QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 12, 11:13)
va su tavo begonija ir kokia liuks ideja radau - ant lietvamzdzio pakabint, o tai per visa vasara taip ir nesuradau vietos, kur savasias padet , net ishlekiau lauk paziuret, ar mes irgi lietvamzdzius turim . O kaip tu palaistai, patreshi, man tai reiketu kopeciom lipt .
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 11:28)
Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui Kaip manot?
as tai alpinariumo cia nedaryciau, nes man pvz. nepatinka, kai vos tik pro vartus iejus, erdve uzbarikaduota kalniukais, alpinariumais, ar aukshta tankia augmenija , o toliau vel tushcia. . Prie sermuksnio gal daryciau koki akcenta, o gal ir ne, tada reiketu ispjauti didesni zemes apskritima (ar kita forma), kur galima butu pasodinti svoguniniu geliu, kad zydetu, kol sermuksnis dar plikas. O daugiau (ir tankiau) medeliu + spygliuociu sodinciau palei aikstele link tvoros, ir paciame kampe (prie tvoros). Cia mano nuomone , vakare ikelsiu keleta foto akim paganyt.