Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 16, 19:17)
kadangi čia vieša paslaptis, tai pasidalinsiu - tie katinai yra Seniuose wink.gif

ania bigsmile.gif kai niekada nereikėjo, tai ir nesidomėjau blush2.gif būtinai pasižiūrėsiu mirksiukas.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 16, 20:17)
kadangi čia vieša paslaptis, tai pasidalinsiu - tie katinai yra Seniuose wink.gif

kaip tik šiandien jų ieškojau Vilniaus Ukmergės g. senukuose ir paaiškėjo, kad jų nėra.... verysad.gif matyt supermamos tą nuotrauką pamačiusios išpirko lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu vedrynu dabar yra pirkt. Bet jau tokie dziuvesiukai tos saknytes. Kazin ar jos gyvos? g.gif Ir aplamai kokia jusu nuomone apie juos? Ar lepus, kokiu salygu reikia, ar grazus ziedai naturoj?
Atsakyti

O koooki as sidabrini keni nusiziurejau wub.gif wub.gif wub.gif - kvapusis kenis "Glauca" (Abies procera "Glauca") - pasaka. Kokio pusmetrio aukscio - 20 €, kazin daug uz toki maziuka? Tikrai pirksiu, kai jau zinosiu kur sodint (jis atrodo auga ne didelis g.gif ), gal tik kur didesni uzrasiu.

Laba diena, už Abies procera Glauca 50cm čia vidutinė kaina. Gali pasiieškot mažesnių, jie būna nuo 40 Lt (jie neblogai auga), o jei reiks didesnio parašyk į až, parašysiu kur gauti mirksiukas.gif Tik kėnių būna daug gražesnių. Glauca - standartinis asortimentas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 16, 21:55)
Laba diena, už Abies procera Glauca 50cm čia vidutinė kaina. Gali pasiieškot mažesnių, jie būna nuo 40 Lt (jie neblogai auga), o jei reiks didesnio parašyk į až, parašysiu kur gauti  mirksiukas.gif  Tik kėnių būna daug gražesnių. Glauca - standartinis asortimentas  mirksiukas.gif

na, jei yra ir dar grazesniu, tai as suzaveta wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 23:20)
....Aš sau įsigijau hortenziją "grandiflora" (kažin, kieno įtaka?  g.gif ...

va kalbant apie įtaką, tai tikrai kaltų ieškoti toli nereikia - aš tai "grandiflorai" irgi mintyse jau ieškau vietos, gal iki pavasario ir surasiu biggrin.gif
o "Soltroj" esu buvusi, tikrai verta apsilankyti, netgi jei ne prikti, tai bent realybėje palyginti gausybę augalų, kas kaip atrodo, kad vėliau galėtum pasirinkti ir susidėlioti savo idėjas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 17, 08:42)
va kalbant apie įtaką, tai tikrai kaltų ieškoti toli nereikia  - aš tai "grandiflorai" irgi mintyse jau ieškau vietos, gal iki pavasario ir surasiu biggrin.gif
o "Soltroj" esu buvusi, tikrai verta apsilankyti, netgi jei ne prikti, tai bent realybėje palyginti gausybę augalų, kas kaip atrodo, kad vėliau galėtum pasirinkti ir susidėlioti savo idėjas thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na nebūtinai tiek pinigų Soltroj reikia palikti. Gerų augaliukų galima rasti ir kitose aikštelšse Vilniuje Žaliasis rojus thumbup.gif

O hortenzija grandiflora thumbup.gif , geriausiai auga pavėsyje ir pusiau pavėsyje, o jei dar už jos tamsus fonas bigsmile.gif gražu šalia pasodinti bet kokios rūšies rododendrą, tada jis žydėtų pavasarį, o grandiflora vasarą ( ir tam ir tam reikia rūgštaus substrato ax.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 09:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na nebūtinai tiek pinigų Soltroj reikia palikti. Gerų augaliukų galima rasti ir kitose aikštelšse Vilniuje Žaliasis rojus  thumbup.gif

o kiek ji kainuoja Soltroj ir kiek Jūsų minėtoj aikštelėj?
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 09 17, 09:01)
...O hortenzija grandiflora  thumbup.gif , geriausiai auga pavėsyje ir pusiau pavėsyje, o jei dar už jos tamsus fonas  bigsmile.gif  gražu šalia pasodinti bet kokios rūšies rododendrą, tada jis žydėtų pavasarį, o grandiflora vasarą ( ir tam ir tam reikia rūgštaus substrato ax.gif ) thumbup.gif

va kokia puiki mintis thumbup.gif kaip tik šiemet šiaurės rytinėje pusėje esu pasisodinusi rododendrą, gal tikrai jam į kompaniją šitą hortenziją parūpinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 17, 09:08)
o kiek ji kainuoja Soltroj ir kiek Jūsų minėtoj aikštelėj?

Nežinau, reiktų pasiskambint. Bet Žalajam rojuj tikrai pigiau. Be to importinius augaliukus geriau pirkti pavasarį, nes augintojai juos augindami deda maximum trąšų ir paskui jie būna nelabai atsparūs per žiemą verysad.gif . O dar jei žiema pasitaiko šalta verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 17, 09:09)
va kokia puiki mintis thumbup.gif kaip tik šiemet šiaurės rytinėje pusėje esu pasisodinusi rododendrą, gal tikrai jam į kompaniją šitą hortenziją parūpinti bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 17, 09:09)
<...> gal tikrai jam į kompaniją šitą hortenziją parūpinti bigsmile.gif

manoji taip pat šalia rododendrų auga flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 17, 09:14)
manoji taip pat šalia rododendrų auga  flirt.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 19:02)
user posted image
Ar daugiau niekas tokių nepirko? Nejau tik mane sužavėjo dvispalviai krokai?  unsure.gif

Ir aš dar tokių nebuvau mačiusi ax.gif Sužavėta bigsmile.gif O kur jų galima nusipirkti?
Atsakyti