Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 12, 11:13)
Va jums prašom rudeninių vaizdų:
rugsėjis

va su tavo begonija ir kokia liuks ideja radau - ant lietvamzdzio pakabint, o tai per visa vasara taip ir nesuradau vietos, kur savasias padet biggrin.gif, net ishlekiau lauk paziuret, ar mes irgi lietvamzdzius turim lotuliukas.gif . O kaip tu palaistai, patreshi, man tai reiketu kopeciom lipt doh.gif .

QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 11:28)
Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui g.gif  Kaip manot?
user posted image

as tai alpinariumo cia nedaryciau, nes man pvz. nepatinka, kai vos tik pro vartus iejus, erdve uzbarikaduota kalniukais, alpinariumais, ar aukshta tankia augmenija ax.gif, o toliau vel tushcia. . Prie sermuksnio gal daryciau koki akcenta, o gal ir ne, tada reiketu ispjauti didesni zemes apskritima (ar kita forma), kur galima butu pasodinti svoguniniu geliu, kad zydetu, kol sermuksnis dar plikas. O daugiau (ir tankiau) medeliu + spygliuociu sodinciau palei aikstele link tvoros, ir paciame kampe (prie tvoros). Cia mano nuomone biggrin.gif , vakare ikelsiu keleta foto akim paganyt.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 11:14)
Tai tu pradek spaust kai pashals, jei ka, sakyk kita rudeni ishkasiu, dar tegu paskutini karta pazydi. Per tiek laiko gal ir apsisuktum  nail.gif.

hihihi.gif reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 12, 15:56)
nu-nu-nu, prašau prie MB nekibti, bo dėl jo ne tik pas save, bet ir pas jus hortenzijas nuraučiau!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai irnesakyk.gif jei garui nuleist reikia, tai parodysiu kur pas kaimynus galėsit abu raut, Maniškės prašyčiau neliest, bu dar tik viena yra ir baisulingai saugoma blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 16:30)
ai  irnesakyk.gif jei garui nuleist reikia, tai parodysiu kur pas kaimynus galėsit abu raut, Maniškės prašyčiau neliest, bu dar tik viena yra ir baisulingai saugoma  blush2.gif  tongue.gif

ok.gif sutarta mirksiukas.gif
žinosiu daba, kaip Sraunių pagasdinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 10:15)
a ko tais skalbiniais rupintis - vistiek isdzius, jei ne siandien, tai rytoj, taip pat ir su pinigais 

Tai va,ir aš pagalvojau,sulis ir vėl išdžius lotuliukas.gif Ale dėl pinigų nesu tikra g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 11:14)
Tai tu pradek spaust kai pashals, jei ka, sakyk kita rudeni ishkasiu, dar tegu paskutini karta pazydi. Per tiek laiko gal ir apsisuktum 

Puiki mintis thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)
Nu Nengamo, nezinau ar teisingai supratau kai pacitavai mano posta, ale taisausi

Teisingai supratai mirksiukas.gif Aš labai noriu svyrančio šermukšnio,tai ir paprašiau kad nufotkintum. Kai jau pradėsiu kurti savo kieme grožį,ten tikrai atrasiu vietos šitam medeliui wub.gif Dabar tai sodinu viską bele kur.Kaimynė perestoikę daro kieme,tai gavau daug visokių augaliukų wub.gif Nu bet kai reikės kiekvienam vietą atrast,bus smagaus galvosūkio g.gif

QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:41)
Ziuriu ko uz tvoros pasodino

Man irgi jis gražus,bet kai pupa po kiemą ritinėjas,tai irgi bijau sodinti unsure.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 09 12, 15:56)
nu-nu-nu, prašau prie MB nekibti, bo dėl jo ne tik pas save, bet ir pas jus hortenzijas nuraučiau!!! 

Ką čia sugalvojus g.gif Pas mane reikia išrauti 3 hortenzijas,tokias diiideles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Patersiu eteri smile.gif Prazydo jurginas kuri pirkau liepos men.senukuose uz 0,39 ct.
Dasivijo visus ir prazydo....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 09 12, 19:43)
Ką čia sugalvojus g.gif  Pas mane reikia išrauti 3 hortenzijas,tokias diiideles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

idėja! thumbup.gif pasitelksiu šiandien visą savo žavesį ir bandysiu atakuoti MB ax.gif ačiū, Nengamo! Jei pavyks, kviesiu į krikšto mamas! mirksiukas.gif

QUOTE(Dacor @ 2007 09 12, 19:57)
Patersiu eteri  smile.gif  Prazydo jurginas kuri pirkau liepos men.senukuose uz 0,39 ct.
Dasivijo visus ir prazydo....

o koks diiiiiiideliiiiis! net pasiklydau puslapyje doh.gif
Atsakyti
Atsiprasau , labai didelis isejo doh.gif
Nemoku sumazint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 12 rugsėjo 2007 - 19:13
JEI DĖJAI PER PHOTOBUCKET, PAIEŠKOK resize
O siaube, kaip parašiau doh.gif
Atsakyti
ne,per cia

www.imageshack.us/
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 12, 20:09)
idėja! thumbup.gif  pasitelksiu šiandien visą savo žavesį ir bandysiu atakuoti MB ax.gif  ačiū,

lotuliukas.gif Oj, o tai vyrui koks skirtumas? Juk vistiek pas jį patį alėja hortenzijų tai lieka tongue.gif
A jei rimtai, tai pafotkink parodyt, kokios jos pas tave, kad jau taip erzina vyriškį. Gal netyčia užmatysiu tokią, dėl kurios jau kelintas mėnuo seilę varvinu blush2.gif
Papildyta:
Dacor, nugi labai labai gražus jurginas. Buvau nusipirkus gumbą, lygiai tokios pačios spalvos žiedai turėjo būti, et... taip ir nepasodinau jo cray.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 12 rugsėjo 2007 - 19:23
QUOTE(Dacor @ 2007 09 12, 20:18)
ne,per cia

www.imageshack.us/

kai upload'ini nuotrauką į tą puslapį, lentelėj uždėk abi varneles ir šalia pirmos varnelės bus eilutė, kurioje gali pakeisti nuotraukos dydį ( gali rinktis 640X480 ar šiek tiek mažesnį). Toliau jau nuotrauką įkelti moki wink.gif 4u.gif
Atsakyti