Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(rena @ 2007 09 13, 14:20)
o manes neveza i paroda doh.gif nors dar esu ikalbinejimo etape tongue.gif

nu tai kaip cia dabar, negi taip jau MB neturi silpnu vietu, ant ko galetum "uzmint" biggrin.gif .

QUOTE(Manyka @ 2007 09 13, 14:29)
o koks grožis!!!  wub.gif  reikia ir man tokios į MB alėją!!!  lotuliukas.gif  Srauniau, jų būna pirkt žemelėj Lietuvos???

tu geriau dabar su hortenzijom nerizikuok, jei turi planu su MB wub.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 13, 15:44)
nuostabu....... o kur tokių ieškoti????
atsiprašau, bet neatkreipiau dėmesio, kai pirmąkart sakei.... blush2.gif

Pirkau tai Sodo skrynioj ( lauko prekybos aikštelė netoli Kauno) ir mokėjau 22Lt.

Šiaip tai nedeficitas tos didžiažiedės, mačiau Soltros tinklapy prie asortimento yra ir dar keliuose sodinukais prekiaujančių firmų tinklapiuose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 13, 16:02)
tu geriau dabar su hortenzijom nerizikuok, jei turi planu su MB wub.gif  lotuliukas.gif .

įtariu, kad su hortenzija bus paprasčiau... rolleyes.gif maniškis užsispyręs laukia, kol diplomą gausiu doh.gif o aš taip mielai paimčiau akademinių.............. blush2.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 16:02)
Pirkau tai Sodo skrynioj ( lauko prekybos aikštelė netoli Kauno) ir mokėjau 22Lt.
Šiaip tai nedeficitas tos didžiažiedės, mačiau Soltros tinklapy prie asortimento yra ir dar keliuose sodinukais prekiaujančių firmų tinklapiuose wink.gif

4u.gif
o visos didžiažiedės yra tokiu smailiu žiedynu???
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 13, 16:02)
nu tai kaip cia dabar, negi taip jau MB neturi silpnu vietu, ant ko galetum "uzmint"  biggrin.gif .

na siaip jis kaip ir nieko pries, tik maniskio dickio nenori vestis kartu, o plikti jo neturiu kur, tai vat del to ir pagrindine kliutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 13, 17:39)
na siaip jis kaip ir nieko pries, tik maniskio dickio nenori vestis kartu, o plikti jo neturiu kur, tai vat del to ir pagrindine kliutis doh.gif

jei tu iš Vilniaus, galim važiuoti kartu mirksiukas.gif aš staigiai nuvarau pasiimu iš Knifofijos česnaką ir grįžtu biggrin.gif
Atsakyti
o kaip atrodo puškinija g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 13, 17:07)
o visos didžiažiedės yra tokiu smailiu žiedynu???

yra ir daugiau, čia šluotelinė žiedyno forma vadinasi. Bent jau Soltra daugiau šluotelinių hortenzijų turi - vėliau daugiau panaršysiu 4u.gif

QUOTE(siaudukes @ 2007 09 13, 19:14)
o kaip atrodo puškinija g.gif  unsure.gif

user posted image
Daugiau vaizdelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 13 rugsėjo 2007 - 18:24
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 23:33)
Man grazu, kai grazus medziai auga vienishi  smile.gif :

user posted image

user posted image

Atpazinkit kas nors shituos objektus - kas cia per medeliai?

user posted image

Pirmoji foto siaurine katalpa. Ilgiau nerasau, nes super letas kompas pas draugus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 13, 19:47)
Pirmoji foto siaurine katalpa.

neranda tokio daikto Google'is.. verysad.gif
ai, ne, pamelavau! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 13 rugsėjo 2007 - 18:52
Knifofija, o kodel jus ne parodoj?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 13, 20:20)
Knifofija, o kodel jus ne parodoj?

Gal Knifonia nesupyks as atsakysiu, juk ji sake kad bus parodoj, gyvena pas draugus, tai vakarai juk laisvi. 4u.gif
Atsakyti
Aš būčiau sakiusi kad tai paprastoji katalpa biggrin.gif Bet kokiu atveju tai tikrai katalpa, o ar paprastoji ar geltonžiedė - iš nuotraukos pasakyti negalima. Tai vidutinio aukščio apie 10-15 metrų plačia laja mežiai. Jų lapai labai dideli - apie 25cm. ilgio ir beveik tokio pat skersmens. Labai gražūs žiedai - kaip žvakės, kažkuoprimena kaštono. Prieš kelis metus aš pasisėjau iš sėklos, bet maniškis kol kas dar nežydi.
Trečioje nuotraukoje skiepytas medelis - tikriausiai blindės svyruoklinė forma (reikėtų iš arčiau pamatyti lapus), o antroje - iš viso per toli medis, kad gerai matytųsi lapai.
Mergaitės, man neleižia įkelti nuotraukų - rašo, kad bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą. Ar nei viena su tuo nesusidūrėte? Gal žinote ką daryti?
Atsakyti