Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

Nu Nengamo, nezinau ar teisingai supratau kai pacitavai mano posta, ale taisausi lotuliukas.gif

Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui g.gif Kaip manot?

user posted image

o va is kitos puses, matos plotas, kur man reiktu pasireikst blush2.gif (ir tai cia tik is namo priekio tiek blush2.gif )

user posted image

Plius dar galvoju kazka daryt prie terasos krasto...is pradziu galvojau rozyna (ten pietine puse), o paskui pamislijau, kad kai eis vaikas nosim i rozes tai nelabai saldu jai bus doh.gif

O cia is kito namo sono vaizdas, tai reikia sugalvot kuom nuo kaimynu tos tinklines tvoros atsitvert (tuju tai nelabai noriu, kaulenis man negrazu...tai nzn). g.gif

user posted image

O va cia vakar vaisciojom po apylinkes, dairemes, tai va koia idomia kompozicija uztikom, gal zinot, kas cia per medelis tox? blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Lendu pas jus su klausimu blush2.gif
Tarp mūsų ir kaimynų pasidarėm tokią retą tinklinę tvorą - taip norisi kokių nors augalų ten pasodinti, kad prisidengti ax.gif Gal ką patarsit iš savo praktikos? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Melodi, žiūriu ir tau toks klausimas rūpi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 12 rugsėjo 2007 - 11:30
As tai vis senas temas skaitau karsta.gif
Bet va papasakosiu...mano diedo sesuo uzsisake apzeldinimo projekta, tai jai ten labai daug kur pripaise pipyciu, nu juokiaus juokiaus is to pavadinimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vaika savo taip pravardziuoju Liepyte-pipyte lotuliukas.gif Aisku, nei ji nei as nei supratimo neturejom kas tos pipytes, as jai sakiau, tu geriau kanu pasisodink vietoj kazkokiu pipyciu... lotuliukas.gif Zodziu....skaitau dabar ta vieta kur jus snekejot apie kanas ir pipytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)
O va cia vakar vaisciojom po apylinkes, dairemes, tai va koia idomia kompozicija uztikom, gal zinot, kas cia per medelis tox? blush2.gif

user posted image

Ricinmedis - pasiskaitymui, bais nuodinga gėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 11:38)
Ricinmedis - pasiskaitymui, bais nuodinga gėlė  mirksiukas.gif

4u.gif
Ziuriu ko uz tvoros pasodino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 11, 21:21)
O aš užsukau kraną, atsiliepiau telefonu ir nulėkiau prie durų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o vaikas pareks ir nustos lotuliukas.gif

QUOTE(nėja @ 2007 09 11, 21:27)
Merginos ,  blink.gif sos, esu pradedanti gėlininkė, gal kuri patartumėte kokias gėles dabar būtų metas sodinti, kad pavasarį žydėtų?

svogunines daugiametes mirksiukas.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 12, 12:13)
Va jums prašom rudeninių vaizdų:

grazus pas tave tie vaizdai thumbup.gif kazkaip man lb patiko saulegrazos ir kitais m., noriu pabandyti auginti begonijas, grazios jos man lb thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:28)
Va cia mano sermuksnis, tai idejos kolkas 2...arba po juo daryt kazka a le alpinariuma su skalda, akmenim ir visokiom perkunropem (cia mazdaug tada per ta kampa, arba sodint dar kelis sermuksnius, kad atskir masinas nuo zalios zonos ir po jais vistiek kazka galvot, tik tada isilgai krastui g.gif  Kaip manot?

na manau cia komponuot su akmenim ir ropem, tai tikrai atrodytu neblogai g.gif
Atsakyti
Daug neprirašykit, kad gryžus nereikėtų ilgai vargti. 4u.gif Jei kas keisis sūnus parašys mano vardu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 12, 13:43)
Daug neprirašykit, kad gryžus nereikėtų ilgai vargti. 4u.gif Jei kas keisis sūnus parašys mano vardu.

O nuo kada jau ten Zemkej pardavejai bus, gal jus zinot? Pvz. rytoj kada mums vaziuoti, kokia 10 v. nebus per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 12, 12:38)
mano diedo sesuo uzsisake apzeldinimo projekta

gal gali pasakyt, kiek tas malonumas kainavo ir kokio dydžio teritorijai paišė? jinai tik projektą pasidarė, o viską pati toliau darys ar jai ir apželdins? smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 12, 13:12)
gal gali pasakyt, kiek tas malonumas kainavo ir kokio dydžio teritorijai paišė? jinai tik projektą pasidarė, o viską pati toliau darys ar jai ir apželdins? smalsu  ax.gif

dare tik projekta, 25 arams, bet veiksmas vyko pries kokius 3 metus, rajone ir mergina kuri projektavo studente buvo, kainavo apie 600 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam mugei pirkti vaismedžių smile.gif Gal kas patartų kokių gerų veislių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 11:19)
nius jau nea, jei vyrui nepatinka hortenzijos - reikia keist vyrą  bebe.gif  hihihi.gif
Maniškiui labai patiko anglų serialas "Aukštas lygis", tai nuo to laiko vis juokiasi ir neprieštarauja hortenzijoms  biggrin.gif

nu-nu-nu, prašau prie MB nekibti, bo dėl jo ne tik pas save, bet ir pas jus hortenzijas nuraučiau!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti