QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 12, 21:27)
Tai ką - aš tik viena skalbiniais susirūpinau? (čiupau vaiką, užsukau kraną ir išlėkiau skalbinių)
Ir kur aš pinigus dėsiu? Teks vykti į žemkę - išleisiu
O po šermukšniu aš alpinariumo nedaryčiau
Veją nuimčiau dar už kuoliukų, taip padidindama ratą (bus patogiau veją pjauti) ir ten prisodinčiau smulkiasvogūninių - scylių, sniegžydrių, krokų, puškinijų ar kitų kokių (žinoma, tik nesodinti visų mano išvardintų į vieną vietą). Aš dėl jų slobstu
Anksti pavasarį pražydę jų žiedeliai suteikia tiek daug džiaugsmo.
Na siemet tai jau tikrai apsisprendziau ten svoguniniu prikist nes kazkaip dar "nepribrendau" rimtesnems kompozicijoms, o grozio tai norisi
QUOTE(Dacor @ 2007 09 12, 21:31)
kaip grazu....
Idomu ar cia visur skalda (ar akmenukai)supilta ar ir mulciaus deta?
Ten taip idomiai, po spygliuociais tokios labai stambios pusies (gal) zievies, nu mazdaug 15x20 cm, o kitur akmenukai
QUOTE(Wolke @ 2007 09 12, 22:29)
grazu...bet,kaip suprantu ten visur tas daiktas kyso (nu apie kuri pries keleta dienu kalbejot) ten aplinkui jau akmenys sudeti...ir dar tas daiktas
kazkaip cia jo visur perdaug islinde
Papildyta:
tas augaliukas irgi grazus,bet kai paskaiciau,kad vienmetis,biski grozis nubleso
Aha, man irgi tas daiktas nepatiko, dar su diedu nukalbejom, kad viskas grazu, bet ta plastmase vaizda labai gadina
Radau namie is kazkada seniau pirkta toki svoguniniu geliu rinkinuka, viso 75 svoguneliai po kelis jurginu, kardeliu, leliju ir daugiasiai kazkokiu kur as nezinau
tai rasau tais lotyniskais pavadinimais gal man pasakysit kas cia per velnias...
Anemone coronaria, Acidanthera murielae, Triteleia Queen Fabiola Tai ant dezes parasyta, kad sodinama pavasari...tai dabar galvoju aisku, reikalas isejes is galiojimo ar verta aplamai sodint
Ir ar tikrai pavasari ar dabar