Nu Nengamo, nezinau ar teisingai supratau kai pacitavai mano posta, ale taisausi
Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui Kaip manot?
o va is kitos puses, matos plotas, kur man reiktu pasireikst (ir tai cia tik is namo priekio tiek )
Plius dar galvoju kazka daryt prie terasos krasto...is pradziu galvojau rozyna (ten pietine puse), o paskui pamislijau, kad kai eis vaikas nosim i rozes tai nelabai saldu jai bus
O cia is kito namo sono vaizdas, tai reikia sugalvot kuom nuo kaimynu tos tinklines tvoros atsitvert (tuju tai nelabai noriu, kaulenis man negrazu...tai nzn).
O va cia vakar vaisciojom po apylinkes, dairemes, tai va koia idomia kompozicija uztikom, gal zinot, kas cia per medelis tox?
Lendu pas jus su klausimu
Tarp mūsų ir kaimynų pasidarėm tokią retą tinklinę tvorą - taip norisi kokių nors augalų ten pasodinti, kad prisidengti Gal ką patarsit iš savo praktikos?
Melodi, žiūriu ir tau toks klausimas rūpi
Tarp mūsų ir kaimynų pasidarėm tokią retą tinklinę tvorą - taip norisi kokių nors augalų ten pasodinti, kad prisidengti Gal ką patarsit iš savo praktikos?
Melodi, žiūriu ir tau toks klausimas rūpi
As tai vis senas temas skaitau
Bet va papasakosiu...mano diedo sesuo uzsisake apzeldinimo projekta, tai jai ten labai daug kur pripaise pipyciu, nu juokiaus juokiaus is to pavadinimo Vaika savo taip pravardziuoju Liepyte-pipyte Aisku, nei ji nei as nei supratimo neturejom kas tos pipytes, as jai sakiau, tu geriau kanu pasisodink vietoj kazkokiu pipyciu... Zodziu....skaitau dabar ta vieta kur jus snekejot apie kanas ir pipytes
Bet va papasakosiu...mano diedo sesuo uzsisake apzeldinimo projekta, tai jai ten labai daug kur pripaise pipyciu, nu juokiaus juokiaus is to pavadinimo Vaika savo taip pravardziuoju Liepyte-pipyte Aisku, nei ji nei as nei supratimo neturejom kas tos pipytes, as jai sakiau, tu geriau kanu pasisodink vietoj kazkokiu pipyciu... Zodziu....skaitau dabar ta vieta kur jus snekejot apie kanas ir pipytes
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)
O va cia vakar vaisciojom po apylinkes, dairemes, tai va koia idomia kompozicija uztikom, gal zinot, kas cia per medelis tox?
Ricinmedis - pasiskaitymui, bais nuodinga gėlė
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 11:38)
Ziuriu ko uz tvoros pasodino
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 11, 21:21)
O aš užsukau kraną, atsiliepiau telefonu ir nulėkiau prie durų
o vaikas pareks ir nustos
QUOTE(nėja @ 2007 09 11, 21:27)
Merginos , sos, esu pradedanti gėlininkė, gal kuri patartumėte kokias gėles dabar būtų metas sodinti, kad pavasarį žydėtų?
svogunines daugiametes
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 12, 12:13)
Va jums prašom rudeninių vaizdų:
grazus pas tave tie vaizdai kazkaip man lb patiko saulegrazos ir kitais m., noriu pabandyti auginti begonijas, grazios jos man lb
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)
Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui Kaip manot?
na manau cia komponuot su akmenim ir ropem, tai tikrai atrodytu neblogai
Daug neprirašykit, kad gryžus nereikėtų ilgai vargti. Jei kas keisis sūnus parašys mano vardu.
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 12, 13:43)
Daug neprirašykit, kad gryžus nereikėtų ilgai vargti. Jei kas keisis sūnus parašys mano vardu.
O nuo kada jau ten Zemkej pardavejai bus, gal jus zinot? Pvz. rytoj kada mums vaziuoti, kokia 10 v. nebus per anksti?
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:38)
mano diedo sesuo uzsisake apzeldinimo projekta
gal gali pasakyt, kiek tas malonumas kainavo ir kokio dydžio teritorijai paišė? jinai tik projektą pasidarė, o viską pati toliau darys ar jai ir apželdins? smalsu
QUOTE(laurala @ 2007 09 12, 13:12)
gal gali pasakyt, kiek tas malonumas kainavo ir kokio dydžio teritorijai paišė? jinai tik projektą pasidarė, o viską pati toliau darys ar jai ir apželdins? smalsu
dare tik projekta, 25 arams, bet veiksmas vyko pries kokius 3 metus, rajone ir mergina kuri projektavo studente buvo, kainavo apie 600 lt
Mes irgi planuojam mugei pirkti vaismedžių Gal kas patartų kokių gerų veislių
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 11:19)
nius jau nea, jei vyrui nepatinka hortenzijos - reikia keist vyrą
Maniškiui labai patiko anglų serialas "Aukštas lygis", tai nuo to laiko vis juokiasi ir neprieštarauja hortenzijoms
Maniškiui labai patiko anglų serialas "Aukštas lygis", tai nuo to laiko vis juokiasi ir neprieštarauja hortenzijoms
nu-nu-nu, prašau prie MB nekibti, bo dėl jo ne tik pas save, bet ir pas jus hortenzijas nuraučiau!!!