Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

Išdykėle, turiu kampe sklypo forsythia ir norėčiau šiek tiek praplatinti krūmą. Jei pavasarį prilenkčiau keletą šakelių, praplatinčiau taip krūmuką?

rena, smagu skaityt, tikiu, kad kitą pavasarį tavo akmenukai gražiai žydės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2007 09 14, 12:06)
Ačiūkas už atsakymą. Manau reiks palaukti iki pavasario ir įsigyti krūmelį, o dėl sportinio intereso pamėginsiu ir pati pasidauginti smile.gif

sergu ta pačia liga, todėl pritariu - bandyk, bus kas bus ( o tikiu, kad ir pasiseks).
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 14, 10:25)
MB vakar nupirko ta prietaisa svoguneliam sodinti, tik dar neisbandziau. Kazin ten sunku ji i zeme grust?  g.gif

Jei zeme kieta, tai negrusk tiesiai kaip pagalio biggrin.gif , pasukiodama pasukiodama po truputi ir ikisi.

QUOTE(rena @ 2007 09 14, 10:54)
na jau praktiskai baigiat mane iklabet ir del tulpiu hihihi.gif

matyt mes jau igauname pasitikejima tamstos akyse ax.gif , kad vis lengviau itaigai pasiduodi biggrin.gif .

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 11:06)
Jis tikrai ne mano žemei  lotuliukas.gif  Pas mane sunkus priemolis.

irnesakyk.gif as tai ir savo akmenyne su juo skyles pasidarau, vargshui dantys (apacioj) jau nudilo nuo akmenu, bet dar laiko biggrin.gif .
Kai rasi ta stebukla - dovana, nufotkink, ka ten grazaus busit nupirke tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 12:06)
Žinok tos ankstyvos žemaūgės (Fosterio ir Greigo grupių) pakeri ne mažiau kaip krokai  mirksiukas.gif

va tokiu as noreciau bigsmile.gif reikia paieskot pardese svogunciku g.gif
kazkaip pastebejau savy, kad man aukstos geles nepatinka g.gif kazkoks skonio sudurnevimas doh.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 12:12)
rena, smagu skaityt, tikiu, kad kitą pavasarį tavo akmenukai gražiai žydės  bigsmile.gif

man paciai idomu kas cia is tu mano menu iseis tongue.gif niekada tokiais dalykais neuzsiiminejau schmoll.gif nors ir namo anksciau neturejau, man is saves kartais juokas ima hihihi.gif gelininke atsirado tongue.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 09 14, 12:20)
matyt mes jau igauname pasitikejima tamstos akyse  ax.gif , kad vis lengviau itaigai pasiduodi  biggrin.gif .

tai kad as jumis daugiau pasitikiu, nei pati savim rolleyes.gif

o as per ta kompa, sian vaikui veliau pusrciu sudaviau blush2.gif
Atsakyti
paklausiu ne į temą flirt.gif a kam jums tas aparačiukas reikalingas? unsure.gif
Pati planuoju sodint į tuos spec žalius vazonėlius, pripilti smėlio, tuomet svogūnus ir užberti žemėmis; vėlų rudenį - mulčuoti durpėmis.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės biggrin.gif

Aplinkos tvarkymo imsimės dar tik pavasarį, o aš jau taiiiip noriu greičiau rolleyes.gif Iš karto su klausimu: jei tik pavasarį susodinčiau krokus, tulpes, narcizus, hiacintus, tai ar jie žydėtų, tik kad vėliau, ar visai nežydėtų??? Nes dabar nėr dar kur sodint, o nusipirkti kai tokios nedidelės kainos taip vilioja rolleyes.gif O pavasarį labai norėsis nors kelių pirmųjų žiedų blush2.gif Tai pirkti dabar ar kentėti? biggrin.gif
Atsakyti
na man tulpės tai žiauriai wub.gif , prisipirkau šiemet visokių veislinių- tai jau pavasario laukiu biggrin.gif

pas mane gėlyne perestroka, yra atliekamų gėlyčių(dovanų)
irisai-balti, mėlyni ir smulkiažiedžiai ryškiai geltoni
rožytė šliaužianti- ružava
plukės baltos(paprastos)
nežinau pavadinimo - žiedai tamsiai mėlyni ant kotelio( 30-50cm) daug žiedų(varpelio formos)

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 09 14, 12:42)
na man tulpės tai žiauriai wub.gif , prisipirkau šiemet visokių veislinių- tai jau pavasario laukiu biggrin.gif

pas mane gėlyne perestroka, yra atliekamų gėlyčių(dovanų)
irisai-balti, mėlyni ir smulkiažiedžiai ryškiai geltoni
rožytė  šliaužianti- ružava
plukės baltos(paprastos)
nežinau pavadinimo - žiedai tamsiai mėlyni ant kotelio( 30-50cm) daug žiedų(varpelio formos)

rozyte sliauziancia as noriu ax.gif mirksiukas.gif ar as jau taves prasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 14, 12:53)
rozyte sliauziancia as noriu ax.gif  mirksiukas.gif ar as jau taves prasiau g.gif

bus mirksiukas.gif - kiek tau jų reikia?, o tų kitų šliaužiančių(ne rožyčių) reiks
p.s jei nevažiuoji į parodą išsiaiškinau kaip tos tavo ropės atrodo biggrin.gif pasirodo turiu- galėsiu keletą perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2007 09 14, 12:06)
Ačiūkas už atsakymą. Manau reiks palaukti iki pavasario ir įsigyti krūmelį, o dėl sportinio intereso pamėginsiu ir pati pasidauginti smile.gif

pas mane žemūgių lanksvų "Golden Princess" eilutė auga, tai vasaros pradžioj kai genėjau pribyrėjo šakelių, vasaros pabaigon ravėdama aplink radau įsišaknijusių vieną kitą, taigi jos šaknijasi tikrai nesunkiai mirksiukas.gif

QUOTE(Norima @ 2007 09 14, 12:38)
Sveikos, mergaitės biggrin.gif

Aplinkos tvarkymo imsimės dar tik pavasarį, o aš jau taiiiip noriu greičiau rolleyes.gif  Iš karto su klausimu: jei tik pavasarį susodinčiau krokus, tulpes, narcizus, hiacintus, tai ar jie žydėtų, tik kad vėliau, ar visai nežydėtų??? Nes dabar nėr dar kur sodint, o nusipirkti kai tokios nedidelės kainos taip vilioja rolleyes.gif O pavasarį labai norėsis nors kelių pirmųjų žiedų blush2.gif Tai pirkti dabar ar kentėti? biggrin.gif

jei norisi taip labai labai labai, tai gali bandyt sodint į vazonus ir laikyt vėsiai, o pavasariop traukti į dienos šviesą. Arba ir kažkur prie namų (jei teisingai iš konteksto supratau, tai namukas jau kaip ir yra, tik dar netvarkyta aplinka) kaip aš pernai dariau - susodinau tulpių svogūnėlius į didelį keraminį šalčiui atsparų vazoną ir įkasiau iki pat viršaus žiemai darže - pavasarį sudygo, iškasiau vazoną, parnešiau link terasos ir grožėjausi žiedais thumbup.gif Atviram ore žiemai palikti su vazonu negalima, nes reaguodamas į pašalimus/ atlydžius jis peršaltų ir svogūnėliai tokių permainų neatlaikytų, o žemėj su vazonu jiems gaunasi kone tos pačios sąlygos kaip ir normaliai žemėje susodintoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 rugsėjo 2007 - 12:11
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 14, 12:07)

jei norisi taip labai labai labai, tai gali bandyt sodint į vazonus ir laikyt vėsiai, o pavasariop traukti į dienos šviesą. Arba ir kažkur prie namų (jei teisingai iš konteksto supratau, tai namukas jau kaip ir yra, tik dar netvarkyta aplinka) kaip aš pernai dariau - susodinau tulpių svogūnėlius į didelį keraminį šalčiui atsparų vazoną ir įkasiau žiemai darže - pavasarį sudygo, iškasiau vazoną, parnešiau link terasos ir grožėjausi žiedais thumbup.gif  Atviram ore žiemai palikti su vazonu negalima, nes reaguodamas į pašalimus/ atlydžius jis peršaltų ir svogūnėliai tokių permainų neatlaikytų, o žemėj su vazonu jiems gaunasi kone tos pačios sąlygos kaip ir normaliai žemėje susodintoms

Mes dar bute gyvenam, į namą tik žiemą kelsimės, tai neišeis į vazonus dabar schmoll.gif Tai pavasarį pasodinus nieko nebus? Gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 14, 11:30)
kazkaip pastebejau savy, kad man aukstos geles nepatinka

o as kazkaip pastebejau, kad labai nesunku yra kitam patart, bet kai paciai reikia doh.gif , tai visi smegenu vingiai issilydo biggrin.gif .
Man aukstos geles irgi schmoll.gif , nebent koks tvirtas zydintis zolinis krumas, ilgai islaikantis dekoratyvuma. O tulpes pernai pirma k. pasisodinau, iki tol irgi nemegau, dabar noreciau dar daugiau wub.gif .

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 11:36)
paklausiu ne į temą  flirt.gif a kam jums tas aparačiukas reikalingas?  unsure.gif
Pati planuoju sodint į tuos spec žalius vazonėlius, pripilti smėlio, tuomet svogūnus ir užberti žemėmis; vėlų rudenį - mulčuoti durpėmis.

aparaciukas gerai pavienems svoguninems sodinti, ypac i veja - iskelei, ir vel atgal itupdei vejos gabala. Ir siaip bet kokiems sodinukams sodinant skyles padaryt, nereikia nagais skyles krapstyt lotuliukas.gif .
Atsakyti
aaa, šit kaip, vida777, įtikinai, reiks išbandyt privalumus jojo. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti