Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Dukra @ 2007 09 18, 12:39)
O kas cia tas ilgais lapais? Ir kokdel tu ji prieki sodinai, mano manymu tokius aukstesnius reikia toliau, jis paaugs ir nesimatys tavo groziu per ji  4u.gif

Tai balinio ajero margalapė forma "Variegatus". Jis turi augti derlingoj ir svarbiausiai drėgnoj vietoj. Jei buvo netinkamoj vietoj pasodintas, gal todėl ir blogai augo. Aš irgi pernai pasisodinau prie balos tokį - auga puikiai. thumbup.gif
Panašiais lapais būna ir margalapės viendienės. Jos tinka sodinti į gėlyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 18 rugsėjo 2007 - 22:57
QUOTE(Tina* @ 2007 09 18, 17:38)
Nusipirkau stai ka: http://www.vanbloem....ts/DETA-243.jpg
Ar neisals tie mazuciai svoguniukai perziem?  g.gif
Papildyta:

Čia margutės. Tikrai neiššals mirksiukas.gif O krokai vejoje gerai. Jų lapeliai pabus kol žolė paaugs. Galima labai ir neskubėti pirmą kartą nušienauti.
Atsakyti
Tina*, aš tokias margutes irgi tik vakar susodinau - kaimynė svogūnėlių "užfundijo" smile.gif Beje, sakė, kad šitos kai nužydi labai greitai prapuola lapai, t.y. nereikia žiūrėti į džiūstančius stagarus kaip tarkim tulpių kokių, sakė tiesiog nužydėję labai greit dingsta nuo žemės požymiai, kad čia kažkas buvo ir viskas
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2007 09 18, 18:58)
Pagaliau viska perskaičiau clap.gif
O skaičiau ir juokiausi iš savęs. Visos čia kai jau įsikuria namuose tai tik tada aplinka tvarkosi. O aš kaip visada ne iš to galo pradėjau  doh.gif  lotuliukas.gif  Prisipirkau mugėje gėlyčių, žaliajam centre su nuolaida, o apie namo statymą tik kitais metais tegalvojam. cool.gif  Ai, bent bus pavasarį savų žiedelių wub.gif
Papildyta:
Beje, o ne per vėlu pasisodinti pierį?

pierį tai sodink, dar ne per vėlu, tačiau apskritai jei planuojat pradėt statybas, tai ką sodinsi sodink kur pakraščiais, kur mažiausia tikimybė, kad bus žemė stumdoma, pilama ar kitaip judinama, nes kai statybinė technika pradės po sklypą stumdytis, tai jiems bus nė motais, kad tavo grožybės po ratais kliūva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 18, 12:07)
AČIŪ.   4u.gif
.....dabar pasodinus galvojau užpilti viską ta spalvota mulčia. Kaip manot ar taip galima, ar nereikės man tos mulčios nukasinėt pavasarį, kad netrugdytų dygt gelytėm?  g.gif

QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 18, 12:19)
......Tik spalvotas mulčias tai man labai nepatinka. Jis kaip šiukšlės, kurios nieko gero augalams neduoda. Geriau rinktis natūralų pušies žievės. Jis trūnydamas dar ir patręšia augaliukus. O papildyti reikia ir tą ir tą.  smile.gif

Sutinku, mulčas spalvotas kaip koks parazitas, susijaukia su žole, po to išrink kad nori doh.gif , o jei dar dviejų spalvų.... Turėjau geltonai rudą kompoziciją, tai po to vargau kol nuėmiau. Jų jau nebėra mirksiukas.gif
O naturalus žievių man patiko - aplink rododentrus, medelius, krūmus. thumbup.gif
Įkeliu buvusius vaizdus, pernai vasaros mirksiukas.gif

[attachmentid=112627]

[attachmentid=112628]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 19 rugsėjo 2007 - 08:50
thumbup.gif
QUOTE(zujka @ 2007 09 18, 18:58)
Pagaliau viska perskaičiau clap.gif
O skaičiau ir juokiausi iš savęs. Visos čia kai jau įsikuria namuose tai tik tada aplinka tvarkosi. O aš kaip visada ne iš to galo pradėjau  doh.gif  lotuliukas.gif  Prisipirkau mugėje gėlyčių, žaliajam centre su nuolaida, o apie namo statymą tik kitais metais tegalvojam. cool.gif  Ai, bent bus pavasarį savų žiedelių wub.gif
Papildyta:
Beje, o ne per vėlu pasisodinti pierį?

Vėlumo tai ne vėlu. Tik pierių atsparumas ax.gif ax.gif ax.gif . Žiemai pasirūpink juo kaip kokiu labai neatspariu rododendru. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 19, 09:50)
Sutinku, mulčas spalvotas kaip koks parazitas, susijaukia su žole, po to išrink kad nori  doh.gif , o jei dar dviejų spalvų.... Turėjau geltonai rudą kompoziciją, tai po to vargau kol nuėmiau. Jų jau nebėra  mirksiukas.gif
O naturalus žievių man patiko - aplink rododentrus, medelius, krūmus.  thumbup.gif
Įkeliu buvusius vaizdus, pernai vasaros  mirksiukas.gif

[attachmentid=112627]

[attachmentid=112628]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 19 rugsėjo 2007 - 09:08
Na gražu buvo kol šviežiai, po to žolytė sudygo, kontrastas su žaluma, bet po to... doh.gif šiukšlynas pavirto.... Ir dar, labai mėgsta katinai mulče ...hm hm hm ... mirksiukas.gif
Dabar prie Conikų vien akmenukai, pavasarį krokai išlys. O alpinariumas irgi pertvarkytas, tik foto nerandu...
Atsakyti
Kai kitą pavasarį pamatysiu prie kokių namų veją su pridygusiais krokais, tai bus aišku, kad tuos namus užpuolė supermamos virusas - dabar sergam krokų ir ropių liga, kas paskui? biggrin.gif
p.s. mano vyrelis tai nematė, kaip aš tuos svogūnus sukišau (net žymės neliko), tai jeigu išdygs pavasarį, ot jam bus siurprizas - gėlės pievoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors pirkot gėles iš šito puslapio?

http://www.geles.biz...svogūniai.html

Kainos man patiko. Pigiau ne iparduotuvėj ir tokios gražios bigsmile.gif
MAne kaip pradedančia sudomino tie rinkiniai kur po 3 svogūniukus 11 rūšių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaI: 19 rugsėjo 2007 - 09:44
norėjau iš to puslapėlio užsisakyt, tik, kad to ko norėjau, neparduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 19, 10:15)
Na gražu buvo kol šviežiai, po to žolytė sudygo, kontrastas su žaluma, bet po to...  doh.gif šiukšlynas pavirto.... Ir dar, labai mėgsta katinai mulče ...hm hm hm ...  mirksiukas.gif
Dabar prie Conikų vien akmenukai, pavasarį krokai išlys. O alpinariumas irgi pertvarkytas, tik foto nerandu...

O pas tave konikos ne pietų pusėj? Kaip pavasarį, neapdegė?

Ir aš jau prisipirkau Maximoj mažaūgių tulpyčių, narciziukų, krokų ir vilkdagių. Tik tų dvispalvių krokų nirkur neradau verysad.gif
Atsakyti
Išdykėle, Jolaxus,

dekui uz konsultacijas apie krokus ir margutes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 19, 10:19)
Kai kitą pavasarį pamatysiu prie kokių namų veją su pridygusiais krokais, tai bus aišku, kad tuos namus užpuolė supermamos virusas - dabar sergam krokų ir ropių liga, kas paskui? biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 19, 10:43)
Ar kas nors pirkot gėles iš šito puslapio?

http://www.geles.biz...svogūniai.html

Kainos man patiko.  Pigiau ne iparduotuvėj ir tokios gražios  bigsmile.gif
MAne kaip pradedančia sudomino tie rinkiniai kur po 3 svogūniukus 11 rūšių  4u.gif

Aš pirkau- šią vasarą svogūninių dar nesodinau, tik vilkdagius aš tai užsisakynėjau iš Antano(rojaus sodai) Tai mane jis nuo tų rinkinukų beveik atkalbėjo- dabar tiksliai neprisimenu kodėl- pora sakė kad neblogi- kiti.. na kaip ir paprastesnės veislės ten patenka- aš ėmiau pagal atskirus pavadinimus. Nemažai magaričių- rioe 5 svogūnų pridėjo po kokius 3-4 vaikus, prie 3 po 2 vien žo kolkas patenkinta- pažiūrėsiu kaip bus pavasarį biggrin.gif
Atsakyti