Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 15:34)
Viržių būna ir kambarinių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o kokius tu sodinai. Yra rūšių, kur ir lauke puikiai auga.

Sodinau tai tikrai ne kambarinius, o pirkau iš Zapyškio medelyno, tikslių pavadinimų nepasakysiu. Nu jei lauke puikiai auga, tai gal čia šuniuko darbas. O gal galit ką konkretaus iš viržių rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 17, 15:25)

bigsmile.gif cia taviske tokia faina,mano svajone kada nors tokia turet,bet matyt jau reikia didesne pirkt,nes nusipirkau visai mazyte pora metu puode auginau ir nudvese unsure.gif gal man reikejo iskart ja i zeme sodint g.gif va nesenai turgeli maciau jau didoka ir gana nebrangiai,bet nebuvo kaip jos parsigabent ax.gif

Papildyta:
mastau.gif virziai - ar cia apie tokius augaliukus kalbat
http://www.helmers.d...rls_gruppe2.jpg
Atsakyti
tai tik ismislas kataloguose, ir visos vistiek buna baltos.

NESAMONE, kai buvau Tunise, savo akim maciau vienoj vietoj baltas ir rozines augant. Tad buna tikrai smile.gif Namie dar foto turiu.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 09 17, 15:03)
bigsmile.gif cia taviske tokia faina,mano svajone kada nors tokia turet,bet matyt jau reikia didesne pirkt,nes nusipirkau visai mazyte pora metu puode auginau ir nudvese  unsure.gif gal man reikejo iskart ja i zeme sodint  g.gif va nesenai turgeli maciau jau didoka ir gana nebrangiai,bet nebuvo kaip jos parsigabent  ax.gif

ne maniske ax.gif , mano dar nezydi, pasisodinau pernai uz eura toki nupiepusi stiebeli - pas mane gi visi augalai auga eksperimentinem salygom - siemet kad subujojo toks kelmas, tik ziedu dar nera. Jos auga sausai ir atokaitoj (as gi renos drauge - kad tik kuo maziau prieziuros... blush2.gif ), o ta kita ikisau vos ne i duobe, tai ir prigere verysad.gif .
As asmeniskai tu ruzavu tai nesu niekur macius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 rugsėjo 2007 - 15:15
Jei nepamirsiu - tikrai foto ikelsiu.
Papildyta:
Va ir Internete yra:
http://www.gartencen...aderia-rosa.jpg
http://image01.otto....mata/317779.jpg
http://reinhard-hamk...en/pampas2.jpeg
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 17, 15:42)
Taigi esu irasius i augalu sarasa tavo "kalnui" ir sita grozi  tongue.gif .

na tai as to sarasiuko dar ne viska apziurejau blush2.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 09 17, 16:21)
Jei nepamirsiu - tikrai foto ikelsiu.

jei pamirsi mes tau priminsim mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
va sicia graziai atrodo, bet tokius ruzavus as nebuvau macius schmoll.gif
Atsakyti
tai bent groziu pridejot wub.gif wub.gif

vida777, labai grazi tavo kompozicija thumbup.gif

dar trumpam sugriztant i muge ax.gif : nusipirkau velyviu svoguneliu.dauguma zydintys, mokejau po 3lt/vnt. siandien eidama pro laisves aleja uzejau i geliu parduotuve-taip atrodantys- po 1lt/vnt blink.gif blyn taip nemazai pirkau tai suma tikrai nebloga gavosi sad.gif nors tik tiek neabydna, kad pirkau is senos mociutes, tai nors jai piuso padariau smile.gif
Papildyta:
tai bent groziu pridejot wub.gif wub.gif

vida777, labai grazi tavo kompozicija thumbup.gif

dar trumpam sugriztant i muge ax.gif : nusipirkau velyviu svoguneliu.dauguma zydintys, mokejau po 3lt/vnt. siandien eidama pro laisves aleja uzejau i geliu parduotuve-taip atrodantys- po 1lt/vnt blink.gif blyn taip nemazai pirkau tai suma tikrai nebloga gavosi sad.gif nors tik tiek neabydna, kad pirkau is senos mociutes, tai nors jai piuso padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 17, 14:51)
mano pernykshte kompozicija. Chrizantemai tik pavariau zydincioms gelems trashu, tai uzteko iki naujametiniu dekoraciju  biggrin.gif ...

user posted image

cia - shiumetine, itariu, kad irgi iki Kaledu uzteks tongue.gif :

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 09 17, 13:17)
ka as cia per augaliuka nusipirkau,nu patiko ir pirkau ax.gif gal kuri pazistat kas tai
user posted image
Papildyta:
jokios lenteles su pavadinimu nebuvo

99 % ad tai karpažolė. Nulaušk lapelį ir jei bėga pietas, tada tikrai karpažolė.
Papildyta:
Mergaites, gal kuri zinot, situ viksvu ( Argentinine kortaderija - "Cortaderia selloana") -  Melodi pasitaisyk shitos zoles pavadinima, jei nusirasei is mano ankstesnio posto, jau liezuvis pinasi matyt nuo to rashymo lotuliukas.gif - ar yra realiai ir rozines spalvos, nes man vienas diedas / gelininkas turgely isaiskino, kad tokiu nera, tai tik ismislas kataloguose, ir visos vistiek buna baltos. Pernai nusipirkau abi, ir lyg tycia, ta vadinama ruzavoji eme ir nusprogo, tiksliau - prigere. Tai nezinau dabar, bandyt vel pirkt, ar ne g.gif ?

user posted image

O cia tas pelevirkshtis, kur Knifofija prigasdino su baisingom shaknim lotuliukas.gif , noriu, bet sedziu dantis sukandus. Ziuresiu, kaip jis veliau rudeni atrodys - gal nebenoresiu  ax.gif , dabar tai grazus...

user posted image

Rausva kortaderija yra iš tikrųjų, tik visa bėda, kad jos nežiemoja, auginti reikia kaip terasinį augalą, žiemai įnešant į patalpą.
Šitas pelėvirkštis ne toks baisus, bet vistiek einantis šaknimis. Jei pasodinai, tai jokiu būdu nejudink iš vietos, o pajudinsi, tai atžalos keliaus .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 17, 17:02)
Rausva kortaderija yra iš tikrųjų, tik visa bėda, kad jos nežiemoja, auginti reikia kaip terasinį augalą, žiemai įnešant į patalpą.
Šitas pelėvirkštis ne toks baisus, bet vistiek einantis šaknimis. Jei pasodinai, tai jokiu būdu nejudink iš vietos, o pajudinsi, tai atžalos keliaus .

nu kad pas mus irgi tu salciu buna, ir iki - 20 laipsniu kartais, bet pas kaimyne salia nera nei karto issalusi, po vienos saltos ziemos pamenu, tikrai atzele, nors niekada nedengiame visiskai g.gif .
Knifofija, a tai baisuokliskasis pelevirkstis yra tas, kur labai dideliais lapais?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 17, 18:27)
nu kad pas mus irgi tu salciu buna, ir iki - 20 laipsniu kartais, bet pas kaimyne salia nera nei karto issalusi, po vienos saltos ziemos pamenu, tikrai atzele, nors niekada nedengiame visiskai  g.gif .
Knifofija, a tai baisuokliskasis pelevirkstis yra tas, kur labai dideliais lapais?

Tos raudonos smilgos pas mano mamą puikiai auga ir pas kaimynus ax.gif , tik neatsimenu pavadinimo. ax.gif o vazone aišku galėjo iššalti.
Atsakyti
O kur tu smilu galima butu nusipirkti? g.gif suzaveta doh.gif Man labai grazios ir baltos, o raudonos tai ne tas zodis. Jei kaskur matet pardavime pasakykite plyz mirksiukas.gif
Atsakyti