Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Norima @ 2007 09 14, 13:10)
Mes dar bute gyvenam, į namą tik žiemą kelsimės, tai neišeis į vazonus dabar schmoll.gif Tai pavasarį pasodinus nieko nebus? Gaila verysad.gif

nu pavasarį pasodinus jos gali ir išprotėti, klausimas kaip sureguotų, vistik ne tos sąlygos, joms žiedams krauti reikia vėsos g.gif
pala, pala, tai namą dar tik renkatės ar kaip? dar nežinot kur jis bus? o jei vistik jau turit taigi gali spalio mėnesį tuos vazonus nuvežti ir sukišti žemėn kur nors pakrašty, kur jokia technika jau nebeužvažiuos, o pavasarį iškapstysi, jiems per žiemą priežiūros nereikia, galima užmiršti smile.gif
o šiaip tai gali ir nesikankinti su svogūninėm, jos visgi trumpai žydi irnesakyk.gif pavasarį vienmečių pirmam sezonui nusipirksi ir visą vasarą galėsi džiaugtis žiedais, kol gims minčių ką ir kaip tvarkytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2007 09 14, 12:10)
Mes dar bute gyvenam, į namą tik žiemą kelsimės, tai neišeis į vazonus dabar schmoll.gif Tai pavasarį pasodinus nieko nebus? Gaila verysad.gif

Berods Knifofija rashe, kad gali rudeni i vazonus susodint ir laikyt per ziema shaltai patalpoj iki pavasario ax.gif . As tai kartais nusiperku pavasary jau zydinciu svoguniniu vazoneliuose (pvz. Velykoms), po to persodinu i dirva, ir jie ten toliau sau auga, zydi, lapus numeta ir t.t. Tai tu pavasari galetum irgi is vazonu po zydejimo perkelt i numatyta nuolatine vieta, per ta laika dar jie ir sekmingai pasidaugintu.
Atsakyti
Kazkaip pasiklydau jusu plepaluose gossip.gif Gal praziopsojau, Knifofija nesake, savo naujos vietos mugej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 14, 13:39)
Kazkaip pasiklydau jusu plepaluose  gossip.gif Gal praziopsojau, Knifofija nesake, savo naujos vietos mugej  rolleyes.gif

naujos vietos neminėjo, tik ji savo stende turės žydinčios knifofijos krūmelį - kaip skiriamąjį ženklą wink.gif
Atsakyti
Sveikos sodininkes 4u.gif
Patarkite man naujokei - kokiame gylyje geriausia susodinti krokus ir narcizus, o tai pernai ka susodinau, niekas neisdygo verysad.gif Siemet bandysiu dar karta, bet noriu jusu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parazituke: 14 rugsėjo 2007 - 17:27
QUOTE(Parazituke @ 2007 09 14, 18:27)
Patarkite man naujokei - kokiame gylyje geriausia susodinti krokus ir narcizus, o tai pernai ka susodinau, niekas neisdygo  verysad.gif 

o ant pakuotės nerašo??? g.gif
krokus esu sodinus ~9cm gylyje, narcizus, manyčiau, panašiai.
paskaityk čia: http://www.rojaussod.../tema.php?s=118
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 rugsėjo 2007 - 17:29
user posted image
Ar daugiau niekas tokių nepirko? Nejau tik mane sužavėjo dvispalviai krokai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 19:02)
Ar daugiau niekas tokių nepirko? Nejau tik mane sužavėjo dvispalviai krokai?  unsure.gif

geeeras! tokių nemačiau! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 rugsėjo 2007 - 18:12
QUOTE(Manyka @ 2007 09 14, 19:09)
geeeras! tokių nemačiau! g.gif

prieš kelias dienas rodžiau pirkinius, tik nieks nesureagavo į tuos krokus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 16:02)
user posted image
Ar daugiau niekas tokių nepirko? Nejau tik mane sužavėjo dvispalviai krokai?  unsure.gif

as as pirkau, bet tik neseniai pasodinau, ziuresim kas bus pavasari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 19:15)
prieš kelias dienas rodžiau pirkinius, tik nieks nesureagavo į tuos krokus  blush2.gif

čia, matyt, gražus ruduo kaltas...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 14, 17:28)
o ant pakuotės nerašo???  g.gif
krokus esu sodinus ~9cm gylyje, narcizus, manyčiau, panašiai.
paskaityk čia: http://www.rojaussod.../tema.php?s=118

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti