Šiemet vienam augalų centriuke siūlė man raudoną hortenziją. Tipo sakė, kad nenušąla kaip ružavosios. 20lt vazonas buvo.
QUOTE(rena @ 2007 09 20, 12:23)
o as kereli pasodinau ir jis auga
na manau kai i LT atvarysi, tai ir savo kera man atvesi (paaukosi), kad tik meska nesusaltu
na manau kai i LT atvarysi, tai ir savo kera man atvesi (paaukosi), kad tik meska nesusaltu
O kol kas meška bus depiliuota
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 20, 11:38)
Spygliuočiams jau artėja riba, o lapuočius iki spalio galo, o jei žemė neįšalus ir vėliau, juos tiesiog galima prikasti.
Tai reiks pasiskubint, nes kvailas botanikos sodo medelyno darbo grafikas niekaip nesutampa su mano laisvu laiku. Seniau tai dar savaitgaliais dirbdavo, o dabar nebe.
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 15:17)
Tos baltai žydinčios tai be problemų turėtų augti. Taigi, pasidomėjau dėl raudonos, kurioj klimato zonoj auga, tais LT reiktų kaip vazoninį augalą augint, rudenį pernešant į vėsią patalpą
Lietuvoj, tai taip, neradau tokiais pavadinimais ( gal pasiseks iš Amerikės parsigabent). Va toji raudona sužavėjo tuo, kad išlaiko tokią intensyvią spalvą.
kiemas didelis - tilptų kelios hortenzijos
Lietuvoj, tai taip, neradau tokiais pavadinimais ( gal pasiseks iš Amerikės parsigabent). Va toji raudona sužavėjo tuo, kad išlaiko tokią intensyvią spalvą.
O ką mums daryti? Toloka gi ta Amerikė
QUOTE(crocus @ 2007 09 20, 17:58)
Šiemet vienam augalų centriuke siūlė man raudoną hortenziją. Tipo sakė, kad nenušąla kaip ružavosios. 20lt vazonas buvo.
Kokiam ?
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 20, 18:36)
O ką mums daryti? Toloka gi ta Amerikė
Gal galit pasakyti kaip tiksliai vadinasi lotinishkai ta raudonoji hortenzija Kaip tik turiu proga ja uzsakyti is amerikos
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 20, 19:19)
Kokiam ?
Gal galit pasakyti kaip tiksliai vadinasi lotinishkai ta raudonoji hortenzija Kaip tik turiu proga ja uzsakyti is amerikos
Kretingoj prie Norfos
QUOTE(crocus @ 2007 09 20, 20:44)
Kretingoj prie Norfos
aaaaaaaaaa toloka Bet vis arciau nei amirike
Šiandien aš ir ružavas išsikasiau ir susodinau į vazonus, nes kauke dažniausiai nušąla, o vienais metais uždengtas pelės nuskaptavo - rezultatas tas pats - žiedų nebuvo. Parsinešti man ne problema, nes vis tiek žiemą dalį šiltnamio šildom, tai antroj pusėj būna augalai, kurie bijo šalčių.
Srauniau, jei gali - parašyk abiejų pavadinimus.
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 16:17)
jau rezgu, plana chuligana
QUOTE(crocus @ 2007 09 20, 17:58)
tik idomu ar ji tikrai radona
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 20, 18:26)
O kol kas meška bus depiliuota
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 20, 21:10)
abiejų? Ten keturios skirtingos hortenzijos. tuoj surašysiu
Hydrangea serrata 'Shirofuji'
Hydrangea macrophylla 'FujiWaterFall'
Hydrangea arborescens 'Hayes Starburst'
Hydrangea macrophylla Hornli
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 20, 21:30)
abiejų? Ten keturios skirtingos hortenzijos. tuoj surašysiu
nebedek tu jau fotkiu, bo as jau nuo to grozio alpstu
QUOTE(rena @ 2007 09 20, 21:40)
nebedek tu jau fotkiu, bo as jau nuo to grozio alpstu
dar paskutinę surasiu ir daugiau nebedėsiu
Hydrangea macrophylla Angel Robe PP#10,439 - čia vazoninė.
Psio, daugiau nebedėsiu, nors dieną buvau ir daugiau gražių radus