Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Dacor @ 2007 09 12, 22:13)
Aciu.Bandau dar karta  4u.gif

Nėr už ką wink.gif Gražūs jurginų žiedai wub.gif 4u.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 12, 22:27)
Tai ką - aš tik viena skalbiniais susirūpinau? (čiupau vaiką, užsukau kraną ir išlėkiau skalbinių)  lotuliukas.gif 

ne viena, ne viena biggrin.gif Manyčiau tėvų auklėjimas toks dar nuo seno į kraują įaugęs - lija, reiškia reikia skubėt skalbinius surinkt bigsmile.gif
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 23:10)
Srauniau, ant kokios hortenzijos seile varvini?

Hydrangea macrophylla 'Endless Summer' norėčiau,
o turiu ir labai saugau Hydrangea paniculata 'Grandiflora' user posted image .
Tik dar neapsisprendžiau, kaip jį formuot: daryt medelį ar palikt krūminę formą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 13 rugsėjo 2007 - 08:41
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 23:33)

Nu man baisiai negrazu, kai aplink medelius nera zemes schmoll.gif beto ir medeliams irgi negerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 12, 21:27)
Tai ką - aš tik viena skalbiniais susirūpinau? (čiupau vaiką, užsukau kraną ir išlėkiau skalbinių)  lotuliukas.gif  Ir kur aš pinigus dėsiu? Teks vykti į žemkę - išleisiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O po šermukšniu aš alpinariumo nedaryčiau  schmoll.gif Veją nuimčiau dar už kuoliukų, taip padidindama ratą (bus patogiau veją pjauti) ir ten prisodinčiau smulkiasvogūninių - scylių, sniegžydrių, krokų, puškinijų ar kitų kokių (žinoma, tik nesodinti visų mano išvardintų į vieną vietą).  Aš dėl jų slobstu  wub.gif  Anksti pavasarį pražydę jų žiedeliai suteikia tiek daug džiaugsmo.

Na siemet tai jau tikrai apsisprendziau ten svoguniniu prikist nes kazkaip dar "nepribrendau" rimtesnems kompozicijoms, o grozio tai norisi blush2.gif

QUOTE(Dacor @ 2007 09 12, 21:31)
kaip grazu....
Idomu ar cia visur skalda (ar akmenukai)supilta ar ir mulciaus deta?

Ten taip idomiai, po spygliuociais tokios labai stambios pusies (gal) zievies, nu mazdaug 15x20 cm, o kitur akmenukai smile.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 09 12, 22:29)
grazu...bet,kaip suprantu ten visur tas daiktas kyso (nu apie kuri pries keleta dienu kalbejot) ten aplinkui jau akmenys sudeti...ir dar tas daiktas  g.gif kazkaip cia jo visur perdaug islinde  rolleyes.gif
Papildyta:
tas augaliukas irgi grazus,bet kai paskaiciau,kad vienmetis,biski grozis nubleso

Aha, man irgi tas daiktas nepatiko, dar su diedu nukalbejom, kad viskas grazu, bet ta plastmase vaizda labai gadina g.gif

Radau namie is kazkada seniau pirkta toki svoguniniu geliu rinkinuka, viso 75 svoguneliai po kelis jurginu, kardeliu, leliju ir daugiasiai kazkokiu kur as nezinau blush2.gif tai rasau tais lotyniskais pavadinimais gal man pasakysit kas cia per velnias...Anemone coronaria, Acidanthera murielae, Triteleia Queen Fabiola Tai ant dezes parasyta, kad sodinama pavasari...tai dabar galvoju aisku, reikalas isejes is galiojimo ar verta aplamai sodint g.gif Ir ar tikrai pavasari ar dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 09 13, 07:34)
Na čia gal kokie žilvičiai g.gif

tai vat noreciau tiksliai zinot g.gif , o zilviciai - tai karklai ?

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 08:40)
Hydrangea macrophylla 'Endless Summer' norėčiau,
o turiu ir labai saugau Hydrangea paniculata 'Grandiflora'
Tik dar neapsisprendžiau, kaip jį formuot: daryt medelį ar palikt krūminę formą.

Tai viena turek kaip kruma, kita - formuok kaip medi 4u.gif .

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 13, 08:58)
Nu man baisiai negrazu, kai aplink medelius nera zemes  schmoll.gif beto ir medeliams irgi negerai  schmoll.gif

man cia, kur zemes nera, irgi nepatinka schmoll.gif , bet tai jos visada gali "padaryti" biggrin.gif . Siaip tai man patinka erdve, gal pas save, jei vietos daug butu, ir padaryciau kur koki "laukini" kampa ar patvori ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 13 rugsėjo 2007 - 09:14
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 14:58)
va su tavo begonija ir kokia liuks ideja radau - ant lietvamzdzio pakabint, o tai per visa vasara taip ir nesuradau vietos, kur savasias padet  biggrin.gif, net ishlekiau lauk paziuret, ar mes irgi lietvamzdzius turim lotuliukas.gif . O kaip tu palaistai, patreshi, man tai reiketu kopeciom lipt  doh.gif .

Pakabinau tokioj vietoj, kur su ranka pasiekiu mirksiukas.gif Pasistiebusi paimu vazono dugną, kilst ir nusiimu, jeigu reikia papildomai laistyti. Aišku, su kopėčiom labai neprilakstysi.... nebent dar koks langas šalia būtų, pro kurį galima pasiekti gėles. Nes gėlės turi "tarnauti" šeimininkams, o ne šeimininkai joms biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2007 09 13, 07:34)
Na čia gal kokie žilvičiai g.gif

Nežinau, žilvičiai čia ar karklai, bet man šitie suslikai nepatinka schmoll.gif Prieš kelis metus buvo baisiai ant bangos, tai visi naujakuriai užsisėdavo veją ir sodino tokius medžius, kad jiems erdvės negadintų. Dabar žiūriu, kad tie namai jau ir obelis ar pušis sodina, nes per mažai augalų kieme turi biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane siais metais ricinmedziai irgi i medzius suago, uztat seklu nebrandina visai.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)

Man tai nelabai schmoll.gif Ne tik tas plasmasinis krastas - net jei jo nesimatytu, tokiame mazame plotelyje labai jau daug visko. Plotelis graziai iremintas trinkelemis, pasodinti augaleliai ir kuo nors vienu pamulciuota - ir to visai pakaktu. As nesu tikra, bet man atrodo, kad maisyti akmenis ir zieves vienoje vietoje netinka. Nors gal cia skonio reikalas, bet man ir keliu spalvu drozliu mulcias nepatinka.
Atsakyti
As jau buvau parodoj, is kart Knifonia pamaciau, su gele thumbup.gif Pirkau naslaiciu, gelyte ar samanyte "anksta" vadinasi, labai graziai anksti pavasari geltonai zydi. Prie kokio akmens pasodinsiu.
Man pasirode zumiai mazesne paroda nei budavo, augaliuku tai tikrai maziau verysad.gif
Ieskojau agrasto kamieninio, tai neradau.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 13, 10:13)
tai vat noreciau tiksliai zinot g.gif , o zilviciai - tai karklai ?

tai viena ir tas pats

o manes neveza i paroda doh.gif nors dar esu ikalbinejimo etape tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 09:40)
o turiu ir labai saugau Hydrangea paniculata 'Grandiflora' [img]

o koks grožis!!! wub.gif reikia ir man tokios į MB alėją!!! lotuliukas.gif Srauniau, jų būna pirkt žemelėj Lietuvos???
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 13, 15:29)
o koks grožis!!!  wub.gif  reikia ir man tokios į MB alėją!!!  lotuliukas.gif  Srauniau, jų būna pirkt žemelėj Lietuvos???

niu joa, būna, pirkau prieš kelis mėn ir čia gyriausi pirkiniu blush2.gif Tik tiek, kad čia medelio forma, o pas mane bus greičiausiai krūmas. Žiedynai atitinka vaizdą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 13, 15:41)
niu joa, būna, pirkau prieš kelis mėn ir čia gyriausi pirkiniu  blush2.gif Tik tiek, kad čia medelio forma, o pas mane bus greičiausiai krūmas. Žiedynai atitinka vaizdą wink.gif

nuostabu....... o kur tokių ieškoti????
atsiprašau, bet neatkreipiau dėmesio, kai pirmąkart sakei.... blush2.gif
Atsakyti