Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Tina* @ 2007 09 18, 08:20)
Vakar isbandziau svoguneliu sodintuva...

na va, rekomendacijų sulaukėm, bus galima drąsiai pirktis sau tą stebuklą biggrin.gif

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 18, 08:40)
... nesusilaikiau - nusipirkau du krūmus vėlyvųjų šilauogių.... lotuliukas.gif

tik pasodink teisingai - esam aptarinėję ne taip seniai, gal praeitoj temoj, kad joms sveika izoliuoti sodinimo duobės kraštus, kitaip žemė greitai nusišarmina ir nerūgščioj prastai jos gyvena...

O aš vis prisimenu ir noriu padėkoti, tik neprisimenu kam ax.gif (Ju Ju, Tina*? g.gif ) už tai, kad vasaros pradžioj užrodė geras pirštines - tokias guomuotas, kur delnas ir pirštai iki vidurio užlieti guma, o viršus - audinys. thumbup.gif Liux daiktas thumbup.gif Nebenaudoju guminių, kurios praktiškai vienkartinės būdavo, nusipirkau tas gumuotas vasaros pradžioj ir kitam sezonui liks thumbup.gif Nei ranka šunta, nei plyšta taip greit. Rekomenduoju visiems, kam aktualu. Vyriui nupirkau bulvėms kasti kai pas tėvus važiavom, tai iš pradžių žioptelėjo, kai pasakiau, kad NET BEVEIK 6 Lt mokėjau lotuliukas.gif , bet kai padirbėjo su jom tai beveik išbučiavo mane, už tokią puikią darbo priemonę tongue.gif
va fotkė, kaip jos atrodo, jei kam apetitas pakils ir versit Senukus ieškodamos smile.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 rugsėjo 2007 - 08:24
taip taip-as irgi ne be forumo pagalbos ir svoguneliu sodintuva i(beja, dabar jie nukainuoti -2.99lt) r tokias pat pirstines nusipirkus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 21:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik dabar pamačiau nuotrauką. Bet tos kitos raudonos smilgos irgi labai gražios ir pas mus  thumbup.gif  auga Ir kiek žinau vietiniai augintojai jas ir augina. Ryt mamos paklausiu pavadinimo  ax.gif

blush2.gif pas mamą visgi Kortaderija rausva yra, tik žiemai iškasama ir parnešama į rūsį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 18, 09:46)
taip taip-as irgi ne be forumo pagalbos ir svoguneliu sodintuva i(beja, dabar jie nukainuoti -2.99lt) r tokias pat pirstines nusipirkus  thumbup.gif

As tai rinkaus tarp pigaus ir brangesnio, tai pasiemiau brangesni, nes ten skardos tvirtesnes. Ilgiau laikys taip sakant. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 09 18, 08:20)
Kazin ar krokams patiks vejoj augt? 

pasikartoju su savo klausimu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
as nors ir be patirties, bet kaip gera mokine atsakysiu smile.gif (mat skaitau sia tema jau seniai ir apie tai buvo kelis katus kalbeta , tai ismokau smile.gif ) : krokams patiks. ir per velena lengvai "prasikals". tik tau gali nepatikti, nes kad nupjauti veja-reikes laukti kol sunyks kroku lapai. nuo zydejimo pradzios iki lapu sunykimo apytikriai praeina apie sesios savaites smartass.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 17, 23:14)
Turiu hortenzija, auga ji kokius 5 m., bet labai prastai auga, vieta labai sauleta, tresiu, itariu zeme netinka  g.gif Anglijoje visos hortenzijos melynos, man taip grazu, bet kiek domejausi musu dirvos ne tokios rugscios ar kazkas panasau kad "musiskes" nepamelynuos.

savaime nepamelynuos...buna tokios trasos,kazkas panausaus kaip sitos
user posted image
arba cia dar merginos kalbejo galima gelezi surudyjusi koki po hortenzija uzkasti,turetu irgi padet...melynai dazyti galima tik raudonai ir rausvai zydincias,baltos - nemelynuoja
Atsakyti
aha, pritariu une'i wink.gif Buvo pas kaimyną vejoj vieniša geltona tulpė šalia obels, gražiai atrodė, bet šienavo veją ir jos neliko. Krokai kaip krokai, jie anksti išlenda, galima tuo metu ir nepjauti vejos, bet kaip narcizai, tulpės, hiacintai. Kentės svogūninės gėlės arba veja liks nenupjauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 18, 07:40)
va, dėl studijų, tai specialybės dalykų tik agronomija dar yra... nu ir gal piešimas dar įsiskaičiuoja.... g.gif

o kas visa kita - politika lotuliukas.gif ?
As apie tave vakar taip galvojau, sakau siandien reiks skelbt i foruma paieska biggrin.gif . Cia tok metas uzejo - vienos batareikas pamete, kitos pacios pasimete..., ir ne tik laike... biggrin.gif . Jau sake kai prades mokslus eit...ir ziniom, ir patirtim dalinsis ax.gif , o cia va tau, su visam prapuolus buvo...
Ir dar viena zadejo - gimtadienio proga knyga dovanu gavus - cia mus apshviest, ir ta prapuole lotuliukas.gif .

QUOTE(jolaxus @ 2007 09 18, 08:20)
va fotkė, kaip jos atrodo, jei kam apetitas pakils ir versit Senukus ieškodamos smile.gif :
user posted image

ui kokios geros pirstinaites biggrin.gif , kazin nuo rankos nekrenta, ta prasme ar priglunda (tokios kietos atrodo), bijau, kad su tokiom nesusigraibyciau, bet va prie akmenu tai gerai butu blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 rugsėjo 2007 - 10:40
QUOTE(vida777 @ 2007 09 18, 11:39)
...ui kokios geros pirstinaites biggrin.gif , kazin nuo rankos nekrenta, ta prasme ar priglunda (tokios kietos atrodo), bijau, kad su tokiom besusigraibyciau, bet va prie akmenu tai gerai butu  blush2.gif .

šitos tai iš kažkokio sintetinio tampraus audinio, tai man labai gerai priglunda. Tiesa, kai kalbėjom kadaise, tais smulkesnės mergiotės skundėsi, kad mažų dydžių neranda, bet mano letenai labai tinka L, tai aš nesiskundžiu smile.gif Tiesa, dar būna panašiai guma aplietos tokios plačios, medvilninės, kaip megztos, tokios, kaip su taškučiais gumuotos būna, tai va su tokiom tai tikrai manau būtų sudėtinga sugraibyt...
Atsakyti
blyn norejau daug ka pacituoti ir netas sprogo doh.gif

tai va:
vida777, bandyk su druska tuos krumus ax.gif

Tina*, krokams tai pieva patiks thumbup.gif tik vat pieva bus nepjauta, kol tavo narcizai ir tulpes zydes rolleyes.gif as narcizus i akmenis sukisau, o dabar mastau ar jie islys is akmenu g.gif nors dideliu sluoksniu neuzkroviau g.gif

kas cia dar...ai va pirstines ir manasis tokias turi, tai irgi vaiksto issisiepes lyg ausu hihihi.gif

na kai maziu paguldysiu pabandysiu is fotiko fotkes ideti, niekada nesu to darius gal pavyks ax.gif savo akmenis su ropem parodysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 18, 10:46)
Tiesa, dar būna panašiai guma aplietos tokios plačios, medvilninės,

ojei, tokiu pas mane pilnas garazas bigsmile.gif , reiks pabandyt, bet atrodo, kad vienos pirstines gali uztekt man abiem rankom sukist ax.gif , nors gumines nesioju M.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 18, 11:46)
šitos tai iš kažkokio sintetinio tampraus audinio, tai man labai gerai priglunda. Tiesa, kai kalbėjom kadaise, tais smulkesnės mergiotės skundėsi, kad mažų dydžių neranda, bet mano letenai labai tinka L, tai aš nesiskundžiu smile.gif Tiesa, dar būna panašiai guma aplietos tokios plačios, medvilninės, kaip megztos, tokios, kaip su taškučiais gumuotos būna, tai va su tokiom tai tikrai manau būtų sudėtinga sugraibyt...

cia as skundziaus blush2.gif ir kie ziurinejau poto, tai nu nera ant mano leteneliu schmoll.gif as su guminem S didziu darbštuojuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 rugsėjo 2007 - 10:55