Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(rena @ 2007 09 18, 10:51)
vida777, bandyk su druska tuos krumus ax.gif

nu tai kiek tos druskos tokiems reikes doh.gif , gi aptverta, kazin ar pasiekciau apipilt.
Kazkada kazkur kazka skaiciau blush2.gif biggrin.gif , kad su rundapu stiprios konsistencijos, galima viska nutrucyt...

Gal dar kas patars, o planas tai "dega" - nezinau kada trucyt, ar kol dar su lapais, ar kai jau nebe labai lotuliukas.gif ?
Atsakyti
hmm, vienaip ar kitaip liks stagarai, ar bus kas juos ištraukia?
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 18, 11:06)
hmm, vienaip ar kitaip liks stagarai, ar bus kas juos ištraukia?

gal kada kas istrauks ar nupjaus, nors didyn nebeuags, o dabar tai tuoj pas mus per tvora sulys bash.gif , geriau jau pliki stagarai stovi ax.gif , bent saules neuzstos.
Atsakyti
Sveikutės sodininkės 4u.gif

esu dar VISIŠKAI žalia sodininkė blush2.gif Sklypą turim jau senokai, bet tik dabar pabaigėm statybas ir galim pradėt formuot kažką jame. Rimtesnius darbus žadam pradėt pavasarį ( tai tvorų tvėrimas, laiptų darymas ( sklypas nelygus ir reikės laiptuoti) ir t.t. ) Bet šiemet labia norėjau sustvarkyt patvorį nuo kaimynų. Noriu ten pasadint pavasarį židinčių gėlyčių ir tujų.
Pavasarinukes gelytes ( narcizus, tulpes, krokus) jau reikia sodint, dabar, o kaip su tujom. Kada ištikrųjų jas reikia sodint? g.gif Radau ne vieną straipsnį apie tujas, bet neradau tikslių nurodymų, vienur minimas pavasaris kitur ruduo .... blink.gif
Gal galit patart nepatyrusiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 18, 12:20)
Sveikutės sodininkės  4u.gif

esu dar VISIŠKAI žalia sodininkė  blush2.gif  Sklypą turim jau senokai, bet tik dabar pabaigėm statybas ir galim pradėt formuot kažką jame. Rimtesnius darbus žadam pradėt pavasarį ( tai tvorų tvėrimas,  laiptų darymas ( sklypas nelygus ir reikės laiptuoti) ir t.t.  ) Bet šiemet labia norėjau sustvarkyt patvorį nuo kaimynų.  Noriu ten pasadint pavasarį židinčių gėlyčių ir tujų.
Pavasarinukes gelytes ( narcizus, tulpes, krokus) jau reikia sodint, dabar, o kaip su tujom. Kada ištikrųjų jas reikia sodint?  g.gif  Radau ne vieną straipsnį apie tujas, bet neradau tikslių nurodymų, vienur minimas pavasaris kitur ruduo ....  blink.gif
Gal galit patart nepatyrusiai  blush2.gif

Tujas geriausia sodinti dabar iki rugsėjo pabaigos.Kastos vėliau gali nespėti įsišaknyti.Kastas iš grunto- gausiai laistyti. Jei pirksite vazonėliuose- sodinti galima iki spalio vidurio.

Galima sodinti ir pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 09:39)
o kas visa kita - politika  lotuliukas.gif ?
As apie tave vakar taip galvojau, sakau siandien reiks skelbt i foruma paieska biggrin.gif . Cia tok metas uzejo - vienos batareikas pamete, kitos pacios pasimete..., ir ne tik laike... biggrin.gif . Jau sake kai prades mokslus eit...ir ziniom, ir patirtim dalinsis ax.gif , o cia va tau, su visam prapuolus buvo...
Ir dar viena zadejo - gimtadienio proga knyga dovanu gavus - cia mus apshviest, ir ta prapuole

visa kita - matematika, psichologija, kūno kultūra, anglų kalba, filosofija... vienžo, bendri dalykai.... agronomijos dėstytoja pirmą savaitę sumanė susirgt, o antrą savaitę tvarkėm jos kabinetą, daiktus rūšiavom. tai nulis žinių.... verysad.gif
Neturiu dar kuom dalintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 12:19)
gal kada kas istrauks ar nupjaus, nors didyn nebeuags, o dabar tai tuoj pas mus per tvora sulys  bash.gif , geriau jau pliki stagarai stovi  ax.gif , bent saules neuzstos.

tai varyk viskuo kas tik imanoma mirksiukas.gif padaryk druskos tirpala stipru ir paliek laikas nuo laiko mirksiukas.gif dar rondapu uzvaryk ant lapu, visos priemones neblogos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 18, 12:51)
Tujas geriausia sodinti dabar iki rugsėjo pabaigos.Kastos vėliau gali nespėti įsišaknyti.Kastas iš grunto- gausiai laistyti. Jei pirksite vazonėliuose- sodinti galima iki spalio vidurio.

Galima sodinti ir pavasarį.

AČIŪ. 4u.gif
Bandysiu spėt šiemet bigsmile.gif , nors manęs dar laukia nemažas gabalas dirvono doh.gif

Norėjau patvorį užsodint retokai tujom o tarp jų pavasarį žydinčiom gelytėm ( tulpėm, krokais, narcizais) O dabar pasodinus galvojau užpilti viską ta spalvota mulčia. Kaip manot ar taip galima, ar nereikės man tos mulčios nukasinėt pavasarį, kad netrugdytų dygt gelytėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 18, 13:07)
AČIŪ.  4u.gif
Bandysiu spėt šiemet  bigsmile.gif , nors manęs dar laukia nemažas gabalas dirvono  doh.gif
Norėjau patvorį užsodint retokai tujom o tarp jų pavasarį žydinčiom gelytėm ( tulpėm, krokais, narcizais) O dabar pasodinus galvojau užpilti viską ta spalvota mulčia. Kaip manot ar taip galima, ar nereikės man tos mulčios nukasinėt pavasarį, kad netrugdytų dygt gelytėm?  g.gif

Galima. Gėlytės - labai gražu. Tik spalvotas mulčias tai man labai nepatinka. Jis kaip šiukšlės, kurios nieko gero augalams neduoda. Geriau rinktis natūralų pušies žievės. Jis trūnydamas dar ir patręšia augaliukus. O papildyti reikia ir tą ir tą. smile.gif
Atsakyti
nu va:
na cia tu ropiu biski prie akmenu, o tarp akmenu islys pavasari krokai rolleyes.gif
user posted image

cia tarp gelyno ir amenu... tarp didziuju akmenu dar pavariau tu ropiu, ziuresim kas cia is ju gausis g.gif
user posted image

cia gal nelabai matos bet biski aiskiau kur cia tipo a'la tas gelynas, dar ten palei akmenis prikisau kroku ir tulpiu cool.gif
user posted image

na cia visai galima sakyt i akmenis suksau ropes, tik, ju nelabai ir matos doh.gif kazkaip man abejones kyla ar jos cia augs mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 rugsėjo 2007 - 12:29
QUOTE(rena @ 2007 09 18, 13:24)
nu va:
na cia tu ropi biski prie akmenu...

gražu bus, tik galėjai rečiau jas sodinti, nes dabar kai kur vaikučius leisti jau neberas vietos, lips per save biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 rugsėjo 2007 - 12:30
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 18, 13:29)
gražu bus, tik galėjai rečiau jas sodinti, nes dabar kai kur vaikučius leisti jau neberas vietos, lips per save biggrin.gif

doh.gif ot zioplas daiktas esu fool.gif nu juk esu blandinka tongue.gif
reiks praretint ax.gif
Atsakyti