Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

klausykit, mergaitės, sulaukiau svečių iš miško - darbuojasi kurmis, net gražu žiūrėt hihihi.gif Kiek pamenu, tai prekybos vietose siūlomos priemonės ne ką tepadeda. Gal ką pasiūlyt iš savos patirties galit? bigsmile.gif
Vakar jau norėjau jam į urvelį garstyčių sėklų pribert mastau.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 rugsėjo 2007 - 13:06
Laba diena,
turiu prasyma, o cia Matau susirinke tikros geliu myletojos ir zinoves, o as deja tik myletoja. anksciau isvis menkai ka auginau, bet paskutiniu metu ypac isikelus i nauja nama norisi pagrazinti aplinka. Prie laipteliu i valgomaji is svetaines esame pasidare du "Vazonus", tiksliau i grindis giliai ileistas "dezes- vazonus" pacio vazono nesimato - auga tarsi is grindu.Dabar ten auga viksvuolės. jos buvo tokios grazios kai augo kitoj vietoj, o dabar joms ten blogai ir aisku del ko. Ten truksta saules - siaures rytine pusė. Kažin ką galėčiau ten pasodinti - norėtusi iš didesniu augalu. Bet kad jiems nebutu butina daug sviesos (nors ten langai didziulei bet saulytes maza) ir kad galetu pakesti dregme, nes nera jokio nuleidimo vandenuko , t.y. nera kaip lekstutes po vazonu )
Labai dekinga busiu uz patarimus, nes jau negera ziureti i tas nuvargusias viksvuoles,o ir kitu taip pat nesinori numarinti, Aciu Gavau patarima auginti melsves arba paparcius, bet tos gelytes man nera pacios graziausios. Ar tikrai daugiau niekas ten neaugtu?
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 19, 10:24)
O pas tave konikos ne pietų pusėj? Kaip pavasarį, neapdegė?

Pietų pusėje, bet neapdegė. Pas mus vėjai nemaži, tik spėk laistyti. O aš dar jas ir patrešiu spygliuočių trašom mirksiukas.gif Dabar kai apipilta akmenukais - tai neblogai drėgmę laiko.
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 09 18, 18:29)
Rena,labai gražūs akmenys  thumbup.gif  Kur tokių galima įsigyti?

kokiu, tu smulkesniu ar tu dideliu g.gif
smulkesni berods is Jurbarko pirkom, o tie dideli is Seniu

QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 19:58)
tik as kazkaip isivaizdavau, kad tu tuos akmenis lyg i juosta apjungsi,

nugi as irgi tokia gudragalve buvau ir galvojau kad taip darysiu, tik pasiziurejau, kad tarp tu akmenu nesimatytu ropiu schmoll.gif verysad.gif as isdeliojus buvau, kazkas ni to schmoll.gif toks akcentas, kaip ir jokio, tarp akmenu kroku prikisau, o vat isorei biski geriau, eini takiuku ir matosi grozis bigsmile.gif

jergau, bet ka man reiks su tuo kalnu mastyt g.gif kaip ji apdailint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DALY @ 2007 09 19, 14:41)
i grindis giliai ileistas "dezes- vazonus"
nera jokio nuleidimo vandenuko

Cia jau blogiau, net nezinia kas augtu be nubegimo...

Panasiai kaip pricementuotos vazos kapuose, nepavogsi, bet ir vandens surugusio neispilsi.

Gal ka profes pasiulys?

Zinai, istatyk kita vazona su augalu i ta stacionaru. Kitko nesumastau....
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 19, 09:50)
Įkeliu buvusius vaizdus, pernai vasaros  mirksiukas.gif

nu grazu tas mulcas, tik kai pamastau kiek bdu poto su juo, tai ir prasideti nesinori schmoll.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 19, 10:19)
Kai kitą pavasarį pamatysiu prie kokių namų veją su pridygusiais krokais, tai bus aišku, kad tuos namus užpuolė supermamos virusas - dabar sergam krokų ir ropių liga, kas paskui? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerai, kad as i veja kroku neprikisau tongue.gif
Atsakyti
o tai kas cia per zole-kvietka g.gif
user posted image

o va mano kalnas doh.gif ziemos apmastymas g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 19, 12:07)

nagi nagi...ir kokios vietos pirkot? kiek mokejot? ot gyvenu ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
[quote=rena,2007 09 19, 15:07]

Aciu.Man tie dideli labai patinka.Gal reikes paciai kazka pakomponuot??
Turiu tik didelius plotus ir niekaip neapsisprendziu kaip daryt...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 19, 09:50)
Sutinku, mulčas spalvotas kaip koks parazitas, susijaukia su žole

O as galvoju, jei reikia, paravi, na ir kas, tegul pasimaiso tas mulcas su zeme, skaiciau kad vis tiek kas keli metai reikia papildyti, arba tegul jis sau sutrunyja.
Kazkaip gal lengviau paraveti toki smulku mulcia, nei zieves, nes jos juk kietos, ir jeigu uzpilsiu netycia ant kokiu kroku tai jie gal net neprasikals. Ar as neteisi?

Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 19, 10:43)
Ar kas nors pirkot gėles iš šito puslapio?

http://www.geles.biz...svogūniai.html

Kainos man patiko.  Pigiau ne iparduotuvėj ir tokios gražios  bigsmile.gif
MAne kaip pradedančia sudomino tie rinkiniai kur po 3 svogūniukus 11 rūšių  4u.gif

tokius rinkinius visada sudedamos nepaklausios veislės ir tik viena kokia rūšis įdomesnė sugundymui. Pati daug metų auginau svogūninius augalus todėl gerai žinau kaip yra daroma.
Papildyta:
QUOTE(DALY @ 2007 09 19, 14:41)
Laba diena,
turiu prasyma, o cia Matau susirinke tikros geliu myletojos ir zinoves, o as deja tik myletoja. anksciau isvis menkai ka auginau, bet paskutiniu metu ypac isikelus i nauja nama norisi pagrazinti aplinka. Prie laipteliu i valgomaji is svetaines esame pasidare du "Vazonus", tiksliau i grindis giliai ileistas "dezes- vazonus" pacio vazono nesimato - auga tarsi is grindu.Dabar ten auga viksvuolės. jos buvo tokios grazios kai augo kitoj vietoj, o dabar joms ten blogai ir aisku del ko. Ten truksta saules - siaures rytine pusė. Kažin ką galėčiau ten pasodinti - norėtusi iš didesniu augalu. Bet kad jiems nebutu butina daug sviesos (nors ten langai didziulei bet saulytes maza) ir kad galetu pakesti dregme, nes nera jokio nuleidimo vandenuko , t.y. nera kaip lekstutes po vazonu )
Labai dekinga busiu uz patarimus, nes jau negera ziureti i tas nuvargusias viksvuoles,o ir kitu taip pat nesinori numarinti, Aciu Gavau patarima auginti melsves arba paparcius,  bet tos gelytes man nera pacios graziausios. Ar tikrai daugiau niekas ten neaugtu?

Nagi sodink margalapį ajerą, jis mėgsta pavėsį, o vandens perteklius jam tik privalumas.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 09 19, 17:11)
o tai kas cia per zole-kvietka g.gif
user posted image

o va mano kalnas doh.gif ziemos apmastymas g.gif
user posted image

Tai gali būti molinija, bet panaši ir į vienmetę viksvą. Gerai apžiūrėk jei smilgų stiebai neturi bamblių, tada tai molinija. Nuotrukoje sunku įžiūrėt. O kalną daryk nuožulnesnį, bent vieną kraštą, nes labai dirbtinai atrodo.
Atsakyti
merginos, gal kuri žino, kada prie Mokytojų namų mugė nusimato? bigsmile.gif
Atsakyti