurginus, kai gaus pirmo naktinio saltuko. Nors gal ir klystu g.gif

Sakykit ar imanoma flioksus daiginti is subrandintu seklu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 07, 12:14)
blink.gif  Tu ka??? Jos gi dar zydi pilnu tempu. Manau reikia ishkasineti kaip ir jurginus, kai gaus pirmo naktinio saltuko. Nors gal ir klystu  g.gif

tai, kad mano jau seniausiai nužydėjusios ir tik vietą užima. biggrin.gif
Atsakyti