Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 13, 21:49)
Gal žinote ką daryti?

žinome ax.gif Mano nustatymai ->Valdyti prisegtus failus ( kairėj pusėj, apačioj lango-> pažymėti langeliuose varneles-> "Ištrinti pažymėtus" -> Psio wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip aaaačiū 4u.gif
Dabar vėl galėsiu"teršti" eterį lotuliukas.gif
Atsakyti
į sveikatą, išdykėle wink.gif
Na ir aš dar pateršiu eterį - nusipirkau dar vieną "porciją" krokų ir tulpių. Ju.Ju, yra tų geltojų, bent jau TP ir Maximoj jų mačiau, tikrai nedeficitas wink.gif
Planuoju sodinti skirtingose sklypo vietose ir stebėsiu pavasarį kur jiems tinka ir patinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 13, 18:00)
jei tu iš Vilniaus, galim važiuoti kartu mirksiukas.gif  aš staigiai nuvarau pasiimu iš Knifofijos česnaką ir grįžtu biggrin.gif

aha, siaip esu vilniete, tik jau kokie 6m., kai gyvenu Tauragej doh.gif
jei nesunku mane is TRG pasiimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 19:23)
Puschkinia

nu ta puskinija ir man patiko bigsmile.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 22:47)
Planuoju sodinti skirtingose sklypo vietose ir stebėsiu pavasarį kur jiems tinka ir patinka  hihihi.gif

o as ryt tai jau talka darysiu bigsmile.gif po akmenim krokus sodinsiu, o ant akmenu ropes varysiu bigsmile.gif idomu kas man gausis ax.gif dar ir i gelyna planuoju kroku pasisodint, dar lb noriu narcizu rolleyes.gif bet vat tulpiu kazkaip nelabai, nors siaip tokios kur buna neauksts man visai nieko rolleyes.gif dar niekaip neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 13, 18:47)
Pirmoji foto siaurine katalpa. Ilgiau nerasau, nes super letas kompas pas draugus.

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 13, 20:49)
Aš būčiau sakiusi kad tai paprastoji katalpa  biggrin.gif  Bet kokiu atveju tai tikrai katalpa, o ar paprastoji ar geltonžiedė  - iš nuotraukos pasakyti negalima. Tai vidutinio aukščio apie 10-15 metrų plačia laja mežiai. Jų lapai labai dideli - apie 25cm. ilgio ir beveik tokio pat skersmens. Labai gražūs žiedai - kaip žvakės, kažkuoprimena kaštono. Prieš kelis metus aš pasisėjau iš sėklos, bet maniškis kol kas dar nežydi.
Trečioje nuotraukoje skiepytas medelis - tikriausiai blindės svyruoklinė forma (reikėtų iš arčiau pamatyti lapus), o antroje - iš viso per toli medis, kad gerai matytųsi lapai.

aciu labai biggrin.gif , mane domino paskutinej foto - tie 3 medeliai? Tiksliau, noriu suzinot, ar tai ne tie patys medeliai, kaip sis didysis ( 1-ma foto) g.gif . Man labai grazus tie dideli suauge karklai - zilviciai, tik va neisivaizduoju, kaip jie mazi atrodo. Ar shis medis yra skiepytas bigsmile.gif ? O 2-oj foto irgi tokie patys kaip tas didelis? Nu niekaip nesusigaudau blush2.gif .

user posted image;user posted image

O cia turbut ta katalpa - zydinti? Pas mus nemazai ju pasitaiko, idomus medziai, ir ankshtis uzaugina tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
Ne, tas didelis medis - svyruoklinis gluosnis. Jis labai lengvai dauginamas - įkiši į žemę šakutę ir ji išleidžia šaknis. Net ir šiaip nukritusi ant žemės, jei drėgmės daug - įsišaknija.
Antroj nuotraukoj - skiepytas medelis. Greičiausiai blindė. Jis neauga aukštyn, o tik svyra šakos, jos tankėja ir ilgėja. Tokių medelių aukštis priklauso nuo to, kokio aukščio yra poskiepis. Nu kaip čia aiškiau pasakius g.gif nuo to kokiam aukštyje įskiepytas - kuo žemiau, tuo ir augalas būna žemesnis.
O paskutinėj nuotraukoj - tikrai žydinti katalpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 14 rugsėjo 2007 - 02:07
QUOTE(rena @ 2007 09 13, 22:02)
bet vat tulpiu kazkaip nelabai, nors siaip tokios kur buna neauksts man visai nieko rolleyes.gif dar niekaip neapsisprendziu doh.gif

Rena, argi negražu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 14 rugsėjo 2007 - 02:29
Merginos, o įėjimas į Agrobalt mokamas?
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 13, 21:29)
Gal Knifonia nesupyks as atsakysiu, juk ji sake kad bus parodoj, gyvena pas draugus, tai vakarai juk laisvi.  4u.gif

blush2.gif kazkaip pamaniau, kad ji is namu raso doh.gif

Gal sian po piet ikalbesiu pasokti MB iki parodos bigsmile.gif Einu kept jam megstamiausius blynus hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 14, 08:23)
Merginos, o įėjimas į Agrobalt mokamas?

Nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 14, 02:04)
Ne, tas didelis medis - svyruoklinis gluosnis. Jis labai lengvai dauginamas - įkiši į žemę šakutę ir ji išleidžia šaknis. Net ir šiaip nukritusi ant žemės, jei drėgmės daug - įsišaknija.
Antroj nuotraukoj - skiepytas medelis. Greičiausiai blindė. Jis neauga aukštyn, o tik svyra šakos, jos tankėja ir ilgėja. Tokių medelių aukštis priklauso nuo to, kokio aukščio yra poskiepis. Nu kaip čia aiškiau pasakius  g.gif  nuo to kokiam aukštyje įskiepytas - kuo žemiau, tuo ir augalas būna žemesnis.
O paskutinėj nuotraukoj - tikrai žydinti katalpa.

aciuks.gif apie skiepytus tai as zinau. Va tas svyruoklinis gluosnis tai man wub.gif . Labai noreciau jo, bet kad mano sklypas - ne hektarai verysad.gif , paprotinkit, ar jis labai greitai auga, gal viska nustelbtu aplinkui g.gif ? Noriu bent vieno didelio grazaus medzio, nu tai man sitas kol kas - labiausiai... Kol is shakeles uzaugs, tai man gyvenimo neuzteks sulaukt, noreciau jau paauginto, tik va beda, nezinau kaip jis turetu atrodyt. Pamenu, mama zilvicius keikdavo, kad labai siukslina, vejas shakeliu prilauzo - visur pilna, tai su tuo svyruokliu turbut irgi tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 14, 11:14)
Nemokamas  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 09 14, 11:15)
aciuks.gif apie skiepytus tai as zinau. Va tas svyruoklinis gluosnis tai man  wub.gif . Labai noreciau jo, bet kad mano sklypas - ne hektarai  verysad.gif , paprotinkit, ar jis labai greitai auga, gal viska nustelbtu aplinkui  g.gif ? Noriu bent vieno didelio grazaus medzio, nu tai man sitas kol kas  - labiausiai... Kol is shakeles uzaugs, tai man gyvenimo neuzteks sulaukt, noreciau jau paauginto, tik va beda, nezinau kaip jis turetu atrodyt. Pamenu, mama zilvicius keikdavo, kad labai siukslina, vejas shakeliu  prilauzo - visur pilna, tai su tuo svyruokliu turbut irgi tas pats?

Labai didelis užauga ir tikrai labi šiukšlina. Pas kaimynus buvo, tai visiems šiukšlyno užteko smile.gif Dabar nupjovė, tai lenda kaip parazitas iš šaknų. Aišku, gal yra sukultūrintų, kurie taip nesielgia. g.gif
Atsakyti