Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Parazituke @ 2007 09 14, 17:27)
Sveikos sodininkes  4u.gif
Patarkite man naujokei - kokiame gylyje geriausia susodinti krokus ir narcizus, o tai pernai ka susodinau, niekas neisdygo  verysad.gif  Siemet bandysiu dar karta, bet noriu jusu pagalbos  4u.gif

Buvo kaltas ne sodinimo gylis, nes mano krokai jau daug metų nepersodinti, tai pavasarį randu kai kuriuos svogūnėlius visai dirvos paviršiuje ir žydinčius, kai kurie būna įsirausę gana giliai - taip daryti nereikia, čia blogas pavyzdys lotuliukas.gif Šiemet iškasiau ir persodinau.
Iš tikrųjų svogūninių gėlių sodinimo gylis priklauso nuo svogūnėlių dydžio: sodinama trijų svogūnėlių gylyje.
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 10:12)
Soltra netoli Trakų - medelyno psl  4u.gif

Ačiū aciuks.gif dovana jau iš ten parvyko thumbup.gif ir ne tik tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2007 09 14, 11:06)
Manau reiks palaukti iki pavasario ir įsigyti krūmelį, o dėl sportinio intereso pamėginsiu ir pati pasidauginti smile.gif

Aš irgi taip darau thumbup.gif Iš manęs juokiasi, kad tikriausiai ir sausą šiaudą radusi į žemę kišu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 22:21)

Ačiū  aciuks.gif  dovana jau iš ten parvyko  thumbup.gif  ir ne tik  tongue.gif

na na, pasakokis, ką pirkot ir kaip ten su pasirinkimu, žodžiu, labai interesna pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 11:12)
Išdykėle, turiu kampe sklypo forsythia ir norėčiau šiek tiek praplatinti krūmą. Jei pavasarį prilenkčiau keletą šakelių, praplatinčiau taip krūmuką?

Tikrai praplatinsi mirksiukas.gif Senesnių krūmų pačios šakos išauga ilgos, ir pasiekę žemę, įsišaknija.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 14, 11:20)
Kai rasi ta stebukla - dovana, nufotkink, ka ten grazaus busit nupirke tongue.gif .

Gerai, ryt nufotkinsiu. Nesakau, kad stebuklas, bet aš sutikčiau tokias dovanas gauti blush2.gif Būtų kaip tam krokodilui Genai ar Kūlverstukui - gaila, kad gimtadienis tik kartą metuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 21:25)
na na, pasakokis, ką pirkot ir kaip ten su pasirinkimu, žodžiu, labai interesna pasidarė  bigsmile.gif

Aš pati nebuvau schmoll.gif dalyvavau tik telefonu. Vaikai grįždami iš Vilniaus užsuko, bet buvo sužavėti augalų pasirinkimu ir įvairove. Pasirodo, ten yra labai daug mano norimų augalų, tik sponsoriaus reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš sau įsigijau hortenziją "grandiflora" (kažin, kieno įtaka? g.gif ), vaikai nusipirko į stiebą įskiepytą raudonais lapais alyvą (sakė labai stipriai kvepės), o dovanų - kėnį ir pušį - ryt nufotkinsiu. Jau jeigu net vaikai sakė, kad tik pinigų daug daug reikia... vadinasi, patiko. Dabar ir aš užsiplieskiau nuvykti.
Atsakyti
rudeninis papuosimas prie duru 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sakiau gi vyrui , kad vakar reikejo vaziuoti i muge umn.gif O jis, ne ne..geriau is ryto - sestadieni. Stai tau ir sestadienis, pila kaip is kibiro mad.gif
Atsakyti
vat mane irgi piktis ima doh.gif taip suplanuota viskas buvo, o dabar...

ar zinot-knifofija ir sekmadieni bus ?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 15, 11:45)
vat mane irgi piktis ima  doh.gif  taip suplanuota viskas buvo, o dabar...

ar zinot-knifofija ir sekmadieni bus ?

Lygtais bus g.gif Berods sake, tik sekmadieni parduos ta savo atpazinimo zenkla hihihi.gif knifofijos krumeli ax.gif
Atsakyti
visada taip, kai savaitgalis tai blogas oras doh.gif o pirmadieni iki 19 laipsniu zada... g.gif
Atsakyti
Nu uzsipirkau as kroku..ir tu..snieguoliu smile.gif tai pasakykit, ar tikrai galiu i veja tiesiai kist ir ta veja uzdengt g.gif Pavasari pralys pro velena? g.gif
Atsakyti
Siandien buvom visa seima parodoj, pataikem ant to lietaus doh.gif , bet per ta laika palapinej prabuvom, o po to vel saule, prisipirkau augaliuku wub.gif
Bet jau balos unsure.gif , gerai kad vaikai su botais buvo biggrin.gif
Knifonia dar yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 15, 11:48)
Lygtais bus  g.gif Berods sake, tik sekmadieni parduos ta savo atpazinimo zenkla hihihi.gif knifofijos krumeli  ax.gif

Stoviu kaip Maryte Melninkaite, o pasiteisinti kodel knifofijos neparduodu, turiu kozne kas antram, ryt neisturesiu, parduosiu, kad nereiketu namo tempt. ka priraset neskaiciau, namie perskaitysiu, bo cia internetas, nusisaut reikia, 5 min kol uzkrauna, o mano kantrybe ne gelezine po keturiu dienu , durnyno. Bo organizavo vokieciai, tai susikalbet neina, kaip avinai kokie uzsispyre. Patys nieko nezino, neismano nei bieso tik aliuka maukia ir gagena savo zasinu kalba.
Paguodzia tik tiek, kad lietaus ryt nezada, butume siandien namo isvare, bet bauda uz tuscia stenda 1000Lt. tai kentesiu iki paskutines min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 15 rugsėjo 2007 - 17:47