Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

Gluosniai auga labai greitai. Prieš pora metų įkišau šaką, tai dabar medis jau kuuur žmogų praaugęs. Mažam sklype netinka. schmoll.gif Šiukšlina trapusis gluosnis - bet koks stipresnis vėjas prilaužo šakų, o svyruoklis - tik tiek, kad nuo didelio medžio pribyra daug lapų.
Mergaitės, gal žinot netoli Trakų medelynų adresų? Norim nupirkt dovanų augalą, bet prekybos aikštelėse per maži (per pigūs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Ar žemkės mugėj yra kokių nors ypatingesnių dekoratyvinių augalų g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 11:10)
Mergaitės, gal žinot netoli Trakų medelynų adresų? Norim nupirkt dovanų augalą, bet prekybos aikštelėse per maži (per pigūs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) Ar žemkės mugėj yra kokių nors ypatingesnių dekoratyvinių augalų  g.gif

Soltra netoli Trakų - medelyno psl 4u.gif
Atsakyti
MB vakar nupirko ta prietaisa svoguneliam sodinti, tik dar neisbandziau. Kazin ten sunku ji i zeme grust? g.gif
Atsakyti

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 03:25)
Rena, argi negražu  blush2.gif

kai ju daug daug, tai grazu bet ne mano gelyne tongue.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 09 14, 10:15)
Noriu bent vieno didelio grazaus medzio, nu tai man sitas kol kas  - labiausiai...

bet jei jau sodinti, tai turi tokia vieta nutaikyt, kad ateiciai tikrai netrukdys schmoll.gif o siuksles apsirinksi mirksiukas.gif bet kol toooooooooooooks uzaugs... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 09 14, 11:25)
MB vakar nupirko ta prietaisa svoguneliam sodinti, tik dar neisbandziau. Kazin ten sunku ji i zeme grust?  g.gif

bus proga isbandyt ir cia pareklamuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 14, 11:25)
kai ju daug daug, tai grazu bet ne mano gelyne tongue.gif

a tu tik pabandyk, nejau neįdomu paeksperimentuot? bigsmile.gif Kol neturėjau tulpių kaip palikimo, tol vis maniau, kad jos ir lauke kaip vazose būna: išsilanksto, greit peržydi, t.y. momentinis grožis. Pavasarį visai patiko, kad jos ilgai žydi ir kol kitoms gėlelėms nelaikas į lauką, jos puikiai užpildo tą tuštumą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 14, 11:28)
bus proga isbandyt ir cia pareklamuot biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
Labukas visom. Bandau semtis iš jūsų patirties, bet tik įpusėjau skaityti temas doh.gif o patarimo reikia jau šiandien. Iškart atsiprašau, jei kartosiu kieno nors jau užduotus klausimus, gal dar iki jų dar nedaėjau ax.gif
1. Kada jau įnešinėti kanas iš balkono.
2. Mugėje nusipirkau lelija( ne vandens), vilkdagį, vienadienę. Kada juos susodinti į žemę.
3. Kaip dauginamos lanksvos. Ar prigytų jei nulaužus šakelę palaikyčiau vandeny, kol įsišaknydintų, o per žiemą pasodinus laikyčiau namie?
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2007 09 14, 10:41)
1. Kada jau įnešinėti kanas iš balkono.
2. Mugėje nusipirkau lelija( ne vandens), vilkdagį, vienadienę. Kada juos susodinti į žemę.
3. Kaip dauginamos lanksvos. Ar prigytų jei nulaužus šakelę palaikyčiau vandeny, kol įsišaknydintų, o per žiemą pasodinus laikyčiau namie?

1.Dar nes mirksiukas.gif kubėk kai lapai nušals, juos nupjausi, o vazoną pastatyk sausai ir vėsiai (labai tinka rūsys).
2.Visus sodink jau dabar.
3.Pavasarį prilenk šakelę. Dabar pamerkta neįsišaknys.

Srauniau ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 14, 11:28)
a tu tik pabandyk, nejau neįdomu paeksperimentuot?  bigsmile.gif Kol neturėjau tulpių kaip palikimo, tol vis maniau, kad jos ir lauke kaip vazose būna: išsilanksto, greit peržydi, t.y. momentinis grožis. Pavasarį visai patiko, kad jos ilgai žydi ir kol kitoms gėlelėms nelaikas į lauką, jos puikiai užpildo tą tuštumą.  biggrin.gif

na jau praktiskai baigiat mane iklabet ir del tulpiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 rugsėjo 2007 - 10:55
O jei pavasarį nuskinčiau ir bandyčiau šaknydinti? Su prilenkimu nelabai išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 14, 10:25)
MB vakar nupirko ta prietaisa svoguneliam sodinti, tik dar neisbandziau. Kazin ten sunku ji i zeme grust?  g.gif

Jis tikrai ne mano žemei lotuliukas.gif Pas mane sunkus priemolis.
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2007 09 14, 10:54)
O jei pavasarį nuskinčiau ir bandyčiau šaknydinti? Su prilenkimu nelabai išeis smile.gif

Čia jau realiau skamba. Dauginimui šakutes ima apie birželio vidurį , supjausto gabaliukais po 3 akutes ir kiša į žemę. Bet ar negeriau nusipirkti jau gatavą krūmą? Man atrodo jie nėra labai brangūs g.gif bet bus jau garantuotai.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 09 14, 10:54)
na jau praktiskai baigiat mane iklabet ir del tulpiu hihihi.gif

Žinok tos ankstyvos žemaūgės (Fosterio ir Greigo grupių) pakeri ne mažiau kaip krokai mirksiukas.gif
Papildyta:
Užsikabinau, doh.gif gera čia su jum thumbup.gif , bet lekiu dirbti, nes mano darbas, deja, ne prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 14 rugsėjo 2007 - 11:00
Ačiūkas už atsakymą. Manau reiks palaukti iki pavasario ir įsigyti krūmelį, o dėl sportinio intereso pamėginsiu ir pati pasidauginti smile.gif
Atsakyti