Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(rena @ 2007 09 20, 21:49)
kokiaaaaaaaaaaaaaa graaaaaaaaazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif tokios noriu noriu noriu ax.gif

jei gerai pamenu, tai be atsiuntimo ~25$ kainuoja tokia laugh.gif MB pasakiau kainą, tai sakė, pff, ne daug dar čia. Apakau, bo anksčiau jam už 1 gėlę nebūtų kilus ranka tiek mokėt lotuliukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 09 21, 08:21)
dabar jauciu mane visos taip padarysit gun_bandana.gif , bet man tos hortenzijos visai jausmu nesukelia  ax.gif

tai, kad nieko keisto, skonis toks individualus dalykas wink.gif Manęs kolkas alpinariumų ir prūdelių manija neužkrėtė - nors vandens telkinuką su japoniškais karpiukais visai norėčiau turėt wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 21, 08:42)
Man nerodo vienos foto, greiciausiai ir bus ta raudona cry.gif

copy-paste pavadinimą į paiešką ir tada "vaizdai" spausk. Turėtum jau pirmam psl paieškos pamatyti kelias raudonąsias wink.gif 4u.gif

QUOTE(Dukra @ 2007 09 21, 09:41)

kuria kalba geriau info paieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 21, 07:21)
dabar jauciu mane visos taip padarysit gun_bandana.gif , bet man tos hortenzijos visai jausmu nesukelia  ax.gif

nu zinok, man krumai irgi nieko ypatingo. bet va nuskintos sakeles su ziedu wub.gif tai tikrai ieina i graziausiu geliu 3uka wub.gif wub.gif
nors ir kitokia forma, bet sergu hortenziju liga jau gerus 3 metus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 20, 22:56)
Teks vykti į Ameriką, o tuo pačiu ir mums prigriebsi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 21, 10:15)
jei gerai pamenu, tai be atsiuntimo ~25$ kainuoja tokia  laugh.gif MB pasakiau kainą, tai sakė, pff, ne daug dar čia. Apakau, bo anksčiau jam už 1 gėlę nebūtų kilus ranka tiek mokėt  lotuliukas.gif 

maniskis jau mane durne isvadino kai kroku prisipirkau, po 5lt, o cia... blink.gif is namu ismes doh.gif tada liksiu su kvietka ir neturesiu kur pasodint lotuliukas.gif
Atsakyti
tai, kad nieko keisto, skonis toks individualus dalykas wink.gif

man matyt dar nuo kaimisku "gulbinu" tokios asociacijos nekokios, visur pilna - kapuose, kiemuose... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nu žiauriai gražios hortenzijos thumbup.gif Mna labai patinka. Tokias naujoviškas žemas dabar vienai ir kitai kaimynei firmos pasodino. Tai vienai sakė nukirpti žiedus, kad įsisšaknytų dar iki žiemos nors kiek, o kitai nieko nesakė ir nedarė. Tai pasižiūrėsim kas išgyvens mirksiukas.gif Ot lietuviškas kaimyniniškas humoras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kokią žemę mėgsta hortenzijos? Nes maniškė supūvo, ten pakankamai drėgna verysad.gif

O aš savaitgalį praleisiu Šiauliuose - ką pasiūlytumėte iš augalynų aplankyti ? g.gif Knifofiją tai būtinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 21, 11:45)
O kokią žemę mėgsta hortenzijos? Nes maniškė supūvo, ten pakankamai drėgna  verysad.gif

O aš savaitgalį praleisiu Šiauliuose - ką pasiūlytumėte iš augalynų aplankyti ?  g.gif  Knifofiją tai būtinai  blush2.gif

as taip apmasciau g.gif ir kazkaip bijau i ta dirva kist hortenzijas, manau auginciau vazonike g.gif nes ir mano uosviene kiek yra kisus i zeme, tai visos nusibaigdavo doh.gif o vat vazonuose tai augina jau ne pirmi metai bigsmile.gif

manau kai ten apsilankysi daugiau niekur nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 21, 10:29)
man matyt dar nuo kaimisku "gulbinu" tokios asociacijos nekokios, visur pilna - kapuose, kiemuose...  blush2.gif  doh.gif

nu man tie putinai - gulbinai irgi yra bloguma ivare turbut iki amziaus galo doh.gif, dar nuo vaikystes - kai pagalvoju apie putina, tuoj tos riebios kirmeles akyse stovi. Bet su hortenzijom tai neturi nieko bendro nono.gif , hortenzija - tai karalishkas grozis wub.gif .
Atsakyti
o kaip jums toks krūmas? g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 09 21, 12:12)
as taip apmasciau g.gif ir kazkaip bijau i ta dirva kist hortenzijas, manau auginciau vazonike g.gif nes ir mano uosviene kiek yra kisus i zeme, tai visos nusibaigdavo doh.gif o vat vazonuose tai augina jau ne pirmi metai bigsmile.gif

hortenzijos yra laukinis augalas ir pas mus tik kelios rūšys negali žiemoti. Prie aprašymo yra nurodyta "augimo zona". Tarkim toji grandiflora ar pinky-winky pridengta puikiausiai sau peržiemos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 21 rugsėjo 2007 - 11:59
QUOTE(Tina* @ 2007 09 21, 10:07)
Kokie faini orai zadami 20-22 smile.gif bus galima kapstytis lauke smile.gif

Aha, ir as laukiu savaitgalio rankoves pasiraitojus tongue.gif , bet mums juodzemio neatveze, sake prasta dabar zeme buna karjieruose, tai reiks laukti doh.gif

Papildyta:
kuria kalba geriau info paieškoti?

Lietuviu, rusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 12:07)
Tai savaitgalį bandysiu pradžioj gražiuoju juos prisišaukt ir toliau į mišką nunešiu,

na pas mane miškelis tolokai- aplink tik kaimynų sklypai- gal kuriam kaimynui užfundyt g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 09 20, 13:36)
as tau galiu is mociutes kleties kailinius atvezt, jei dar neismete...

jei ką pas mane ant aukšto irgi vieni mėtosi 4u.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 21:30)
Ten keturios skirtingos hortenzijos.

wub.gif wub.gif grožis

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 20, 22:56)
Teks vykti į Ameriką, o tuo pačiu ir mums prigriebsi 

o jos tik amerikoj veisiasi? gal reik sesutės paprašyt kad pažiūrėtų- atveštu važiuodama į svečius biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti