Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 21:42)
Hydrangea macrophylla Angel Robe™ PP#10,439 - čia vazoninė.

Psio, daugiau nebedėsiu, nors dieną buvau ir daugiau gražių radus  blush2.gif

kokiaaaaaaaaaaaaaa graaaaaaaaazi wub.gif wub.gif wub.gif tokios noriu noriu noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 20, 20:27)
tik idomu ar ji tikrai radona g.gif
lotuliukas.gif

Lenkų auginimo, bet neatsimenu ar raudonus žiedus tik nuotraukoj mačiau, ar gyvai doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 09 20, 21:51)
Lenkų auginimo, bet neatsimenu ar raudonus žiedus tik nuotraukoj mačiau, ar gyvai doh.gif  rolleyes.gif

g.gif bet vieni tuos lenkus giria kiti peikia mastau.gif
bet kai tokia kaina, galima butu ir surizikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 09 20, 13:39)
Vienas sodininkas mugeje minejo,kad si savaitgali senukuose bus rudenine muge.Gal ka teko girdeti? Kazkaip jokiu reklamu napastebejau

Man moteris parodoj sake kad vaziuos i Senuku muge prekiauti, bet kiek supratau ne si, o kita savaitgali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 20, 20:49)
kokiaaaaaaaaaaaaaa graaaaaaaaazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif tokios noriu noriu noriu ax.gif

Teks vykti į Ameriką, o tuo pačiu ir mums prigriebsi mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar jauciu mane visos taip padarysit gun_bandana.gif , bet man tos hortenzijos visai jausmu nesukelia ax.gif
Atsakyti
Man nerodo vienos foto, greiciausiai ir bus ta raudona cry.gif
Atsakyti
nu tik nenusaukit mane sus toki klausima doh.gif doh.gif doh.gif saziningai skaitau visa tema, seku jus ligas nuo korku ir ropiu iki hortenziju. zadejau siemet nieko nesodint, bet turbut neimanoma neuzsikerst nuo jusu cia kokia liga doh.gif tai susiviliojau krokais, nu tik kitamet tvarkysiu ten savo vienan kampeli, bet galvoju, kodel anksti pavasari krokais nepasidziaugus smile.gif vakar zadejau svoguneliu nusipirkt, ale paskaiciau, kad jie megsta saule. tai susibalamutijau, zinau, kad cia daug apioe juos kalbejot, bet informacijos tiek, kad viskas susipainiojo. tai vistik ar krokams tiktu pavesis ir dregme. nes ten pas mane tai saules nebuna niekad, jei lyja, tai ta dregme ten ir buna.
Nu o jei korkai netinka, tai kazkas ios svogininiu geliu, kam tiktu pavesis ir dregme. g.gif
Atsakyti
Aš jau sukišau vakar krokus - bus jie pavėsyje. doh.gif Bus matyt kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Aš krokus pernai sodinau pavėsyje. Puikiai augo ir žydėjo gražiai. Gal tik kiek vėliau išlindo. Ir šiemet vėl ten pat sodinsiu ax.gif O drėgmės tai, manau, nemėgsta svogūninės gėlės. Kažkaip man atrodo, kad gali svogūnai supūti blush2.gif
Atsakyti
Kaip jau rasiau kad mano hortenzija 5 m. auga ir nezydi, ji kiekviena pavasari issikala ir vistiek tokia maza, tai prisiskaiciau vakar internete kad iskasti jas reikia. Tai per nakti nemiegojau doh.gif , planavau kaip as ja iskasiu, o kita pavasari pasodinta ji man jau zydes biggrin.gif
O del genejimo tai susibalamutinau, as man ja dabar iskasus geneti, ar laukti pavasario?
Ir as ja reikia laikyti sviesiame rusyje ar galima tamsoj ?Gal kuri ziemai iskasat ir galit patart kaip ja laikot per ziema?
Atsakyti
Kokie faini orai zadami 20-22 smile.gif bus galima kapstytis lauke smile.gif

O as tai pernai savo mazai dar hortenzijai lapus nukarpiau pries ziema ir visa pacia vos ne iki zemes doh.gif cia turbut del to, kad man jos tik siaip sau ir daugiau nepasidomejau blush2.gif bet atsprogo pavasari smile.gif o pirkta aisku, kaip ir daug kas pas mane, is nukainuotu maximiniu olandisku. Bus jai antra ziema dabar.
Atsakyti