Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 09:14)
Nežinau, reiktų pasiskambint. Bet Žalajam rojuj tikrai pigiau. ...

anie du kainoraščių neskelbia, tai neaišku kokia kaina, bet pasižiūrėjau mano pamėgtame Pailgės medelyne, tai ten kainoraštyje nurodo, kad 3 l talpos vazone, 0,4 m aukščio ši gortenzija parduodama už 8 Lt
Beje, Pailgės medelynas deklaruoja, kad pas juos viskas užauginta Lietuvoje, tad mažiau rizikos, kad augalas bus mažiau atsparus mūsų sąlygoms. Kiek esu pas juos pirkusi, tai tikrai viskas be priekaištų gyvena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 17 rugsėjo 2007 - 08:27
Merginos, gal galit apssviesti tamsuole blush2.gif . Jau ne pirmas ruduo varvinu seile, kaip man grazu, bet nezinau kas tai. Toks paprastas augalas, kuris rudeni "susilaukia" tokiu graziu, ryskiai oranziniu burbulu. Labai dekoratyvus tie "burbulai"(net nezinau, kas tai: ziedai, vaisiai ar dar kazkas kt. ax.gif ) , moterys daznai jais papuosia interjera. Zodziu, gal galit ivardinti "taji anaji"???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 17 rugsėjo 2007 - 08:33
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 16, 18:30)

nesinervinti, tik tai nesinervinti  bigsmile.gif Svarbu iki pavasario atrastum batarkes  bigsmile.gif Tada jau turėsi pasirodyti visą savo sukurtą/pridirbtą grožį  bigsmile.gif

na iki pavasario jei nerasiu, tai teks pirkti nauja doh.gif
reikia pabandyti pafotkinti su telefu g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 16, 18:58)
dziaukis kad tik batarke, mes antra diena ieskom pultelio su rakteliu nuo mano masinos mad.gif  doh.gif Vaikas rodo, kad i zaislu deze padejo, mes jau ta deze 100 kart perziurejom  verysad.gif

jooooooooo, irgi nepyragai schmoll.gif

na zo prisiskaiciau as apie tas hortenzijas, ir as uzsimaniau ax.gif tik kolkas net neturiu kur ju sodint schmoll.gif dabar formuojam kalniuka, bus juoda zeme ir noriu kazko zydincio, bet ten visa diena saule hortenzija su rododendru atpuola, o gal mastau kvietku kokiu pasisodinti g.gif ai nu dar turiu visa ziema pamastymams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 09 17, 09:32)
Merginos, gal galit apssviesti tamsuole  blush2.gif . Jau ne pirmas ruduo varvinu seile, kaip man grazu, bet nezinau kas tai. Toks paprastas augalas, kuris rudeni "susilaukia" tokiu graziu, ryskiai oranziniu burbulu. Labai dekoratyvus tie "burbulai"(net nezinau, kas tai: ziedai, vaisiai ar dar kazkas kt.  ax.gif ) , moterys daznai jais papuosia  interjera.  Zodziu, gal galit ivardinti "taji anaji"???

gal tai dumplūnė arba liaudyje dar vadinamas dumplainis
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 09:35)
na zo prisiskaiciau as apie tas hortenzijas, ir as uzsimaniau ax.gif tik kolkas net neturiu kur ju sodint schmoll.gif dabar formuojam kalniuka, bus juoda zeme ir noriu kazko zydincio, bet ten visa diena saule hortenzija su rododendru atpuola, o gal mastau kvietku kokiu pasisodinti g.gif ai nu dar turiu visa ziema pamastymams ax.gif

pala pala, tuoj pradėsiu kasantram post'e minėt putiną "Roseum" ir šio užsimanysi. Va kaip atrodo jo žiedynas wub.gif
user posted image
Klausykis, o netingėsi tos juodos žemės ravėt? Vėjas piktžolių sėklų užneš ar kažkaip apsaugosit. mastau.gif
Omoroka 38, Žalioj stotelėj smile.gif

Ai, tiesa, dar toks klausimas iškilo. Kaimynas vis mini kažkokį augalą - gulbiną. Lig ir girdėtas pavadinimas, bet kaip jis atrodo, nerandu internete. Gal čia tik liaudiškas pavadinimas ir yra koks kitas, dažniau vartojamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 17 rugsėjo 2007 - 08:57
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 17, 09:50)
pala pala, tuoj pradėsiu kasantram post'e minėt putiną "Roseum" ir šio užsimanysi.

Klausykis, o netingėsi tos juodos žemės ravėt? Vėjas piktžolių sėklų užneš ar kažkaip apsaugosit.  mastau.gif

Ai, tiesa, dar toks klausimas iškilo. Kaimynas vis mini kažkokį augalą - gulbiną. Lig ir girdėtas pavadinimas, bet kaip jis atrodo, nerandu internete. Gal čia tik liaudiškas pavadinimas ir yra koks kitas, dažniau vartojamas?

na MB sake norek kiek nori, nedraudziu, bet manau tuos norus su laiku galima patenkinti tongue.gif tik, kad sodinti butu kur lotuliukas.gif

o ta juoda zeme su rondapu mirksiukas.gif o kartais gal ir paravet bus naudinga rolleyes.gif
o siai juk zole napsodinsi g.gif kaip ja ten pjaut poto reikes, o siaip dar manau gal kokiom samanom biski apsodint, na kazka komponuot, dar galima "ropiu" uzvaryt, dar kokia sale pusi kalnine, dar kazko sliauziancio (viena paleisti sliausti, o is kito formuoti bonsa) ir vat kazko zydincio, na zo reikia dar pamastyti smile.gif

pavadinimas ir man lyg ir girdetas g.gif bet cia matyt liaudiskas pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 10:11)
na MB sake norek kiek nori, nedraudziu, bet manau tuos norus su laiku galima patenkinti tongue.gif tik, kad sodinti butu kur  lotuliukas.gif

o ta juoda zeme su rondapu mirksiukas.gif o kartais gal ir paravet bus naudinga rolleyes.gif
o siai juk zole napsodinsi g.gif kaip ja ten pjaut poto reikes, o siaip dar manau gal kokiom samanom biski apsodint, na kazka komponuot, dar galima "ropiu" uzvaryt, dar kokia sale pusi kalnine, dar kazko sliauziancio (viena paleisti sliausti, o is kito formuoti bonsa) ir vat kazko zydincio, na zo reikia dar pamastyti smile.gif

pavadinimas ir man lyg ir girdetas g.gif bet cia matyt liaudiskas pavadinimas g.gif

thumbup.gif Tik samanos saulėje neauga lotuliukas.gif , ropės thumbup.gif , o kalninė paprasta pušis bus per didelė verysad.gif , bet yra labai gražių mažaūgių pušelių thumbup.gif . Kadagių irgi visokiausių, o šalia įv. alpinariuminės gėlytės thumbup.gif . Tik, jei gėlyčių bus labai daug bus daug ravėjimo verysad.gif . Gėlytes geriausia susirinkti taip, kad jos paeiliui žydėtų visą vasarą ir tik papildytų sumedėjusius augalus. Tada bus ir vaizdelis geras ir priežiūros ne per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 17, 09:36)

Sitas, sitas clap.gif Aciu, Jolaxus notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 16, 20:08)
Jei ji vazone, nesk vidun, jei pasodinta dirvoje, palik ramybėj ir uždenk tik tada, kai žemė įšals.

Na ja gavo sunelis pirmo gimtadienio proga balandi, poto kai buvo galima , persodinau ja i lauka. Tai taip ir auga.Lauke atsigavo.Nes namuose baisiai vargo unsure.gif Noreciau ja ishsaugoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 16, 22:18)
Ziuriu vedrynu dabar yra pirkt. Bet jau tokie dziuvesiukai tos saknytes. Kazin ar jos gyvos?  g.gif Ir aplamai kokia jusu nuomone apie juos? Ar lepus, kokiu salygu reikia, ar grazus ziedai naturoj?

Negi niekas niekada neaugino? blink.gif

O ar buna zemaugiu keniu? Jie man irgi labai labai.
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 10:21)
thumbup.gif Tik samanos saulėje neauga lotuliukas.gif , ropės thumbup.gif , o kalninė paprasta pušis bus per didelė  verysad.gif , bet yra labai gražių mažaūgių pušelių  thumbup.gif . Kadagių irgi visokiausių, o šalia įv. alpinariuminės gėlytės  thumbup.gif . Tik, jei gėlyčių bus labai daug bus daug ravėjimo  verysad.gif . Gėlytes geriausia susirinkti taip, kad jos paeiliui žydėtų visą vasarą ir tik papildytų sumedėjusius augalus. Tada bus ir vaizdelis geras ir priežiūros ne per daug  mirksiukas.gif

o kalnine esu irgi pasisodinus ta is didesniu pas save vidury kieme, tai ji aisku dar nedidele, bet bandysiu ja formuot ir neleisiu didelei augt g.gif ziuresim kas cia man gausis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 17, 10:49)
Negi niekas niekada neaugino?  blink.gif

O ar buna zemaugiu keniu? Jie man irgi labai labai.

Vėdrynų neauginu verysad.gif , tik iš principo jei šaknys apdžiūvę verysad.gif

O kėniai žemaūgiai - jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kai nufotografuosiu įmesiu fotkių mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 10:51)
o kalnine  esu irgi pasisodinus ta is didesniu pas save vidury kieme, tai ji aisku dar nedidele, bet bandysiu ja formuot ir neleisiu didelei augt g.gif ziuresim kas cia man gausis tongue.gif

Jei kiekvienais metais formuosi, tai gerai gausis thumbup.gif
Atsakyti