Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(rena @ 2007 09 18, 13:33)
doh.gif ot zioplas daiktas esu fool.gif nu juk esu blandinka tongue.gif
reiks praretint ax.gif

O kas cia tas ilgais lapais? Ir kokdel tu ji prieki sodinai, mano manymu tokius aukstesnius reikia toliau, jis paaugs ir nesimatys tavo groziu per ji 4u.gif
Atsakyti
rena, tu mums tik pasidemonstruok ir tuoj viską persodinėsi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 18, 13:39)
O kas cia tas ilgais lapais? Ir kokdel tu ji prieki sodinai, mano manymu tokius aukstesnius reikia toliau, jis paaugs ir nesimatys tavo groziu per ji  4u.gif

nzn, kas cia toks, cia man atveze ir liepe pasodint, siaip sunkiai prigyja doh.gif
jei prigys kita pavasari keliaus prie kalno, tai kolkas kaip ir netrukdo ax.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 09 18, 13:42)
rena, tu mums tik pasidemonstruok ir tuoj viską persodinėsi hihihi.gif

jau praretinau bigsmile.gif

nu zinokit kalna kaip ir suformavom, tai kai as pasiziuriu, tai man atrodo, kad vos ne visa kinietiska siena isejo unsure.gif doh.gif nu toks baisiai didelis atodo mastau.gif tiksliau ilgas rolleyes.gif
jei pasiseks is fotiko (pasitaisau is telefo), tai nufotkinsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 rugsėjo 2007 - 14:09
QUOTE(rena @ 2007 09 18, 14:37)
jei pasiseks is fotiko, tai nufotkinsiu tongue.gif

na aš irgi blondinka , bet .. hmm, paprastai žmonės ir fotografuoja fotoaparatais, nu fotikais blush2.gif Skaitau ir nesuprantu, kuo reikia iš tikrųjų fotografuoti mastau.gif

o tas ilgais lapais ir man patiko bigsmile.gif Jei nepamirši, būk draugė, pasiklausk pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 18 rugsėjo 2007 - 14:00
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 18, 14:44)
na aš irgi blondinka , bet .. hmm, paprastai žmonės ir fotografuoja fotoaparatais, nu fotikais  blush2.gif  Skaitau ir nesuprantu, kuo reikia iš tikrųjų fotografuoti  mastau.gif

o tas ilgais lapais ir man patiko  bigsmile.gif Jei nepamirši, būk draugė, pasiklausk pavadinimo  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif user posted image lotuliukas.gif
nu jau balsu pradejau zvengt, nu tikra blondine doh.gif norejau parasyti is telefo doh.gif doh.gif doh.gif

reiks paklaust, jei pats zinos kas tai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 09 17, 21:27)
sveikos mergaites  smile.gif gal galite man padeti siandien pastebejau kad ant mano gluosnio koto vienoj vietoj kazkokios ar musytes ar vabaliukai juodi,bijau kad prarasiu gluosni,pagelbekit,patarkit ka daryti  unsure.gif is anksto dekinga  4u.gif

Nepergyvenk, pas mane irgi ju pilna buvo vasaros vidury. Visas aplipes buvo.Nieko nedariau blush2.gif Palikau likimo valiai.Maciau pilna boruziu laipiojo sakelem, tai leidau joms juos valgyti rolleyes.gif Dabar nera nei vieno bigsmile.gif

QUOTE(rena @ 2007 09 18, 11:54)
cia as skundziaus blush2.gif ir kie ziurinejau poto, tai nu nera ant mano leteneliu schmoll.gif as su guminem S didziu darbštuojuos ax.gif

O as gavau S tongue.gif Istykruju superines pirstines.Retinom avietes,ir dar toki augaliuka su sygliai (nzn kaip vadinasi) tai niekur nesuplyso schmoll.gif thumbup.gif skalbenkoj skalbiu su darbiniais rubais, tai kaip naujos jau visa vasara bigsmile.gif
Pinigu svaistymas tiek guminiai, kad ir 1 lt kainuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 17, 23:00)
tai vat reik tiksliai zinoti, nes tada Lietuvoj uzsipirkciau - ir gryzciau namo, kaip kokia teroriste  ph34r.gif  gun_smilie.gif  lotuliukas.gif .

Lapai panašūs į ievos, gali dabar pūsti rundapu arba stipriai palieti druskos rūgštimi.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 12:02)
nu tai kiek tos druskos tokiems reikes doh.gif , gi aptverta, kazin ar pasiekciau apipilt.
Kazkada kazkur kazka skaiciau  blush2.gif  biggrin.gif , kad su rundapu stiprios konsistencijos, galima viska nutrucyt...

Gal dar kas patars, o planas tai "dega" - nezinau kada trucyt, ar kol dar su lapais, ar kai jau nebe labai  lotuliukas.gif ?

Tikrai ne, stipri koncentracija tik nudegins lapus ir viskas, geriau normalia koncentracija ir pavaryk kas tris dienas pora savaičių tai garantuotai nusprogs, o jei ne, tai pavasarį tik pumpuram skleidžiantis pakartok ir bus aut jiems.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 09 18, 13:33)
doh.gif ot zioplas daiktas esu fool.gif nu juk esu blandinka tongue.gif
reiks praretint ax.gif

O aš sakyčiau, kad viename plyšelyje palik vienos rūšies ropes, nes jos skirtingų dydžių bus ir skirtingai dauginsis, tai vienos kitas greit gali užgožti.
Atsakyti
Rena,labai gražūs akmenys thumbup.gif Kur tokių galima įsigyti?
Atsakyti
Nusipirkau stai ka: http://www.vanbloem....ts/DETA-243.jpg

Ar neisals tie mazuciai svoguniukai perziem? g.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2007 09 18, 11:16)
krokams patiks. ir per velena lengvai "prasikals". tik tau gali nepatikti, nes kad nupjauti veja-reikes laukti kol sunyks kroku lapai.  nuo zydejimo pradzios iki lapu sunykimo apytikriai praeina apie sesios savaites  smartass.gif  biggrin.gif

Bet juk pavasriniu geliu zydejimas neilgas, tai iskart ir nusienausiu. Ar jos dar turi su lapais kazkiek laiko pabut po zydejimo? O kas liecia zole, tai ji pavasariais irgi leciau auga. O as dar koncentruotai pasodinau. Na matysiu, ka as cia pridirbau pavasari. Svarbu sudygtu smile.gif
Atsakyti
Pagaliau viska perskaičiau clap.gif
O skaičiau ir juokiausi iš savęs. Visos čia kai jau įsikuria namuose tai tik tada aplinka tvarkosi. O aš kaip visada ne iš to galo pradėjau doh.gif lotuliukas.gif Prisipirkau mugėje gėlyčių, žaliajam centre su nuolaida, o apie namo statymą tik kitais metais tegalvojam. cool.gif Ai, bent bus pavasarį savų žiedelių wub.gif
Papildyta:
Beje, o ne per vėlu pasisodinti pierį?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 18, 13:37)
jau praretinau bigsmile.gif

nu va doh.gif , o as dar trigrasio nespejau ikist lotuliukas.gif ...
Ryte paziurejau tavo foto, ir nebespejau pasireikst (ismoviau miestan). Graziai tu ten padarei, tik as kazkaip isivaizdavau, kad tu tuos akmenis lyg i juosta apjungsi, bent jau as ne prie kiekvieno akmens atskirai kupsta ropiu sodinciau, bet is to kupsto kazkaip pratesciau (kaip siula is kamuolio lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) link sekancio akmens...nu bais gudriai parasiau - turetum suprast lotuliukas.gif .

QUOTE(Knifofija @ 2007 09 18, 16:54)
Lapai panašūs į ievos, gali dabar pūsti rundapu arba stipriai palieti druskos rūgštimi.
Papildyta:

Tikrai ne, stipri koncentracija tik nudegins lapus ir viskas, geriau normalia koncentracija ir pavaryk kas tris dienas pora savaičių tai garantuotai nusprogs, o jei ne, tai pavasarį tik pumpuram skleidžiantis pakartok ir bus aut jiems.
Papildyta:

Knifofija, su tavim niekada nesigincyciau..., ypac po tos vakarykstes kortadrenijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pasakyta - padaryta!
Aciu aciu aciu clap.gif , bandysiu ... ph34r.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 rugsėjo 2007 - 18:59
QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 19:58)
nu va  doh.gif , o as dar trigrasio nespejau ikist  lotuliukas.gif ...
Ryte paziurejau tavo foto, ir nebespejau pasireikst (ismoviau miestan). Graziai tu ten padarei, tik as kazkaip isivaizdavau, kad tu tuos akmenis lyg i juosta apjungsi, bent jau as ne prie kiekvieno akmens atskirai kupsta ropiu sodinciau, bet is to kupsto kazkaip pratesciau (kaip siula is kamuolio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) link sekancio akmens...nu bais gudriai parasiau - turetum suprast  lotuliukas.gif  .
Knifofija, su tavim niekada nesigincyciau..., ypac po tos vakarykstes kortadrenijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , pasakyta - padaryta!
Aciu aciu aciu  clap.gif , bandysiu ... ph34r.gif .

sekmės kuo didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti