Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

Dekui uz pagyrimus. Oho kaip su ta aguona, tai kasmet ir iskasinet? blink.gif Buciau drasiai sodinus i dirva ir nesukus galvos.
Knifofija, o tu tricyrcius ziemai parsigabeni i kambari? As tai taip.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 05, 22:04)
Maximoj yra. Bet kaina baisi, kaip uz sakniagumbi, kitu buciau nepirkus. Dabar baisu, kad tik perziem neissaltu, nors raso, kad nereiklus augalas.

Ar daznai perki maximoj (senukuose) augaliukus g.gif Jerau marau , man tai nepasiseke, vieninteli karta pirkau seniuose pakeli kardeliu. Tai suzydejo 4 is 4 svoguneliu ivairiom paprastom spalvom, ir ne kvapo tokios kuri parodyta ant etiketes unsure.gif Tai dabar prieinu prie stendu, seile pavarvinu i etiketes ir nueinu unsure.gif
Atsakyti
Man matyt kazkaip pasiseka. Pfu pfu pfu. O ir is vazoneliu olandiski puikiai prisitaike, perziemojo. Kas liecia spalvas - tai jos irgi kaip ir paveiksliukuose. Va tik tricyrtis turejo but violetinis, bet kai pasigilinau, tai ant pokelio nebuvo nurodyta tikslios rūšies (kaip buna pvz. rose GOLDEN KING ar pan.). Tai dar galima atleisti smile.gif O kai buna nurodyta - tai tokios ir isauga.
Bet siaip sakau - pasitaiko matyt ir kitokiu atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 09 05, 23:28)
Mano rododendrai nekrauna pumpurų, kažkas jiems atsitiko. gal pertrešiau?
o mugė nuo penktadienio?

Taip, nuo penktadienio
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 09 06, 09:00)
Dekui uz pagyrimus. Oho kaip su ta aguona, tai kasmet ir iskasinet?  blink.gif Buciau drasiai sodinus i dirva ir nesukus galvos.
Knifofija, o tu tricyrcius ziemai parsigabeni i kambari? As tai taip.

Žiemoja dirvoje, nedengti. Peržiemoja be problemų.
Atsakyti
ar roundapas naikina usnis, kiaulpienes ir trauklapius g.gif Nupurskem plota, kur kitamet veja zadam sodint, tai ziuriu visokios zoles nugelto, o va tos 3 kur isvardinau, kaip zaliavo, tai zaliuoja. instrukcijoje parasyta, kad pradedda gelsti po 5-10 dienu, nu gal 10 dienu dar nepraejo, bet kokios 7 tai tikrai ir vakar ziurejau atidziai, taui atrodo, kad tu va 3 piktzoliu ne krastelis nenugeltes. tai sakau gal netinka, nes instrukcijoj parasyta, kad tinka vienskilciams ri dviskilciams, bet man tai nieko nesako g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 09 06, 11:05)
ar roundapas naikina usnis, kiaulpienes ir trauklapius g.gif  Nupurskem plota, kur kitamet veja zadam sodint, tai ziuriu visokios zoles nugelto, o va tos 3 kur isvardinau, kaip zaliavo, tai zaliuoja. instrukcijoje parasyta, kad pradedda gelsti po 5-10 dienu, nu gal 10 dienu dar nepraejo, bet kokios 7 tai tikrai ir vakar ziurejau atidziai, taui atrodo, kad tu va 3 piktzoliu ne krastelis nenugeltes. tai sakau gal netinka, nes instrukcijoj parasyta, kad tinka vienskilciams ri dviskilciams, bet man tai nieko nesako g.gif  blush2.gif

roundapas naikina praktiškai viską ir tas kur paminėjai taip pat. Gal tieisiog jos stambesnės tai reikia daugiau laiko. O negi jos visai gyvybingai atrodo? gal šiek tiek apvyto vistik? jei bent kažkiek pavytę, tai reiškia roundapas jau pradėjo savo darbą, tik poveikis ne taip ryškiai matosi kaip ant smulkesnių žolių
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 05, 23:02)

Tina, na ir grožio pas tave thumbup.gif Dūšia džiaugiasi žiūrint clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 06, 09:03)
<...> ne kvapo tokios kuri parodyta ant etiketes  unsure.gif

kardeliai pražydo lygiai tokiais pačiais žiedais kaip ir ant etiketės, o vat lelija turėjo būti balta su vos gelsva linija per žiedlapio centrą, o pražydo balta su tamsiai ružavais galais rolleyes.gif Vėliau specialiai ieškojau įpakavimo, nes tikai tokios negalėjau išsirinkti perkant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 rugsėjo 2007 - 10:20
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 06, 09:03)
Tai suzydejo 4 is 4 svoguneliu ivairiom paprastom spalvom, ir ne kvapo tokios kuri parodyta ant etiketes  unsure.gif

is mano pavasari pirktu 10 tamsiai raudonu roziu (kaip buvo parodyta ant etiketes) 4 prazydo geltonai,6 visokiom kitokiom spalvom ir kaip ersketrozes atrodo doh.gif
cia viena is geltonu (seip grazi,todel ir labai nepykstu ax.gif lotuliukas.gif )
user posted image
Papildyta:
kaip su tuo Photubucketu ikeliat mazesnes nuotraukas,man gaunasi va tokios per visa lapa arba viiisai mazytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 06 rugsėjo 2007 - 10:30
QUOTE(Wolke @ 2007 09 06, 10:29)
kaip su tuo Photubucketu ikeliat mazesnes nuotraukas,man gaunasi va tokios per visa lapa arba viiisai mazytes

paciam fotobuket albume, tuoj virs nuotraukytes, eiluteje yra antras zodelis "edit", paspausk kairiu klavishu ant jo, ishmes ta vienintele nuotrauka, tada vel eilutej tuoj virs foto yra antras zodelis "resize", paspausk ant jo, ishmes ivairius formatus, pasirink kuri nori. Tavo foto turbut yra 640x480, tai gali is karto spaust ant mazesnio. Ir galiausiai, virsutiniam kairiam kampe melynam lange paspaudus ant "albums & upload", sugrysi atgal i fotobuket albuma, o toliau jau zinai ka daryt 4u.gif .

Bet shita roze tai grazi. Nenorek, kad uz eura pirktos butu visos grazios biggrin.gif , mano mama irgi sake, kad kai kurios i ersketrozes panasios, ai gal atsparesnes bus irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 06, 10:27)
Žiemoja dirvoje, nedengti. Peržiemoja be problemų.

Na va, o as kankinu pirmyn - atgal tysiodama doh.gif

QUOTE(Gaurė @ 2007 09 06, 11:17)
Tina, na ir grožio pas tave  thumbup.gif  Dūšia džiaugiasi žiūrint  clap_1.gif

Dekui, tik jis dar nesuvestas i visuma. Kaip as sakau - eksperimentis ukis, dizainai bus veliau biggrin.gif
Atsakyti
O rododendrų neauginat? Kažin kodėl nesuka pumpurų?
Atsakyti